Allah aşkına çocuk durur mu ya ? Bir de bütün gün koltukta oturuyor demiş..Ben de tam tersini düşünüyorum her gün ev süpürmesin o zaman. Haftada 2 gün olsa tamam. Babanız ve siz aynı fizyolojiden beslenmiyorsunuz . Nobet cikisi olmanin insani ne derece gergin yaptigini tam anlamiyla anlayamazsınız bu yüzden .
Ki neden konu sahibine inanıyoruz? O arada evde bile değil belki annesi çok sert yapıyor temizlik , belki çocuk çok yaramaz (ki bence bu kesinlikle böyle ) anlayış sadece çocuğa mi lazım.
Üstte bi yorumda hali ile doseyin dendi. Alt komşu rahatsız o hali alsın anneme diyor Böyle bir şey yok .
Farklı düşünüyoruz ve farklı bakıyoruz. Üst kattaki sese asla tahammül edemiyorum. Kendim gece insanlara ses gider diye banyo bile yapmıyorum (su sesi , müzik filan değil) herkes evinde huzurlu olabilmeli .
aklın yolu birBen nöbetten geldiğimde bomba patlasa duymam, o kadar derin uyurum. Demek ki nöbette yeterince yorulmuyor. Biz gece çalışıp ertesi gün uyuyoruz diye insanlar günlük akışını değiştirmek zorunda değil.
Dava açmasa yapacak mısınız? Medeni olmaya mecbursunuz apartmanda yaşıyorsanız. Kimseyi rahatsız etmeye hakkınız yok çocuk mocuk da olsa. Şimdi üst komşuyla kavga ettim de geldim hala hırsımı alamadım. Biz de çocuk olduk, biz de keşfettik ama evde gürültü yapmazdık annem dikkat ederdi alt komşu rahatsız olur diye. Sizin de oğlunuz büyüyecek sınava hazırlanacak nöbetten gelecek. dünya etrafınızda dönmüyo biraz düsünceli olun
birisi cocuk mocuk da olsa susacak ses yapmayacak diye kapima dayansa gün icerisinde inadina ses yapan oyuncak veririm eline herhalde.
zaten anneler hep manyak hep piskopat bayiliyorlar evde gürültüye. bilerek yaptiriyorlar. ne saniyor bazi komsular anlamiyorum ki. herhalde tanda yazdigim son cümlelerdir.
Bende yukarıdakinin yüzünden panik atak oldum.Şu saatte yukardan halen yere birşeyler vuruyor kadın.Çocuklari yattı kadın başladı gürültüye yıllarca çektim gürültülerini bir kere kapılarına gitmedim.Ama artık dayanamıyorum gürültülerine.1.5 yaşındaki tek çoçuk ne kadar gürültü yapabilir yani gelsin o kadın bizim üsttekileri dinlesinde görsün gürültü neymiş.Kadın 3 saat süpürge açar yere vura vura evi yıka yıka ev temizler.İnadina yapıyor ikaz ettik diye.Bende Allaha havele ettim
Günde 2 kez ev süpürülmüyor,başka bir ark kebdi için yazmıştı onu..annem biz küçükken ortopedik ve yumuşak ayakkabılar almıştı spor onları giyerdik koştursak da ses çıkmazdı ayrıca her yer halı kaplıydı zaten
öyle günde iki kez de ev süpürülmezdi haftada 1 2 yani
yazdıklarınızı okuduktan sonra komşunuza hak verdim ben. tüm evi günde 2 kez süpürüyorsanız çocuk yürüteçle her odayı dolanıyorsa bariz haksızsınız.
mesai saatlerinde diye cozutmaya hakkımız da yok her şeyin bir sınırı var.
tadilat yaptırsanız bile süre sınırı var sanırım 30 günden fazla yaptıramıyorsunuz mesela.
Gece ya da sabah saatlerinden bahsetmiyoruz zaten annem babam erken uyuyorlar.Bevegim yaramaz değil yanlış tahmin,put gibi duran bir bebek de değil olmasın da zaten..Annemin yaptığı da yer silmek değil supurgeye tutmakBen de tam tersini düşünüyorum her gün ev süpürmesin o zaman. Haftada 2 gün olsa tamam. Babanız ve siz aynı fizyolojiden beslenmiyorsunuz . Nobet cikisi olmanin insani ne derece gergin yaptigini tam anlamiyla anlayamazsınız bu yüzden .
Ki neden konu sahibine inanıyoruz? O arada evde bile değil belki annesi çok sert yapıyor temizlik , belki çocuk çok yaramaz (ki bence bu kesinlikle böyle ) anlayış sadece çocuğa mi lazım.
Üstte bi yorumda hali ile doseyin dendi. Alt komşu rahatsız o hali alsın anneme diyor Böyle bir şey yok .
Farklı düşünüyoruz ve farklı bakıyoruz. Üst kattaki sese asla tahammül edemiyorum. Kendim gece insanlara ses gider diye banyo bile yapmıyorum (su sesi , müzik filan değil) herkes evinde huzurlu olabilmeli .
Tabiki öyle bişey istemiyorum kabul etmem de zaten,espriye vurdum sadeceHalı döşetmeyeceğim deyin tamam derim de halı hediye etsin nedir ya? Komşunun oğluna nöbeti olmayan vardiyası olmayan iş bulun. Çünkü komşunun çocuğuna nöbeti olmayan iş bulun demek ile halı hediye etsin cümlesi aynı mantıksızlıkta olan bir şey.
Yürüteç değil,ayakta tutup yuruyerek sürdüğü bir araba... Uğraşıyoruz geçen birkaç adım attirdik düştü ve yine tobe ettiBence siz o yürüteci kullanmaktan vazgeçin 15 aylık bebeğin yürüteçle ne işi var. Hâlâ yürümüyorsa cesaretini sağlayacak desteği siz verin.
Komşu haklı değil, çok dert etmeyin alışsınlar bebek sesine
Neresi tuhaf geldi anlamadım açıkçası..çocuğunuz yok diye tahmin ediyorumBurda komşu için ay saçmalamış ay ne demekmiş çocuğu bağlicaz mi diyen herkes için bir tek dileğim var. Çocuklarınız lise üniversite sınavına hazırlanırken ya da doktor hemşire olurlarsa nöbetten geldiklerinde bu tarz şikayetleriniz olursa sakın komşunuzu rahatsız etmeyin aklınıza ahını aldığınız insanlar gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?