Alt komşum haklı olabilir mi ?

Bence siz o yürüteci kullanmaktan vazgeçin 15 aylık bebeğin yürüteçle ne işi var. Hâlâ yürümüyorsa cesaretini sağlayacak desteği siz verin.
Komşu haklı değil, çok dert etmeyin alışsınlar bebek sesine

Burda komşu için ay saçmalamış ay ne demekmiş çocuğu bağlicaz mi diyen herkes için bir tek dileğim var. Çocuklarınız lise üniversite sınavına hazırlanırken ya da doktor hemşire olurlarsa nöbetten geldiklerinde bu tarz şikayetleriniz olursa sakın komşunuzu rahatsız etmeyin aklınıza ahını aldığınız insanlar gelsin.

Allah aşkına çocuk durur mu ya ? Bir de bütün gün koltukta oturuyor demiş..
Komşu rahatsız olmasa neden uyarsın piskopat mı adam?

birisi cocuk mocuk da olsa susacak ses yapmayacak diye kapima dayansa gün icerisinde inadina ses yapan oyuncak veririm eline herhalde.

zaten anneler hep manyak hep piskopat bayiliyorlar evde gürültüye. bilerek yaptiriyorlar. ne saniyor bazi komsular anlamiyorum ki. herhalde tanda yazdigim son cümlelerdir.

Ya çok acayip ben ve kuzenlerim evde gürültü yapılmaması gerektiğini, koşulmaması, yere vurulmaması gerektiğini bilerek büyüdük. Asla böyle TERBİYESİZLİKLER yapmazdık. Bunun çok ayıp ve terbiyesizce olduğunu bilirdik çocuk aklımızla. Onun dısında evde haliları da boyamıslığımız var dolapları da. Kendi evimizde annemizi babamızı rahatsız ederdik başkalarını değil. Sözün özü sizin cocuğunuz ayıp ya da edep bilmeden gürültü yapıyosa bu sizden kaynaklı bir durum, komsu da size kızmakta haklı.

Sırf bu yüzden evimi satıp en üst kattan aldım
Bir temizlik yapardı ev yerinden oynardı
Bir çelik kapı kaoatirlardi benim kapım zangurdardi
Son ses müzik ,halı silkekeme,oyun hamuru ne ararsan camimin onundeydi

Gece 3'lere kadar parti yapan komşularım oldu, çok kereler polisi aradım, cezalar, şikayetler vs. Kendi çapımda intikamlar mı almadım, neler yapmadım... Ancak bunun bir sonu yok, gürültüden kaçamıyorsunuz. Gündüz aşırı gürültü, gece ise hiçbir gürültü yapılmaması lazım ancak gündüz olağan gürültüye katlanmak zorundayız, çünkü bir yaptırımı yok. Üstelik polisler bile çoğu zaman gürültüden şikayetçi olan tarafın haksız olduğunu düşünüyor.

Her neyse. Özetle, çok güzel yumuşacık kulak tıkaçları var. Tanesi 1.5 TL. İnsana varlığını unuttur. Gürültüden kafayı sıyırmak üzere olan herkes bir şans versin. Moldex markasını şiddetle öneriyorum. Resmen hayat kalitem yükseldi.

Günde 2 kez ev süpürülmüyor,başka bir ark kebdi için yazmıştı onu..

Komsuda insanlik yok. Bende yeni taşındigimda evde illa ki ses oldu alt komşu geldi gupurtu oluyormuş evde ses geliyormuş bidaha görüşmedim şimdide hiç umursamıyorum insan olsunlar

komşunun oğlunun dinlenme saatleri kanunun de getirdiği istirahat saatleri arasında değil.genel işleyişe zıt giden o.kimse o saatlerde ona uymak zorunda değil.yakınlarda tadilat/inşaat/yol çalışması olsa paşamız onları mı durduracak.
normal komşuların şöyle bir şikayeti olabilir , bebek arabası/yürüteç/salıncak/oyuncak araba sürmek gibi şeyler halısız zeminde alt kata ciddi ses yapıyor ve bir gün iki gün değil her gün yani.o yüzden ben onları evimde kullanıcaksam/kullandırtıcaksam halı/halıflex gibi şeylerin üzerinde tercih ederim.
ev süpürülür bu gayet normal zaten kaç saat sürecek bir süpürge en fazla.
şu an en mantıklı çözüm şu olur, konuşursunuz odayı, dinlenmesi gereken beyefendi seçili bir odada yatar uyur, anneniz de o odanın hizasına denk gelen odayı kapatır oraya çocuk girmez.

Gece ya da sabah saatlerinden bahsetmiyoruz zaten annem babam erken uyuyorlar.Bevegim yaramaz değil yanlış tahmin,put gibi duran bir bebek de değil olmasın da zaten..Annemin yaptığı da yer silmek değil supurgeye tutmak

Tabiki öyle bişey istemiyorum kabul etmem de zaten,espriye vurdum sadece

Yürüteç değil,ayakta tutup yuruyerek sürdüğü bir araba... Uğraşıyoruz geçen birkaç adım attirdik düştü ve yine tobe etti

Neresi tuhaf geldi anlamadım açıkçası..çocuğunuz yok diye tahmin ediyorum

Benim üst katımdaki saat 12 de makine acar benim 3 çocuğum var koridor da koşarlar sürekli, alt katımda da ergen bi cocuk var ve sürekli saat gece 10 buçuk 11 civarlarında yüksek müzik acar henüz kimse kimseden şikayetçi değil doğrusu yani ben ce sizin komşuda biraz pimpiriklik var ( biz de biraz fazla rahatız orası da öyle )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…