Hayır canım olurmu öyle sey. Yapilan gürültü cok makul saatlerde tabiki ev süpürulecek cocuk gurültu yapacak. Bence komsunuz gıcık. Biz yakalım apartmani ozaman. Benim komsunun kocası ise aksan ustu gidiyor gece 12 gibi geliyor. O yuzden gece saat 4 de 5 kadar oturuyorlar. Çocuklarına da Öyle alıştırmışlar geç yatıyorlar çocuğa Gecenin bir yarısı seksek oynuyor çok fazla gürültü yapıyorlar. Biz size saat onda yatarım altıda kalkarız. Sabaha kadar yaptıkları gürültünün haddi hesabı yok ama o bizden şikayetçi. Kocam gündüzleri uyuyor çocuğuna sesi geliyor Onu sustur diye beni arar. Bir bir şey demedim ki bir şey demedim üçüncü de Açtım ağzımı şimdi onlar bizim de biz ona bir şey demiyoruz. Sizin komşunuz da biraz abartmış yaniHanımlar 15 aylık bebeğim var hareketli bir bebek emeklemek,yürüme arabasi ile sürekli yürümek istiyor.calisiyoruz gündüzleri annem bakiyo.Annemin oturduğu apartmandaki alt komşu sürekli şikayete geliyo oğlu nöbetten geliyormuş yukaridan hep ses geliyormuş diye.Ev günlük süpürülüyor,malum evde emekleyen bebek de var yerde bulduğunu ağzına atıyor,e ordan oraya da dolanıyor ama bunlar 12.00_18.30 arasında oluyo..annemde kaldığı saatler bunlar..çocuğa küçük arabasını bile surdurmuyor artık annem sırf aşağıya ses gitmesin diye.Cok üzülüyorum oğlum keşfetmek istiyor ama koltukta oturmaktan başka bişey yapamıyor,annemin de ev süpürmesi yer silmesi resmen yasak gibi oldu.Gecenin bir yarısı ya da sabah erken saatlerde olsa anlarim.
Sizce komşunun bunu yapmaya hakkı var mı ? Biz rahat davransak takmasak dava açma hakkı doğar mi ?
Hanımlar 15 aylık bebeğim var hareketli bir bebek emeklemek,yürüme arabasi ile sürekli yürümek istiyor.calisiyoruz gündüzleri annem bakiyo.Annemin oturduğu apartmandaki alt komşu sürekli şikayete geliyo oğlu nöbetten geliyormuş yukaridan hep ses geliyormuş diye.Ev günlük süpürülüyor,malum evde emekleyen bebek de var yerde bulduğunu ağzına atıyor,e ordan oraya da dolanıyor ama bunlar 12.00_18.30 arasında oluyo..annemde kaldığı saatler bunlar..çocuğa küçük arabasını bile surdurmuyor artık annem sırf aşağıya ses gitmesin diye.Cok üzülüyorum oğlum keşfetmek istiyor ama koltukta oturmaktan başka bişey yapamıyor,annemin de ev süpürmesi yer silmesi resmen yasak gibi oldu.Gecenin bir yarısı ya da sabah erken saatlerde olsa anlarim.
Sizce komşunun bunu yapmaya hakkı var mı ? Biz rahat davransak takmasak dava açma hakkı doğar mi ?
Ben anne degılım buna ragmen gunun belli saatinde herkes evinde rahatca yuruyebılırı savundum. Alt kat nöbette diye her gun parmak ucunda Köse yastığı gıbı kosede oturamaz kimse. Haftada bir iki olur amenna.Bütün anneler toplanmış . Sizde direkt anne olarak doğdunuz galiba ? Cocuklarinizdan başka dünyanız işiniz olmadı .
Nöbet çıkışı olmak , herkesin deneyimledigi bir şey degil ama o önemli değil mesela . Çünkü o büyumus . Çocuklar önemli sadece ve sadece çocuklarınız .
Ben de tam tersini düşünüyorum her gün ev süpürmesin o zaman. Haftada 2 gün olsa tamam. Babanız ve siz aynı fizyolojiden beslenmiyorsunuz . Nobet cikisi olmanin insani ne derece gergin yaptigini tam anlamiyla anlayamazsınız bu yüzden .Ben anne degılım buna ragmen gunun belli saatinde herkes evinde rahatca yuruyebılırı savundum. Alt kat nöbette diye her gun parmak ucunda Köse yastığı gıbı kosede oturamaz kimse. Haftada bir iki olur amenna.
Babam da vardiyalı calısırdı kimsenin kapısına cıkmazdık, bır hafta cunku.
Koca bir hafta babam yatacak diye, ust kattaki ıkı kızını baglayamaz dı mı?
Bıgun olsa tamam.
Zaten burdan fikir isteme sebebi de bu hepimizin. Farklı gorusler degıl mı?Ben de tam tersini düşünüyorum her gün ev süpürmesin o zaman. Haftada 2 gün olsa tamam. Babanız ve siz aynı fizyolojiden beslenmiyorsunuz . Nobet cikisi olmanin insani ne derece gergin yaptigini tam anlamiyla anlayamazsınız bu yüzden .
Ki neden konu sahibine inanıyoruz? O arada evde bile değil belki annesi çok sert yapıyor temizlik , belki çocuk çok yaramaz (ki bence bu kesinlikle böyle ) anlayış sadece çocuğa mi lazım.
Üstte bi yorumda hali ile doseyin dendi. Alt komşu rahatsız o hali alsın anneme diyor Böyle bir şey yok .
Farklı düşünüyoruz ve farklı bakıyoruz. Üst kattaki sese asla tahammül edemiyorum. Kendim gece insanlara ses gider diye banyo bile yapmıyorum (su sesi , müzik filan değil) herkes evinde huzurlu olabilmeli .
Böyle birşeye hakkı yok o zaman apartmanda oturmıycak gidip müstakil bi ev bulucak çok saçma çocuğun elini kolunu bağlıycak haliniz yok ya çocuk bu evinde istediği gibi hareket etmek en doğal hakkı sabahın köründe başlayıp gecenin bilmem kaçında patır kütür rahatsızlık vermiyorsanız böyle birşeye hakları yokHanımlar 15 aylık bebeğim var hareketli bir bebek emeklemek,yürüme arabasi ile sürekli yürümek istiyor.calisiyoruz gündüzleri annem bakiyo.Annemin oturduğu apartmandaki alt komşu sürekli şikayete geliyo oğlu nöbetten geliyormuş yukaridan hep ses geliyormuş diye.Ev günlük süpürülüyor,malum evde emekleyen bebek de var yerde bulduğunu ağzına atıyor,e ordan oraya da dolanıyor ama bunlar 12.00_18.30 arasında oluyo..annemde kaldığı saatler bunlar..çocuğa küçük arabasını bile surdurmuyor artık annem sırf aşağıya ses gitmesin diye.Cok üzülüyorum oğlum keşfetmek istiyor ama koltukta oturmaktan başka bişey yapamıyor,annemin de ev süpürmesi yer silmesi resmen yasak gibi oldu.Gecenin bir yarısı ya da sabah erken saatlerde olsa anlarim.
Halı döşetmeyeceğim deyin tamam derim de halı hediye etsin nedir ya? Komşunun oğluna nöbeti olmayan vardiyası olmayan iş bulun. Çünkü komşunun çocuğuna nöbeti olmayan iş bulun demek ile halı hediye etsin cümlesi aynı mantıksızlıkta olan bir şey.Apartmanda herkes evine komple halı mı döşetmis.cok masraflı olur anneme halı hediye etsin bence rahatsız olan kehdisi
Hanımlar 15 aylık bebeğim var hareketli bir bebek emeklemek,yürüme arabasi ile sürekli yürümek istiyor.calisiyoruz gündüzleri annem bakiyo.Annemin oturduğu apartmandaki alt komşu sürekli şikayete geliyo oğlu nöbetten geliyormuş yukaridan hep ses geliyormuş diye.Ev günlük süpürülüyor,malum evde emekleyen bebek de var yerde bulduğunu ağzına atıyor,e ordan oraya da dolanıyor ama bunlar 12.00_18.30 arasında oluyo..annemde kaldığı saatler bunlar..çocuğa küçük arabasını bile surdurmuyor artık annem sırf aşağıya ses gitmesin diye.Cok üzülüyorum oğlum keşfetmek istiyor ama koltukta oturmaktan başka bişey yapamıyor,annemin de ev süpürmesi yer silmesi resmen yasak gibi oldu.Gecenin bir yarısı ya da sabah erken saatlerde olsa anlarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?