üzüldüm çocuğa.. her şeyin başı aile.. okulda rehebrlk servisine başvurup anlatın bence.. belki öğretmenler bişeyler yapabiir. çocuk esirgeme kurumuna alsalar böyle çocukları..
beraber olduğu kişiyi polise ihbar edebilsiniz, çocuk istismarından. ya da bir kaç arkadaşınızla beraber onunla arkadaş olmayı deneyin, samimi arkadaş gibi davranın tabi kendi eşyalarınızıda iyi koruyun bu arada.. 2-3 arkadaş belki halledebiliriniz. hiç arkadaşı olmadığı için, size yakınlık duyup belkide arkadaş grubunda olmanın verdiği sevinçle hareketlerini düzeltecektir. o çağlarda arkadaş çok önemli.
rehber öğretmen ve bir arkadaş grubu topluma kazandırır belki bu kızcağızı..
müdüre gitmeyi düşündüm ama bu hırsızlık olayı ortaya çıkarsa öğretmenlere giderse eğer bu kızı büyük ihtimal okuldan atarlar. kız okulda herkese durduk yere sataşıyor etrafta huzursuzluk çıkarıyor. Okulun öğretmenlere özellikle müdür bıktı artık her taşın altından o kız çıkıyor. bu hırsızlık çok büyük bir olay bütün sınıf şikayet ederse atarlar onu okuldan. o yüzden cesaret edemedim. arkadas durumuna gelince onun zaten takıldığı bi arkdas grubu var 2 3 kişi yakın arkadası var. bu kız birinin telefonunu çalmıştı. o kız bunu dövücekti bu kızın arkadası girdi araya korudular kızı onlar kavga etti hatta. yani arkadas durumunda bi problem yok ama ortada bi sorun yokken bu kız herkese bulaşıyor laf söylüyor kavga çıkarmaya çalışıyor. en başından beri bu kızın normal olmadığını anlamıştım.
müdüre gitmeyi düşündüm ama bu hırsızlık olayı ortaya çıkarsa öğretmenlere giderse eğer bu kızı büyük ihtimal okuldan atarlar. kız okulda herkese durduk yere sataşıyor etrafta huzursuzluk çıkarıyor. Okulun öğretmenlere özellikle müdür bıktı artık her taşın altından o kız çıkıyor. bu hırsızlık çok büyük bir olay bütün sınıf şikayet ederse atarlar onu okuldan. o yüzden cesaret edemedim. arkadas durumuna gelince onun zaten takıldığı bi arkdas grubu var 2 3 kişi yakın arkadası var. bu kız birinin telefonunu çalmıştı. o kız bunu dövücekti bu kızın arkadası girdi araya korudular kızı onlar kavga etti hatta. yani arkadas durumunda bi problem yok ama ortada bi sorun yokken bu kız herkese bulaşıyor laf söylüyor kavga çıkarmaya çalışıyor. en başından beri bu kızın normal olmadığını anlamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?