valla bende ne diyeceğimi bilemedim
harikasın

sağol kuzum
güçlü durmak zorundayım, eşimin benden başka kimsesi yok, ben ayakta durunca o güçlenecek
Rabbim inşallah hayırlısıyla bu günleri de atlatmayı nasip etsin
herşey bir sınav, sonucu güzel olur umarım

Umarım her şey yoluna girer canım. Sağlıktan önemli hiçbir şey yok.

kızlar bir fikir verin
battı balık yan gider diyip, dünkü otele rezervasyon yaptırsam mı acaba, eşime moral olur
tedavinin yapılacağını bildiği için dün yolu bahane etti, sonradan anladım
ne diyorsunuz

kızlar bir fikir verin
battı balık yan gider diyip, dünkü otele rezervasyon yaptırsam mı acaba, eşime moral olur
ne diyorsunuz
Bak kahvemsim sen akıllı kadınsın...bunu buraya yazmadan önce 40 defa düşünmüşsündür...bide senin birikimin yanında bir birikim daha var gibime geliyor böyle olurya en en kötü günler içinyani bana öyle geliyor...sen işini riske atmazsın...en iyisini yaparsın

Bütçeni sen biliyorsun ama bence gidin :) ikinize de iyi gelecektir.
yaaa bütçe yok işte ondan diyorum,
eksiye girdik daha da eksiye girmek ne kadar doğru onu bilemiyorum, mantıklı düşününce yanlış bir hareket
ama eşime moral olsun, kafası dağılsın istiyorum, bu durumda da hiç birşey düşünmeden yarın alın gidesim geliyor

Kuantum fiziği mi işe yarıyor sen biriktirdikçe para geliyor

çözüldüm şu an
biraz gizli birikimim var ama gerçekten az bir meblağ var, iki ay bizi geçindirmez öyle söyleyeyim.
maaşa kadar -10bin olacak bütçe zaten. ek hesaptan giderim mecburen
bilemedim ya, normal zamanda olsa kesinlikle düşünülecek bir durum bile değil ama tedavi süresince iyi hissetsin, kısa bir mola olsun istiyorum
başka alternatif mi düşünsem daha uyguna gelebilecek

kızlar bir fikir verin
ne diyorsunuz

Yaptir canim ben en en en kotu zamanda gittim ama hersey yoluna girdi donuste cebimizde harclik olmazdi ah annem iyki goturmus iyki
Herseyin basi moral
Ben iyi gelecegini dusunuyorum

Ben al derim canım, sen akilli kadınsın üstesinden gelirsin.

Geçmiş olsun neyi var bu kadar eşin iyi olsunda bunlar geçici dertler birinden borç falan alsanız az miktarda olsa sonra eksi hesaplara çok faiz biniyor

Geçmiş olsun neyi var bu kadar eşin iyi olsunda bunlar geçici dertler birinden borç falan alsanız az miktarda olsa sonra eksi hesaplara çok faiz biniyor
Teşekkür ederim, uzun mesele bizim sağlık durumu
Ben borç alıp vermeye pek sıcak bakmıyorum canım
Günümüzde şartlar malum, herkesin durumu kendine göre. Kimden istenir ki.
Bir de insanlara açıklama yapmak gerecek vs, daralırım iyice
Az bir rakam değil, parça parça alsam bu sefer geri ödemesi kafamda dolanır durur
Zaten birinden para alsam da ben altına endeksler geri öderim, daha zararlı çıkarım.
Ek hesaptan kullanır oldukça yerine koyarım

Kizlar ya
Aydinlanma yasadim
Ben esimle para konusunda sorun yasamadim bana gonderir biriktiririm kendiside tl de brz tutuyor
Kurusu kurusuna hesap vermeyiz ama ben tum birikimi soylerim
Simdi gizlinin gizlisi birikime karar verdim
Bu ay 3 kalem fazla yatacak, sendika, maas farki ve bir gorevlendirme
Sosyal denge tazminatina hic dokunmadim ztn biriktiriyorum
Bu ay dordunu birden yok sayacagim
Gun olur ihtiyac olur.
Ama altinlarimla karisir, dovizi esim is yerinden aliyor ne alsamki

Vadeli tl hesabı olur, altin hesabi olur ama en güzel fizikî altın olur :))

Allah sıfa versın canım saglık olsun yeterki hepsı tekrar olur kenarda paran olmasının ne kadar onemli oldugunu bır kez daha anlıyor ınsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…