- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Benim teyze oğluyla karısı gibi yerler birbirlerini artık. Kıymetli olacam derken yüzgöz olacak.Aman yine de evlenirse müstehak ama. Bu kız bu oğlanı çiğ çiğ yer. Taktığı altının üstüne de bir bardak soğuk su içer. Yatırımlık diye bahane sunuyor ama bu uyanıklıkta kız bu takılan altındalardan bir çeyrek koklatmaz bu çocuğa.
Kendini altınla ölçen vizyon bu işteAltın takmayan boynuzlamiyor mu kız ayol? aksine sana takmadığı altınları boynuzlarken başkasına takıyor
Annesi oğlunun mantıklı kararlar veremediğini anlamış bence. Bu konuda kaynana haklı
Yeterince çirkinlestik zaten benim bakış açım mı kaldıBakış açın çok çirkin biliyon mu
Anasına soruyor demek ki anneciiii. Allahım ya rabbim ya ahahahah anasından isteyeceği için anasına soracak mecbur sana soracak hali yok.
Burda gördüğüm tek çirkin ve görgüsüz sensinYeterince çirkinlestik zaten benim bakış açım mı kaldı
100 ü bulmuş öpsün başına koysun.çocuğun anasıda akılsız bence.
ağzıyla 350 isteyene 1 gr bişe takmam ben olsam.
100 olsun demiş kadın.
Bende ki vizyonda sen kendi vizyonunla niye sayfalardir zaman kaybediyorsun onu anlamadımKendini altınla ölçen vizyon bu işte
Çirkin ve görgüsüzüm ama gramajim yüksekBurda gördüğüm tek çirkin ve görgüsüz sensin
Bacım dokunulma fobin var ya hani alooooooMehiri erkek tarafı yapar, evi erkek tarafı alır ve gerçek şu ki emek verilmeyen hiçbir şeyin kıymeti olmaz. Hayat feminizm kurallarına göre yonetilsin isterdim hep fakat eşitlik için savaşan yalnız sen olduğunda ortada yapayalnız kalıyorsun.
Linç yemekten korksam bu konuyu acmazdim.
Süs biberi gibi vitrine koyacak adam öyle sanıyor ahahah.Bacım dokunulma fobin var ya hani aloooooo
Adam aldı altını diyelim, sen acaba evlendikten sonra ne yapacaksın? Mehiri, altını istemeyi biliyorsun. Gerisi ne olacak?
Aman ne bileyim ya. Herkes kendi bilir. Hâlâ burnundan kıl aldırmıyor.Benim teyze oğluyla karısı gibi yerler birbirlerini artık. Kıymetli olacam derken yüzgöz olacak.
E o yüzden gramajı yüksek söyledim ki olursa bir çaresine bakmaya çalışacağız olmazsa da pozitif yönüne bakacağız artıkBacım dokunulma fobin var ya hani aloooooo
Adam aldı altını diyelim, sen acaba evlendikten sonra ne yapacaksın? Mehiri, altını istemeyi biliyorsun. Gerisi ne olacak?
E yapmıyor ama nişanlın istediğin altını.Bende ki vizyonda sen kendi vizyonunla niye sayfalardir zaman kaybediyorsun onu anlamadım
Çirkin ve görgüsüzüm ama gramajim yüksek
Sen böyle devam ke o adamda saflık yapıp evlenirse seninle gör o zaman cümbüşü zira dokunma fobin sonrası o altınları senden boşanma vesilesi ile tazminat olarak faiziyle geri alırBende ki vizyonda sen kendi vizyonunla niye sayfalardir zaman kaybediyorsun onu anlamadım
Çirkin ve görgüsüzüm ama gramajim yüksek
Görüyorum görüyorumBakış açın çok çirkin biliyon mu
gramajim yüksek
Karşı taraf emek versin istiyor. Aşırı bencil davranıyor. Eğer bu dokunulma fobisi çok şiddetliyse, çözemezlerse adam boşanmak istese altınlar gelinin hakkı da derler. Adam için feci bir zarar olur yav.Süs biberi gibi vitrine koyacak adam öyle sanıyor ahahah.
100 ü bulmuş öpsün başına koysun.
Hakikaten 350 gr beyin yok bazılarında. Teyzeme de çok dedik bunların yemini kıs azcık kudurtacaksın diye, dinlemedi. Gördü sonra.
E yapmıyor ama nişanlın istediğin altını.
Demek ki gramajin sandığın kadar yüksek değil.
Anasının belirlediği kadar "degerin"
Adam boşar seni, benden demesi. Şu durumda hiç boşuna evlenmeye kalkma.E o yüzden gramajı yüksek söyledim ki olursa bir çaresine bakmaya çalışacağız olmazsa da pozitif yönüne bakacağız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?