Altın meselesi ve anne kuzusu eş?

Benim teyze oğluyla karısı gibi yerler birbirlerini artık. Kıymetli olacam derken yüzgöz olacak.

çocuğun anasıda akılsız bence.
ağzıyla 350 isteyene 1 gr bişe takmam ben olsam.
100 olsun demiş kadın.
100 ü bulmuş öpsün başına koysun.

Hakikaten 350 gr beyin yok bazılarında. Teyzeme de çok dedik bunların yemini kıs azcık kudurtacaksın diye, dinlemedi. Gördü sonra.

Bacım dokunulma fobin var ya hani aloooooo
Adam aldı altını diyelim, sen acaba evlendikten sonra ne yapacaksın? Mehiri, altını istemeyi biliyorsun. Gerisi ne olacak?

Adam aldı altını diyelim, sen acaba evlendikten sonra ne yapacaksın? Mehiri, altını istemeyi biliyorsun. Gerisi ne olacak?
Süs biberi gibi vitrine koyacak adam öyle sanıyor ahahah.

E o yüzden gramajı yüksek söyledim ki olursa bir çaresine bakmaya çalışacağız olmazsa da pozitif yönüne bakacağız artık

Bende ki vizyonda sen kendi vizyonunla niye sayfalardir zaman kaybediyorsun onu anlamadım

Çirkin ve görgüsüzüm ama gramajim yüksek
E yapmıyor ama nişanlın istediğin altını.
Demek ki gramajin sandığın kadar yüksek değil.
Anasının belirlediği kadar "degerin"

Bende ki vizyonda sen kendi vizyonunla niye sayfalardir zaman kaybediyorsun onu anlamadım

Çirkin ve görgüsüzüm ama gramajim yüksek
Sen böyle devam ke o adamda saflık yapıp evlenirse seninle gör o zaman cümbüşü zira dokunma fobin sonrası o altınları senden boşanma vesilesi ile tazminat olarak faiziyle geri alır

Süs biberi gibi vitrine koyacak adam öyle sanıyor ahahah.
Karşı taraf emek versin istiyor. Aşırı bencil davranıyor. Eğer bu dokunulma fobisi çok şiddetliyse, çözemezlerse adam boşanmak istese altınlar gelinin hakkı da derler. Adam için feci bir zarar olur yav.

100 ü bulmuş öpsün başına koysun.

Hakikaten 350 gr beyin yok bazılarında. Teyzeme de çok dedik bunların yemini kıs azcık kudurtacaksın diye, dinlemedi. Gördü sonra.

ben böyle gelin alsam ki almaya giriyor artık bu.
etinden sütünden yararlanırım.
madem öyle hizmetimi beklerim evimi temizletirim o uyuz olunan kv ler ne yapıyorsa hepsini yapar beklerim.
ödediğim paranın bir karşılığı olmalı. oğlum sevişsin diye para veremem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…