Altın meselesi ve anne kuzusu eş?

Zorla kıymet bilecek adam da kenarda dursun valla.

Ben ilk gelinim. Kayınailem hep üç çocuğuna da aynı miktarda altın takacağından bahsediyordu. Sonuç: Eltiminki daha fazla. Ama onda eşimin abisinin de katkısı var muhtemelen.

Sonra erkek vazgecse aglamak yok ama

altın maltın işlerini anlamam neden gramı gramına başlık parası gibi istiyolar bilmem saçma bulurum o yüzden o konuya girmiycem ama anne kuzusu erkeği bal olsa unut. bu daha nişanlılık halin. evlenince fazlası eklenecek. heo en doğru annesi olacak, en iyi bilen annesi olacak en haklı annesi olacak. yakma başını. anneci erkeklerden baba ve koca olmaz sadece evlat olur.

Sen adamla mı evleniyorsun altınla mı
Eğer doğru adam ise altınsızda evlenilir
Eper yanlış ise 350 kg altın taksa ne olur

Ben ilk gelinim. Kayınailem hep üç çocuğuna da aynı miktarda altın takacağından bahsediyordu. Sonuç: Eltiminki daha fazla. Ama onda eşimin abisinin de katkısı var muhtemelen.
Sirf eltime giciklik olsun diye en kucuk kaynim evlenirken kvme “al annem katki olsun” diye altin gomme fikri cik aklimdan.

Seni bıraksın kardeşimii alsın nişanlın :) 350 gram nedir ya?

Evlenmek için altın istemek ne yaaa evdeki orta sehpadan ne farkınız kaldı fiyat biçiliyor ikinizede. Bide adet gelenek derler sanki hepsini yapıyorlarmış gibi
Evlenirken altin istemek bana kötü gelmiyor, hatta ekonomik özgürlüğü olmayan kadınlar için kimseye kaptirmazsa muhteşem bir garanti, keza olanlar için bile aynı. Sadece karşıdakinin durumuna göre makul davranmak lazım, yoksa Arap şeyhi ile evleneceksen ağırlığın kadar iste

Adet adı altında bir soygun düzeni kurulmuş resmen, nişanda 350 gram altın ne demek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…