Altın mevzusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nişanlım seneler evvel ailesiyle çok tatsız bir olay yaşamış. O günden sonra da epey kopmuşlar.
Hastane süreci olmasa hiç bir şekilde iletişimimiz dahi olmayacaktı.
Düğüne gelip takmış olsalar tamam ama düğüne gelmeyip geline altın almak bana biraz tuhaf geldi.

Muhtemelen her cocuguna yapmıştır, şimdi de size yapıyordur. Ilerde hak iddia etmek istediklerini sanmıyorum.

Valla ballımcan sanki bu aile artık hep birlikte devam etmek istiyor gibi.
Biraz daha uzaktan bir gözlemle derim ben.
Öyle bir şey olamaz. Çünkü dünde kendisine söyledim. Sen affedip görüşebilirsin ama beni sakın katma dedim.
Ya bir de görüştükten sonra aslında o kadar da kötü insanlar değiller diye düşündüm. Ama bu düşüncemi ona asla söylemedim

Kesinlikle tek sebebi hak geçmesin diye.
Çünkü erkek kardeşlerine ev almış babası. Diğer kız kardeşlerine ev alırkende yarısını babası vermiş. Şimdi bize vermemek olmaz gibi düşünüyormuş.

Aynen aman diyem haaaa tirilililili

Anladım. Peki siz neden bu kadar düğüne gelememelerini , bağ kurmamak istiyorsunuz ?

Bu eni sonu olacak , eşiniz böyle devam etmez.

Aslında nişanda da hiç bir şey yapmadılar ya( zaten bilmiyorlardı) ondan dolayı da mahcuplarmış. Öff bilmiyorum amaçları ne? Cidden bana teşekkür için mi ? Yoksa arada bağ kurmak mı ?
Bence nişanlının tepkisinin değişmediğini gördü ve senin üzerinden yaranmaya çalışıyor. Bak elimizden geleni yapıyoruz diyecek.

Anladım. Peki siz neden bu kadar düğüne gelememelerini , bağ kurmamak istiyorsunuz ?

Bu eni sonu olacak , eşiniz böyle devam etmez.
Aslında bana bir şey yapmadılar ama nişanlımı çok üzmüşler.
Ona aile olamayan bana hiç olamaz diye düşündüğümden sanırım.

İflas sırasında sırt çevirmek cidden çok büyük bir ayıp. Ama belli ki pişmanlar ve bu altın olayı da bir adım. Mesafeyi koruyup barismaniz bence en uygunu. Bunu sormamissiniz ama ben söylemek istedim. İnsanlar hata yapabilir. İçli dışlı olunmadığı sürece ki bence siz o mesafeyi koruyabilen birisiniz, barışmak hem eşinizi hem sizi hem aileyi daha iyi hissettirir. Altın da bunun bir adımı bence.

Nişanlınla sorun yaşayan onlar, nişanlın barışırsa sen neden uzak olacaksın ki?

Kaj günaydın
Ben senin yerinde olsam karşı tarafı kırmamak adına altınları alırdım.
Hiç bir şekilde bozdurmazdım, herhangi bir durum da çıkarıp geri vermek için.
Böylelikle nişanlının ailesiyle de kötü olmamış olursun.

Nasıl kızlar varmış öyle? Ben de bu lafa takıldım. Eşinize sormadan kabul etmeyin.

Sizinle bi sıkintilari olmadiysa neden gorusmek istemiyorsunuz herkes ne kadar ffena ya ilerde torun gormek ister eve filan gelmek ister yazmislar tabiki torunlarini gorsun gelsinler. Aranizda hep bi mesafe olsun ama nisanlinizla aralarini duzeltin bence altin olayindan cok belki iflas ettigi zaman ailesi ona onay verdmeden oglum bu is olmaz demislerdir o yuzden sirt donmuslerdir bu cok kotu bi olay degil.ailesini silen bi adam en ufak biseyde sizide silebilir. Adam yinede size yardim etmek istemis bunun nesi kotu ben anlamadim gorumcenizde kotu bi insan olsaydi sizi arayip anlatmak yerine baba onlar senle gorusmuyor ne altini derdi yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…