Aslında bana bir şey yapmadılar ama nişanlımı çok üzmüşler.
Ona aile olamayan bana hiç olamaz diye düşündüğümden sanırım.
İflas sırasında sırt çevirmek cidden çok büyük bir ayıp. Ama belli ki pişmanlar ve bu altın olayı da bir adım. Mesafeyi koruyup barismaniz bence en uygunu. Bunu sormamissiniz ama ben söylemek istedim. İnsanlar hata yapabilir. İçli dışlı olunmadığı sürece ki bence siz o mesafeyi koruyabilen birisiniz, barışmak hem eşinizi hem sizi hem aileyi daha iyi hissettirir. Altın da bunun bir adımı bence.
Altınları alın, bir gün bir laf olursa olduğu gibi iade edin.
Ben sizin tepkinizi pek anlamadım.
Sorun yaşadıysa nişanlınız yaşamış.
Siz niye şiddetle karşısınız, korkup sakın falan demeler, fazla geldi bana
Nişanlınla sorun yaşayan onlar, nişanlın barışırsa sen neden uzak olacaksın ki?
Aslında hani en büyük sebep bizden maddi olarak kardeşlerinin yararlanmak isteyeceğini düşünüyorum.Sizin gibi bir üyenin bunu yazıyor olmasına şaşırdım , bundan dolayı detay sordum.
Yaptıkları hoş bir durun değil kabul ancak bu ona büyük emekler verip buyuttukleri gerçeğini asla değiştirmez.
Ve eşiniz bir gün elbet buluşacak.
Bence siz aile sorumluluğu almayacaginizi düşündüğünüz için mutluluk yaşıyorsunuz
Öyle mutluluk olmaz.
Kuzum günaydın.Kaj günaydın
Ben senin yerinde olsam karşı tarafı kırmamak adına altınları alırdım.
Hiç bir şekilde bozdurmazdım, herhangi bir durum da çıkarıp geri vermek için.
Böylelikle nişanlının ailesiyle de kötü olmamış olursun.
Babanın durumu zaten iyiymişAslında hani en büyük sebep bizden maddi olarak kardeşlerinin yararlanmak isteyeceğini düşünüyorum.
Başımıza bela olsunlar istemiyorum.
Aslında hani en büyük sebep bizden maddi olarak kardeşlerinin yararlanmak isteyeceğini düşünüyorum.
Başımıza bela olsunlar istemiyorum.
Aaa böyle bir durum mu var bir de. Aynen okadar altın verebiliyorlarsa o kızcağızı niye düşünemişler gerçekten böyleyse?Size altın takmayi planlamak yerine kanser hastası olan kızlarının tedavisini ustlenselerdi daha büyük jest yapmis olurlardı.Sonucta tedavi masraflarıni kimse ustlenmedi ve nisanliniz bu tedaviyi yürüttü diye hatırlıyorum.Bilemiyorum bu kadar hak -hukuk düşünen kişilerin yaptiklari ile düşünce sistemleri örtüşmesi bence
Arada bag kurmak icin..Aslında nişanda da hiç bir şey yapmadılar ya( zaten bilmiyorlardı) ondan dolayı da mahcuplarmış. Öff bilmiyorum amaçları ne? Cidden bana teşekkür için mi ? Yoksa arada bağ kurmak mı ?
Evet kizlarinin kocası tedavi masraflarini karşılamadı ,konu sahibinin nişanlısı karşıladı.Aile çıkıp " oğlum biz varken kızkardeşinin yanında senin manen durman yakışır" dese adam gidip de yüzbin TL masraf yapmazdı.Aaa böyle bir durum mu var bir de. Aynen okadar altın verebiliyorlarsa o kızcağızı niye düşünemişler gerçekten böyleyse?
Evet kizlarinin kocası tedavi masraflarini karşılamadı ,konu sahibinin nişanlısı karşıladı.Aile çıkıp " oğlum biz varken kızkardeşinin yanında senin manen durman yakışır" dese adam gidip de yüzbin TL masraf yapmazdı. [/QUOTE ]
Eşi karşılamamış mı, iyi günde eş kötü günde başını mı çevirmiş? Yazık kadıncağıza.
Evet kizlarinin kocası tedavi masraflarini karşılamadı ,konu sahibinin nişanlısı karşıladı.Aile çıkıp " oğlum biz varken kızkardeşinin yanında senin manen durman yakışır" dese adam gidip de yüzbin TL masraf yapmazdı.
Konu sahibi arkadaşımız nişanlısının ailesini daha iyi değerlendirir tabi (elbette bize tam olarak anlatamadığı durumlar da vardır olmaktan çekindigi için ) ama bana " iyi gün dostu bir aile" profili çiziyorlar.İflas edenin yanında durma,kanser olanın yanında olma,düze çıkanı -varliga kavusani altına boğ !Bunu okuyunca insan dusunuyor hasta kizina mi destek cikarsin yoksa dugunune bile gitmeyecegin gelinine mi yuklu miktar altin alirsin diye. Kafa karistirici...
Altınlar imitasyon olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?