- 22 Mart 2013
- 131
- 195
- 303
- Konu Sahibi desperate1
-
Sadece 100 bin var baska biseyim yok.100 bin var demek kenarda birikmiş altınınız vs var mı? ev faiz oranları baya dustu çünkü.. 100bin faize yatarsınız 3-5 yılda size baya getirisi olur baya birikir.
Ev almaya paranız yetmiyorsa yapacak başka birşey var mı ki?...ha bana kalsa 1+1 evlere yönelin derim ama yaşadığınız yerde onlara gücünüz yetiyor mu onu da bilmiyoruzMrb, zamaninda cok yanlis bir kararla evim elimden uctu gitti 2 yildir toparlamaya calisiyorum ve 100 bin tl kalan bi param var.Ev ariyorum ama ev fiyatlari ikiye katlandi alinacak gibi degil yani o kadar kredi odeyemem sizce ev almaktan vazgecip bir 5 yil altina mi yonelsem pisman olurmuyum ev alsam daha mi karli olurum bilemiyorum.
en iyisi faize yatırın ama faizden geleni kullanmayın ustune aktarsın birazda böyle biriktirmeye devam.Sadece 100 bin var baska biseyim yok.
1+1 alabilirim kredi cekip uzerine ekleyerek ort 250 bin fiyatlari ama kira getirisi 1200 yani cok kurtarisi yok gibiEv almaya paranız yetmiyorsa yapacak başka birşey var mı ki?...ha bana kalsa 1+1 evlere yönelin derim ama yaşadığınız yerde onlara gücünüz yetiyor mu onu da bilmiyoruz
Gercekten patlama olacak mıdır.Kesinlikle altın al.
Şuan alsan bile ağustos ayında patlama olacak.
Gram altın bu sene 450 lirayla kapatacak.
Seneye yada 2 sene içerisinde hiç borçlanmadan ev sahibi olursun.
AynenGercekten patlama olacak mıdır.
Altın yapıcam ben yaparım o duser dıyıp vazgecıyorum
Yapsam mı bende?
Gercekten patlama olacak mıdır.
Altın yapıcam ben yaparım o duser dıyıp vazgecıyorum
Yapsam mı bende?
ağustostan sonra stabil mi kalır acabaYok tatlım altın için ağustos ayı rekor aydır.
Hatta geçmiş yıllara dön bak ağustosta hep yüksektir.
Altın asla kaybetmez, şimdiden alırsan kar edersin.
Ama ağustostan sonra sakın bozma :)
Mrb, zamaninda cok yanlis bir kararla evim elimden uctu gitti 2 yildir toparlamaya calisiyorum ve 100 bin tl kalan bi param var.Ev ariyorum ama ev fiyatlari ikiye katlandi alinacak gibi degil yani o kadar kredi odeyemem sizce ev almaktan vazgecip bir 5 yil altina mi yonelsem pisman olurmuyum ev alsam daha mi karli olurum bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?