- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi desperate1
-
3 5 biriktirdim, oyle yuz bin tlım yok ama suan ihtiyacım da yok TL olarak duruyor Kenarda.Yok tatlım altın için ağustos ayı rekor aydır.
Hatta geçmiş yıllara dön bak ağustosta hep yüksektir.
Altın asla kaybetmez, şimdiden alırsan kar edersin.
Ama ağustostan sonra sakın bozma :)
ağustostan sonra stabil mi kalır acaba
Cok tesekkur ederımEylül başı ekimin ortasına kadar bir düşme olur ama sene sonunda 450 ler bekleniyor.
benneyanginlargordum eğer paran fazlaysa, 2 ye böl yarısıyla şimdi, kalanıyla da ekimden sonra al.
Al sat yapmayıp kazanırım dersen her türlü kardasın.
3 5 biriktirdim, oyle yuz bin tlım yok ama suan ihtiyacım da yok TL olarak duruyor Kenarda.
Agustostan sonra bozmam ihtiyacım olmazsa hıc bozmam hatta.
Agustostan sonra neden bozmayımne zaman bozdurayım ya da dıyelım bozdurmam gerektı
Cok tesekkur ederım♥ikiye bolunecek kadar cok degıl, sadece 7bın tl. Gecen seneden beri duruyor ihtiyacım oldugunda bile dokunmadım kıyıp
Hepsiyle yapayım gram kac tane olursa, dursun.
Cok sagol ♥
Cok tesekkur ederımHer türlü yatırım amacıyla yazabilirsin.
fkljfkghotmail.com
işin şakası elimden gelen her türlü desteği sağlarım :)
sende sağ ol şekerim
Fazlasıyla. Erkek arkadaşım martta 10 bin çekip tamamıyla altın aldı. Kredisi bitmek üzere, 2 bin tl kârı var. 100 tl falan masrafı vardı. 10.500 olarak ödüyor toplamda.Peki sizce kredi cekip altin almak mantikli mi
Cok tesekkur ederım ♥♥az olunca para cesarette edemiyorsun bıseyler yapmaya ya zarar edersem diye asdfshsjsjs
Altını yaptıktan sonra sence duser mı dıye darlamaya gelırım artık sana
Çok heveslendim ya arabayı satıp altın mı alsam ne yapsam birikmiş param yok çünküYok tatlım altın için ağustos ayı rekor aydır.
Hatta geçmiş yıllara dön bak ağustosta hep yüksektir.
Altın asla kaybetmez, şimdiden alırsan kar edersin.
Ama ağustostan sonra sakın bozma :)
9 yilAltini en az 2+ bir sure icin alacaksaniz, zarariniz olmaz. Simdi aldim, 3 ay sonra lazim olursa bozarim derseniz almayin.
Ben olsam fiziki altin alirim, her ay da uzerine param neye yetiyorsa koyarim.
Ilk evimizi 9 yil altin biriktirerek almistik...
Hakkinizda hayirlisini dilerim.
Odeyeceginiz kredi miktari kadarini her ay altina yatirabilirsiniz. Onemli olan ozdisiplin.9 yilBilemedim.Her ay da duzenli biriktirmek zor kredi olsa odenir bisekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?