Altin mi alayim yoksa ev mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok tatlım altın için ağustos ayı rekor aydır.
Hatta geçmiş yıllara dön bak ağustosta hep yüksektir.
Altın asla kaybetmez, şimdiden alırsan kar edersin.
Ama ağustostan sonra sakın bozma :)
3 5 biriktirdim, oyle yuz bin tlım yok ama suan ihtiyacım da yok TL olarak duruyor Kenarda.

Agustostan sonra bozmam ihtiyacım olmazsa hıc bozmam hatta.
Agustostan sonra neden bozmayım😂ne zaman bozdurayım ya da dıyelım bozdurmam gerektı🥰

ağustostan sonra stabil mi kalır acaba

Eylül başı ekimin ortasına kadar bir düşme olur ama sene sonunda 450 ler bekleniyor.
benneyanginlargordum benneyanginlargordum eğer paran fazlaysa, 2 ye böl yarısıyla şimdi, kalanıyla da ekimden sonra al.
Al sat yapmayıp kazanırım dersen her türlü kardasın.

Gecen sene ekim ayinda 295 liraya almistim gram altını ama sadece bir gram. Esim de niye aldin zarar edersin demisti ☺️ altin uzun vadede yapilabilecek en iyi şey

Eylül başı ekimin ortasına kadar bir düşme olur ama sene sonunda 450 ler bekleniyor.
benneyanginlargordum benneyanginlargordum eğer paran fazlaysa, 2 ye böl yarısıyla şimdi, kalanıyla da ekimden sonra al.
Al sat yapmayıp kazanırım dersen her türlü kardasın.
Cok tesekkur ederım♥️ikiye bolunecek kadar cok degıl 🌸, sadece 7bın tl. Gecen seneden beri duruyor ihtiyacım oldugunda bile dokunmadım kıyıp 😂
Hepsiyle yapayım gram kac tane olursa, dursun.
Cok sagol ♥️🧡

3 5 biriktirdim, oyle yuz bin tlım yok ama suan ihtiyacım da yok TL olarak duruyor Kenarda.

Agustostan sonra bozmam ihtiyacım olmazsa hıc bozmam hatta.
Agustostan sonra neden bozmayım😂ne zaman bozdurayım ya da dıyelım bozdurmam gerektı🥰

Az önce yazdım sana hatta etiket yaptım :)
Ağustos rekor ay olunca eylül ekim gibi bir düşme yaşanır ve yatırımcı bu durumdan korkar, eldeki altınları bozar.
Al sat durumun yoksa kısa vadede kar etmeyi amaçlamıyorsan uzun vade de her türlü karlısın.
Madem satma durumun yok her türlü karlısın :)

Cok tesekkur ederım♥ikiye bolunecek kadar cok degıl 🌸, sadece 7bın tl. Gecen seneden beri duruyor ihtiyacım oldugunda bile dokunmadım kıyıp 😂
Hepsiyle yapayım gram kac tane olursa, dursun.
Cok sagol ♥🧡

Her türlü yatırım amacıyla yazabilirsin.
fkljfkghotmail.com :KK70::KK70:
işin şakası elimden gelen her türlü desteği sağlarım :)
sende sağ ol şekerim :KK200::KK36:

Her türlü yatırım amacıyla yazabilirsin.
fkljfkghotmail.com :KK70::KK70:
işin şakası elimden gelen her türlü desteği sağlarım :)
sende sağ ol şekerim :KK200::KK36:
Cok tesekkur ederım ♥️♥️az olunca para cesarette edemiyorsun bıseyler yapmaya ya zarar edersem diye asdfshsjsjs
Altını yaptıktan sonra sence duser mı dıye darlamaya gelırım artık sana 😂😂😂

altın kaybettirmez uzun vadede, altına yatır.

Sirf ev alayim diye ucuk bir fiyattan ev alma sabret. Altin hesabi actir parani altina cevir eline para gectikce hesaptan altin al.

İnternet bankacılığından altın alma olayı artık kısa sürede kar getirmeyecek en az bir kaç ay geçmesi lazım vergi olayı sinirimi bozuyor al sat yapamıyorum artık ama alıp bir kaç sene sonra bozduracaksanız her türlü kara geçersiniz

Cok tesekkur ederım ♥♥az olunca para cesarette edemiyorsun bıseyler yapmaya ya zarar edersem diye asdfshsjsjs
Altını yaptıktan sonra sence duser mı dıye darlamaya gelırım artık sana 😂😂😂

Yok yok sen bana güven :)
Düşerse de asla korkup, bozmak yok.
Her zaman kazanırız :)
:KK200:

Altini en az 2+ bir sure icin alacaksaniz, zarariniz olmaz. Simdi aldim, 3 ay sonra lazim olursa bozarim derseniz almayin.
Ben olsam fiziki altin alirim, her ay da uzerine param neye yetiyorsa koyarim.
Ilk evimizi 9 yil altin biriktirerek almistik...
Hakkinizda hayirlisini dilerim.

Kesinlikle altın alın. Ya da bir arsa alın ileride satabilirsiniz. Arsalar da yatırımlık iyi bir araç.

Yok tatlım altın için ağustos ayı rekor aydır.
Hatta geçmiş yıllara dön bak ağustosta hep yüksektir.
Altın asla kaybetmez, şimdiden alırsan kar edersin.
Ama ağustostan sonra sakın bozma :)
Çok heveslendim ya arabayı satıp altın mı alsam ne yapsam birikmiş param yok çünkü 🤣

Altini en az 2+ bir sure icin alacaksaniz, zarariniz olmaz. Simdi aldim, 3 ay sonra lazim olursa bozarim derseniz almayin.
Ben olsam fiziki altin alirim, her ay da uzerine param neye yetiyorsa koyarim.
Ilk evimizi 9 yil altin biriktirerek almistik...
Hakkinizda hayirlisini dilerim.
9 yil 👏👏👏 Bilemedim.Her ay da duzenli biriktirmek zor kredi olsa odenir bisekilde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X