- 21 Nisan 2013
- 1.802
- 1.799
- 408
- Konu Sahibi farahnihal
-
çocuğu olmayanlar için konu açmak boy boy karnı burnunda profil fotosu yayınlamak nasıl bir zevktir keşke derdiniz içinizde kalsaydı
hayır yani cidden ben hikayeyi bişey zannetimm....yanarım ona yanarımAynen ya. Cocugu olmayan insanlara bir de bu hikayeyi okutmak nedir, anlayamadim.
Sallayin gecin bu hikayeyi arkadaslar, cooooook gecmisteki atalarimizin icadi. Begenmedigimiz, degisen toplum yuzunden gecerligini yitiren atasozlerini dusunun, onlar gibi.
bende içimden herhalde bi ben böyle düşünüyorum diye susuyodum hep şuan bu yorumu gördüm ve bende konuşacağım çünkü bir ben değilmişim böyle düşünen..
mutlaka her konuda hemfikir olacağız diye bir şey yok aslında önemli olan kalp kırmamak yorum yazarken
kusura bakmazsan benim konuyu okurken ki düşüncem şu oldu
kucağında bebek resmiyle pamuk kızım mesajlarıyla bu konuyu açmışsın
ve buraya bir çok bebek sahibi olmak isteyip olamayanlar yorum yazmış
hoş bi durum değil bence bu.
konuları da sayfa sayfa okuyorum yara deşmekten başka bir yere gittiği yok bence.
Yaa aman boşver.
hamile kalıcan, mide bulantısı, aşerme, yorgunluk, ağrılar, uykusuzluk..
doğuracaksın, acılar, ağrılar, uykusuzluk.
bebek bakımı = sana bağımlı bi varlık, sürekli ona kul köle ol, memenden süt ver aylarca, vücudun mahvolsun, sonra geceleri kalkıp bak, yine uykusuzluk.
azıcık büyüyünce okula gönder, dersini yaptır, oyun oynat, bi gezmeye bile gidip rahat oturama, sürekli onun ihtiyaçlarını karşılamak için çalış çabala.
lise çağına gelince asi olsun seni beğenmesin.
üniversite kazansın kopsun gitsin zaten artık sözünü bile takmaz.
evlendirmek için malını mülkünü harca sana sevmediğin bi gelin/damat getirsin. :)
anne bana karışma artık desin.
ve bütün bunları yapmak için hayatını harca, yüzlerce fedakarlık yap.
öf ben yazarken yoruldum.
şeynı şey gibi..bende içimden herhalde bi ben böyle düşünüyorum diye susuyodum hep şuan bu yorumu gördüm ve bende konuşacağım çünkü bir ben değilmişim böyle düşünen..
mutlaka her konuda hemfikir olacağız diye bir şey yok aslında önemli olan kalp kırmamak yorum yazarken
kusura bakmazsan benim konuyu okurken ki düşüncem şu oldu
kucağında bebek resmiyle pamuk kızım mesajlarıyla bu konuyu açmışsın
ve buraya bir çok bebek sahibi olmak isteyip olamayanlar yorum yazmış
hoş bi durum değil bence bu.
konuları da sayfa sayfa okuyorum yara deşmekten başka bir yere gittiği yok bence.
amacı safiyane duygularla açılmış konu sanarak yorum yaptım ben...altın top nedir Allah aşkına yaaaamacından saptırmak istenilen hiçbir yoruma cevap yazamam...
Ya alınma ama neden gerginsin ki, konuşuyoruz şurda.amacından saptırmak istenilen hiçbir yoruma cevap yazamam...
çocuğu olmayanlar için konu açmak boy boy karnı burnunda profil fotosu yayınlamak nasıl bir zevktir keşke derdiniz içinizde kalsaydı
Yok bence genel bir durum bu meraktan ileri geliyor. Altındaki nedeni merak ediyor insanlar, açık açık çocuğun olmuyormu? Sende mi/esinde mi sorun diye sormak ileri derecede densizlik olacak farkında, soramiyor haliyle diyor ki çocuk düşünmüyormusun? Şansli günündeyse öğreniyor yoksa periyodik aralıklarla sormaya devam. Merak bu hemde fazlasıyla anlamsız bir merak.Bi de ben şöyle düşünüyorum, bebek istediğini belli eden kadınlara bu tür sorular daha çok soruluyor.
Mesela ben iş bulmak veya atanmak istediğimi çok dillendirirsem, her gören soruyor iki günde bir.
Bişeyi bu kadar istediğimizi belli etmememiz lazım galiba.
Ben de şu inanç sağlamlaştıran, Allahın bir bildiği vardır temalı hikayelerden biri sandım, okuyunca umut dolduğumuz hani. Meğer öyle değilmiş. Bir tekme de o vurdu resmen.hayır yani cidden ben hikayeyi bişey zannetimm....yanarım ona yanarım
valla bu son yazılan mesajlarda arkadaşlar doğru söylemişamacından saptırmak istenilen hiçbir yoruma cevap yazamam...
Ben direk biz böyle iyiyiz diyorum valla.Yok bence genel bir durum bu meraktan ileri geliyor. Altındaki nedeni merak ediyor insanlar, açık açık çocuğun olmuyormu? Sende mi/esinde mi sorun diye sormak ileri derecede densizlik olacak farkında, soramiyor haliyle diyor ki çocuk düşünmüyormusun? Şansli günündeyse öğreniyor yoksa periyodik aralıklarla sormaya devam. Merak bu hemde fazlasıyla anlamsız bir merak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?