altın topu olmayanlar...

çocuğu olmayanlar için konu açmak boy boy karnı burnunda profil fotosu yayınlamak nasıl bir zevktir keşke derdiniz içinizde kalsaydı

bende içimden herhalde bi ben böyle düşünüyorum diye susuyodum hep şuan bu yorumu gördüm ve bende konuşacağım çünkü bir ben değilmişim böyle düşünen..

mutlaka her konuda hemfikir olacağız diye bir şey yok aslında önemli olan kalp kırmamak yorum yazarken
kusura bakmazsan benim konuyu okurken ki düşüncem şu oldu
kucağında bebek resmiyle pamuk kızım mesajlarıyla bu konuyu açmışsın
ve buraya bir çok bebek sahibi olmak isteyip olamayanlar yorum yazmış
hoş bi durum değil bence bu.
konuları da sayfa sayfa okuyorum yara deşmekten başka bir yere gittiği yok bence.

bende aynı konudan şikayetçiyim. şuan 1yıl 2 aylık evliyim. daha düğünden 1-2 ay geçmişti ki bir akrabamız annemlerde hemde annemin yanımda ''yokmu bebek'' dedi. valla tersledim. o bana utanmadan bu soruyu annemin yanında soruyor, ben tersleyeme utanmadım açıkçası. milletin işi gücü yok herhalde, herkes aynı soruyu soruyor. çok sinir oluyorum. yani dengesiz çok etrafta. insanlar düşüncesiz, seviyesiz, çoğu da eğitimsiz.

Bi de ben şöyle düşünüyorum, bebek istediğini belli eden kadınlara bu tür sorular daha çok soruluyor.
Mesela ben iş bulmak veya atanmak istediğimi çok dillendirirsem, her gören soruyor iki günde bir.
Bişeyi bu kadar istediğimizi belli etmememiz lazım galiba.

hayır yani cidden ben hikayeyi bişey zannetimm....yanarım ona yanarım

ivit fikirdaşlarımı buldum..bendede ilk o izlenim uyandu

Yorumun gerçekten harika, üzülen varsa da bu yorumla acısı hafifler..klavyene sağlık...

şeynı şey gibi..
hani...
karnı burnunda kız arkadaşına gelir,kız hadi sende yok mu olmuyo mu ,bak şunu şunu yap seninde olur diye car car car tiplemeler olur ya daha avatarı gördüğümde gözümde beliren sahne bu oldu maalesef

amacından saptırmak istenilen hiçbir yoruma cevap yazamam...
Ya alınma ama neden gerginsin ki, konuşuyoruz şurda.
Sen gülmeyin konumda diyosun hassas konu diyosun, bak ben farketmemişim farkeden arkadaşlar diyor ki senin de avatarında bebek var.
Bu kadar gerilme, fikir alışverişi yapıyoruz. Ben altıntopu yeni duydum. Açıklayabilirdin bence.

Yok bence genel bir durum bu meraktan ileri geliyor. Altındaki nedeni merak ediyor insanlar, açık açık çocuğun olmuyormu? Sende mi/esinde mi sorun diye sormak ileri derecede densizlik olacak farkında, soramiyor haliyle diyor ki çocuk düşünmüyormusun? Şansli günündeyse öğreniyor yoksa periyodik aralıklarla sormaya devam. Merak bu hemde fazlasıyla anlamsız bir merak.

hayatta hiçbir şeyin garantisi yoktur bu da size küpe olsun ...kalpi pıt pıt atarken hiçbir problem yokken çat diye kaybettim ben bebeğimi..kimseye beddua falan etmem,Rabbim sağlıcakla hayırlısı ile kucaklara evlat nasip eylesin,hayırsızsa geri gitsin..kıssadan hisse konu sahibi doğur sonra görüşelim bu konuyu tekrar o vakit açarsın.

Konu sahibesi arkadasim iyi niyetine yurekten inaniyorum da actigin bu konu soylediklerinle celismemis mi? Yani bir yandan cocugu olmayan insanlara yapilan muameleden rahatsizsin ama bir yandan da kendin bu insanlari hor gormussun.
Yani cumlelerin gercekten cok rahatsizlik verici. Kimsenin kimsenin acimasina ihtiyaci yok.

Son düzenleme:
Lütfen konuları ilgili bölüme açalım ve bunu alışkanlık haline getirmeyelim.
bunu tekrarlarsanız ceza alırsınız. konuyu taşıyorum.

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

amacından saptırmak istenilen hiçbir yoruma cevap yazamam...
valla bu son yazılan mesajlarda arkadaşlar doğru söylemiş
amacından sapma falan yok.. konunu okuyunca ince düşünceli kız dedim senin için
gerçekten resmin çok tezat durmuş bu konuya karşılık
çocuğu olmayan insanların konusuna bile yazarken gebelik çizelgem görünüyor diye
çoğu zaman çekinirim
bu kadar hassas bie konuda lap diye gebe resmi çıkınca tuhaf kaçıyor gerçekten

Ben direk biz böyle iyiyiz diyorum valla.
Şu an düşünmüyoruz, ama düşündüğümüz zaman tek duam Allahım saplantı haline getirtmesin çocuk fikrini bana. Çok korkuyorum bebek olmazsa kendimi kaybedip tüm hayatımı ona endekslemekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…