- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi farahnihal
-
Yaa aman boşver.içim acıdı
topiğime geliyomda adam mı kalmış herkes bi tarafa savrulmuş şu gribi atlatayım göstercem ben sizi 3-5 iştimalarını..hafta sonu mıntıka temizliğine çıkarayımda görün gününüzüsen önce topiğine uğra başıboş patronyalan mı ama belli ki yok onda öyle şeyler
Evet ya ben bebek altın top öyle kendi benzetme yapmış zannetmiştim meğersem hikayesi varmış.yahu merak ettim konu sahibi sen bu hikayeye dayanarakmı açtın bu konuyu...öyleyse çok kırıcı
Bence acimasin.
Bu hikaye asiri dramatize edilmis, hic gerek yok bence.
Anladigim kadariyla evlisiniz, ne guzel sevdiginiz sevildiginiz bir iliskiniz yasamissiniz, kismetli bir insansiniz. Cidden kiskandim sizi, keske sizin elinizdekiler benim elimde olsaydi. Insanlar ellerinde ne yoksa, ona ozeniyorlar. Sizin hayatiniz kotu degil ki, ben de size ozeniyorum. Ben her aksam bos eve gidiyorum, biraz elinizdekilerin kiymetini bilin lutfen.
Haydi bunu da gectim, cok sanslisiniz, dogustan kalp rahatsizliginiz varmis ama ne guzel tedavisi olmus. Ya bir seyler yanlis gitseydi de olseydiniz ?Ne kadar sansli oldugunuzun farkina varin derim, Afrika'da dogsaydiniz bu yasinizi goremezdiniz.
hep laf hep laftopiğime geliyomda adam mı kalmış herkes bi tarafa savrulmuş şu gribi atlatayım göstercem ben sizi 3-5 iştimalarını..hafta sonu mıntıka temizliğine çıkarayımda görün gününüzü
neden böyleyiz bilmem insan elinden birşey gelmiyorsa bu haliyle mutlu olmaya çalışmalı belki kabullendiğinde herşey çok daha güzel olacak . beyninde şartlanınca olmuyor da olmuyorBence acimasin.
Bu hikaye asiri dramatize edilmis, hic gerek yok bence.
Anladigim kadariyla evlisiniz, ne guzel sevdiginiz sevildiginiz bir iliskiniz yasamissiniz, kismetli bir insansiniz. Cidden kiskandim sizi, keske sizin elinizdekiler benim elimde olsaydi. Insanlar ellerinde ne yoksa, ona ozeniyorlar. Sizin hayatiniz kotu degil ki, ben de size ozeniyorum. Ben her aksam bos eve gidiyorum, biraz elinizdekilerin kiymetini bilin lutfen.
Haydi bunu da gectim, cok sanslisiniz, dogustan kalp rahatsizliginiz varmis ama ne guzel tedavisi olmus. Ya bir seyler yanlis gitseydi de olseydiniz ?
yuh be zeytin sayende iki gramcık isteğim vardı çekti gitti o da yeminleYaa aman boşver.
hamile kalıcan, mide bulantısı, aşerme, yorgunluk, ağrılar, uykusuzluk..
doğuracaksın, acılar, ağrılar, uykusuzluk.
bebek bakımı = sana bağımlı bi varlık, sürekli ona kul köle ol, memenden süt ver aylarca, vücudun mahvolsun, sonra geceleri kalkıp bak, yine uykusuzluk.
azıcık büyüyünce okula gönder, dersini yaptır, oyun oynat, bi gezmeye bile gidip rahat oturama, sürekli onun ihtiyaçlarını karşılamak için çalış çabala.
lise çağına gelince asi olsun seni beğenmesin.
üniversite kazansın kopsun gitsin zaten artık sözünü bile takmaz.
evlendirmek için malını mülkünü harca sana sevmediğin bi gelin/damat getirsin. :)
anne bana karışma artık desin.
ve bütün bunları yapmak için hayatını harca, yüzlerce fedakarlık yap.
öf ben yazarken yoruldum.
ulen iki smileye gitar çaldırmışın ne cevap verecemhep laf hep lafsen beni adamdan saymıyon mu ??
ya bende benzetme anladım önce ona göre yorum yaptım..sonra kızlar hikayesi var dediler...ibretlik bişiler var sandım hikayede....Evet ya ben bebek altın top öyle kendi benzetme yapmış zannetmiştim meğersem hikayesi varmış.
küstüm senlenulen iki smileye gitar çaldırmışın ne cevap verecem
hayır eşim terk etti beni bende hergün boş eve gidiyorum tam 6 yıldır
bence artık sen de onu terk etmelisin arkadaşım.hayır eşim terk etti beni bende hergün boş eve gidiyorum tam 6 yıldır
Aradaki mesajları okumadım ama kısaca fikrimi bu mesajın üzerinden yazayım.Belki de hiç bir zaman onları anlamıcaz, kk gezinirken çocukları olmayan ciftlere söylenmemesi gereken sözler diye konu okudum..ne kadar yanlışlarım oldugu geldi aklıma..Bazen hani bebek yok mu diyoruz arkadaşımıza başlıyoruz akıl vermeye, belkide olmuyor belkide hiçbir zaman olmayacak..o biliyor ama biz bilmiyoruz belki söylemek istemiyor..ama bilmeden çoğumuz bu hatayı yapıyoruz..artık bdv de o kadar konu açılıyorki çok üzülüyorum çoğu kişi aynı dertten muzdarip ya tüp bebek ya bebekleri olmuyor..burdan ne tavsiyelerde bulunmalı bakıyorumda çoğunun ya evliliği tehlikede ya da amaçsız yaşamaya başlıyor..çocuzsuzluk hayata küstürmüş..çevrenizde örnekler nasıl çocugu olmayanlar nasıl davranıyor hayata küs mü tedaviyle mi uğraşıyorlar.. birilerine moral olalım destek olalım..dularınızı esirgemeyin...
doğrusu benimde gözüme çarpmadı değilçocuğu olmayanlar için konu açmak boy boy karnı burnunda profil fotosu yayınlamak nasıl bir zevktir keşke derdiniz içinizde kalsaydı
itinayla çocuktan soğutulur :)yuh be zeytin sayende iki gramcık isteğim vardı çekti gitti o da yeminle
küstüm senlen
çok pis farkediliritinayla çocuktan soğutulur :)
yahu merak ettim konu sahibi sen bu hikayeye dayanarakmı açtın bu konuyu...öyleyse çok kırıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?