- 24 Ağustos 2018
- 4.298
- 10.966
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben düğünde kv yaklaştırmadım bile. Oynarken de keseyi kolumdan çıkarmadım. Balayına giderken bırakayım diye beklediler bırakmadım onlara. Çünkü geri gelmemesinden korktumÇok enteresan bir şekilde erkek ailesi düğün takılarının ya da gelinin takılarının kendilerine ait olduğunu düşünüyor.
Bence Türkiye nin genelinde böyle. Neden böyle anlayamıyorum ben. Eskiden "gelin alınırmış" beraber yaşanılırmış vs Bi nebze anlaşılıyorda.şimdi herşeyi çiftler yapsın sonra yine aynı terane.
Böyle düşündükleri için alıyorlar vermiyorlar bir daha.
Benimde takı töreninden sonra hepsini tutmak için kayınvalidem almıştı bir daha görmedim. Üstelik çok fazlaydı takım. Toy aklımla istemeyide düşünemedim. 10 yıllık evliyim kaldı öyle.
Bence eğer gelmesede olur deyip olgunlukla karşılayabilecekseniz bunu eşinizle aranızda sorun haline getirmeyecekseniz istemeyin ama başka da vermeyin. Eğer içinizde halledemiyorsanız isteyin. İsterken üslubumuz çoook dikkat edin. "babacım falanca iş veya borç için benden altın alımıştınız ne yaptınız halledemediniz galiba çok mu zor durumdasınız durumu düzelseydiniz altımı yapardınız diye düşünmüştüm. Çok mu sıkıntı içindesiniz" gibi yumuşak bir konuşma yapın. Akşam boyu güler yüzlü olun.
Böyle söyleyince halledemedik deyip ya kalanını fa isterselerÇok enteresan bir şekilde erkek ailesi düğün takılarının ya da gelinin takılarının kendilerine ait olduğunu düşünüyor.
Bence Türkiye nin genelinde böyle. Neden böyle anlayamıyorum ben. Eskiden "gelin alınırmış" beraber yaşanılırmış vs Bi nebze anlaşılıyorda.şimdi herşeyi çiftler yapsın sonra yine aynı terane.
Böyle düşündükleri için alıyorlar vermiyorlar bir daha.
Benimde takı töreninden sonra hepsini tutmak için kayınvalidem almıştı bir daha görmedim. Üstelik çok fazlaydı takım. Toy aklımla istemeyide düşünemedim. 10 yıllık evliyim kaldı öyle.
Bence eğer gelmesede olur deyip olgunlukla karşılayabilecekseniz bunu eşinizle aranızda sorun haline getirmeyecekseniz istemeyin ama başka da vermeyin. Eğer içinizde halledemiyorsanız isteyin. İsterken üslubumuz çoook dikkat edin. "babacım falanca iş veya borç için benden altın alımıştınız ne yaptınız halledemediniz galiba çok mu zor durumdasınız durumu düzelseydiniz altımı yapardınız diye düşünmüştüm. Çok mu sıkıntı içindesiniz" gibi yumuşak bir konuşma yapın. Akşam boyu güler yüzlü olun.
aferin sizi kutlarimGeçmiş olsun giden gitti, benimde eşime takılan altjn ve paralar alındı, alınmayacak dendiği halde, hala sorsan ödeyecekler veya para bekliyorlar, ben bileziklerimi tabiri cayizse zor kurtardım resmen savaş verdim, yoksa onlarıda alacaklardı, eşime tabiki durumumuz kötü ağlayıp sızlayıp acındırıyorlar, oda kıyamıyor, ben çoktan umudumu kaybettim, eşim alsın artık banane, bileziklerimide aileme verdim dedim halbuki vermedim. Ölüyoruz deseler vermem çünkü aptal gözüyle bakıyorlar artık.
Eşimle konuştum bayramdan sonra miras bölüşecekler ben x istiyor Bi kaç kere ben sana demedm durumun kötü diye derim gider alırım altını dedi. O yüzden beklicem bakalım ne olacak ama umudumu kestim bu bana ders oldu gerçi verirkende biliyordum gelmiceni ama işte yukarıda Bi arkadaş yazmış bende yok huzurum bozulmasın diye verdim işte
Ben düğünde kv yaklaştırmadım bile. Oynarken de keseyi kolumdan çıkarmadım. Balayına giderken bırakayım diye beklediler bırakmadım onlara. Çünkü geri gelmemesinden korktum
Bence esin sorsun sonucta onun israriyla vermissinBeş ay önce kayınbabam bir borcu için benden iki bileziğimi istedi borç olarak vermek istemedim
İki hafta sonra yapcam dedi, bende giden geri gelmez dedim.
Eşim zorla psikolojik baskı yaparak vermek zorunda kaldım ve kayınbabamdan söz aldım.
Aradan beş ay geçti ne sözü var ne lafı eşime diyorum söyle babana diye söylemiyor.
Şimdi bize bu akşam yemeğe gelecekmiş kb,
Kv evde olmadığı için..
Bende artık konusunu açmak istiyırum
Sizce ne yapmalıyım konusunu açmalımıyım ne demeliyim
Yani paracı durumuna mı düşerim
Siz iki imis ben 20 bileziğini kapatırdım 1ayda fındık parası ile gerçeklermiş güya ama dün diğer gelinlerinin nikahlarinda benim paramla ona bilezik taktiklerini gordum üstüne damacana damacana su ictimBende aynı durumdayım sizle bende 2 bileziğimi verdim şimdi adı bile yok eşimin başının etini yiyorum abine bilgisayar alana kadar benim bileziklerimi yapsalardı diye o da söylicem deyip deyip söylemiyorKaynanamda 6 yıl sonra emekli olunca yapcak dedi eşime kudurdum ben emekliliğini mi beklicem banane diye bana da eşim psikolojik baskı yaptı çok biliyorlar böyle şeyi.
Allah ikimizin de yardımcısı olsun
Bana zaten 3 bilezik takmışlardıSiz iki imis ben 20 bileziğini kapatırdım 1ayda fındık parası ile gerçeklermiş güya ama dün diğer gelinlerinin nikahlarinda benim paramla ona bilezik taktiklerini gordum üstüne damacana damacana su ictim
Korumuyorum esime sürekli hatirlatiyorum kaynanam 3 tane taktı zaten onun gerisi benim ailemin akrabalarimin taktıkları ilk başlarda sustum ama sussamda konussamda fayda etmiyoBana zaten 3 bilezik takmışlardısiz naısl sakinliğinizi korudunuz