Altınları istemelimiyim?

Keseye sığmayacak kadar çok altın ve para gelmişti. 10 yıl öncesinde neredeyse 35-40 bin kadar nakit 200 e yakın altın yaklaşık 20 bikezikti. O yüzden çantaya konmuştu anında aldı bir daha görmedim. Aslında kendi çantamı ayarlamıştım. Ama o arada ablam benim çantamı vermemiş kayınvalidem kendi çantasına koydu hepsini oldu bitti işte
Nasıl ya senin ailenin taktığı altınlarda mı gitti yani

Bence eşiniz ile konuşun , isteyecekse o istesin , eşinize sen istemezsen ben isteyeceğim vs.. diyin tepkisine bakın önce , direk söylerseniz eşinizle aranız bozulabilir

Söyleyin ama esinize de söyleyeceğim diyin sonra beni mahcup ettin diye başınızın etini yemesin söyleme derse de söylemeyin bırakın o söylesin baktınız o da diyemiyor konuyu kapatın ama bir daha da asla böyle bir iyilik yapmayın iki bilezik için yuvanizin huzuru kaçmasın zamanı geldi mi lafı carparsiniz

Napicaksin takican mi bilezikleri sahiden. su an durumu olsa verirdi heralde kp. Acil degilse isteme yuz goz olma derim esin soylesin.

Beş ay önce kayınbabam bir borcu için benden iki bileziğimi istedi borç olarak vermek istemedim
İki hafta sonra yapcam dedi, bende giden geri gelmez dedim.
Eşim zorla psikolojik baskı yaparak vermek zorunda kaldım ve kayınbabamdan söz aldım.
Aradan beş ay geçti ne sözü var ne lafı eşime diyorum söyle babana diye söylemiyor.
Şimdi bize bu akşam yemeğe gelecekmiş kb,
Kv evde olmadığı için..
Bende artık konusunu açmak istiyırum
Sizce ne yapmalıyım konusunu açmalımıyım ne demeliyim
Yani paracı durumuna mı düşerim
İki aylık gelinken benden Rica minnet borç alınan ve ödeneceği söz verilen altınlarımı eşimin babasından 5 sene sonunda üçte biri değerinde senetle sepetle zorla aldım. Şuanki altın fiyatlarıyla hesaplasak yüz bine yakın zararım var. Verirken çok iyi olursun isteyince de senden kötüsü olmaz.umutsuzluğa sürüklemek istemem ama verecek olan şimdiye kadar çoktan verirdi

İki aylık gelinken benden Rica minnet borç alınan ve ödeneceği söz verilen altınlarımı eşimin babasından 5 sene sonunda üçte biri değerinde senetle sepetle zorla aldım. Şuanki altın fiyatlarıyla hesaplasak yüz bine yakın zararım var. Verirken çok iyi olursun isteyince de senden kötüsü olmaz.umutsuzluğa sürüklemek istemem ama verecek olan şimdiye kadar çoktan verirdi
Üstüne damacana ile su içmek gerek benimse kayinpederim düğünün ertesi günü borcum var diye tüm altınlarımı aldı sadece 3 tane anne babamimntaktigini vermedim zorla 1 ay sonra kurbanda dana kesti ve geri vermedi fındık parası dedi yine vermedi bende üstüne damacana damacana su içtim hatta çok su iciyosun fazlası zararlı diyolar bende anca sindiriyorum aldiklarinizi diyorum sesleri cikmiyo simdide yine düğün yapıyorlar hiç vermezler

Bende öyle düşünüyorum vermicekler umudum yok zaten neyse bu bana Bi ders oldu

Bende öyle düşünüyorum vermicekler umudum yok zaten neyse bu bana Bi ders oldu
Onlar senin hakkın ama söylemekten istemekten çekinme kötü olacağım diye hiç korkma kötü olacaksan da ol kafan rahat olur hiç değilse

Üstüne damacana ile su içmek gerek benimse kayinpederim düğünün ertesi günü borcum var diye tüm altınlarımı aldı sadece 3 tane anne babamimntaktigini vermedim zorla 1 ay sonra kurbanda dana kesti ve geri vermedi fındık parası dedi yine vermedi bende üstüne damacana damacana su içtim hatta çok su iciyosun fazlası zararlı diyolar bende anca sindiriyorum aldiklarinizi diyorum sesleri cikmiyo simdide yine düğün yapıyorlar hiç vermezler
Valla damacana fln kesmez onun acısını benim ailemin taktığı altınlar fln hep gitti geri gelmedi. Allah’ından bulsun diyorum diğer tarafta hesaplaşacağız

Keseye sığmayacak kadar çok altın ve para gelmişti. 10 yıl öncesinde neredeyse 35-40 bin kadar nakit 200 e yakın altın yaklaşık 20 bikezikti. O yüzden çantaya konmuştu anında aldı bir daha görmedim. Aslında kendi çantamı ayarlamıştım. Ama o arada ablam benim çantamı vermemiş kayınvalidem kendi çantasına koydu hepsini oldu bitti işte
Ya hiç sormadın mı?
Benim altınlar nerede diye ben çatladım burada

Beş ay önce kayınbabam bir borcu için benden iki bileziğimi istedi borç olarak vermek istemedim
İki hafta sonra yapcam dedi, bende giden geri gelmez dedim.
Eşim zorla psikolojik baskı yaparak vermek zorunda kaldım ve kayınbabamdan söz aldım.
Aradan beş ay geçti ne sözü var ne lafı eşime diyorum söyle babana diye söylemiyor.
Şimdi bize bu akşam yemeğe gelecekmiş kb,
Kv evde olmadığı için..
Bende artık konusunu açmak istiyırum
Sizce ne yapmalıyım konusunu açmalımıyım ne demeliyim
Yani paracı durumuna mı düşerim
İşte bence

Back
X