Altınlarım dert oldu millete

Altın sizin altınınız ister takarsınız ister satarsınız kimseye vermek zorunda da değilsiniz. İçinizden nasıl geliyorsa öyle yapın. Belli ki takmak istiyorsunuz, takın kimseyi umursamadan.

Canın istiyorsa tek

Pırlanta takınca kimse istiyor mu hayır

Bileziği neden istiyorlar

Bunlar yatırımlık değil de geç

İmitasyon bunlar de
Pazarda 5 tl almak isterseniz yerini tarif edeyim de

Valla millet kafayi yedi.
Bilezigim varsa sana vermek zorunda miym hemen??

Birisinin kolunda altin gorduler mi hemen isterler?
Sana mi yaptim acaba ben onlari hemen iste diye?

Ihtiyacin olabilir o ayri ama kimse de vermek zorumda degil
Vermeyin valla

Ben şu ödünç bilezik olayını anlamıyorum . Kimde var biliyorlar ve gerçekten gidip istiyorlar. Geçenlerde teyzem anlatmıştı piyasanın (eş-dost) ona bayağı bi borcu varmış:) istemek çok çirkin! Para yardımı istersin varsa verilir yoksa yok yani bilezige kadar göz dikmek nedir

Erkek kardeşimin nişanında ablam benim bileziğimi takmıştı ben bekardım. Kaynanası kolunda görmüş ne hikmetse 1 hafta sonra görümcesi bilezik istemiş ablamdan. Ablamda benim değil deyince söyle kardeşin versin demiş. Ablam da kızmış neden verecek diye ki görümcesiyle samimiyetimiz bile yok. Siz anlatınca aklıma geldi

Bilezik istemek nedir ya...sok oldum...istiyosan tak tabi...isteyene de hayir de gitsin bu ne yaaa

Ilk defa duydum ama pek sasirmadim.
Es dost olmasa millet gecinemeyecek..
Baskasinin alip verdigi nefese bagli yasiyorlar hayatlarini..bazi kisiler.

Altın bilezik istemek mi? İlk defa burada duydum. Hayır derim kısaca, istedikleri kadar arkamdan konuşsunlar. Takmaya da devam ederim.

milletin gözüne batacak kadar çoksa takma bence
Herkes sıkıntıda bu aralar maddi olarak, sizin takılarda onlara cazip geliyordur.
Yada sahte bunlar gerçek değil de

Altın takmak çok abes geliyor bana ya şangır şungur , tabi zevk meselesi saygı duyarım ama. Para için öz dedesini ninesini anasını danasını kesiyorlar artık insanların kolay para için yapamayacağı şey kalmamış. Açıkçası ben Can güvenliğim için bilet takmazdım. Ailenizde bıraktığınızı bilmeyen biri bu tanıdık da olabilir Size zarar verebilir eşiniz yanınızda değil her yerde sıkıştırabilirler.

Aklıma bilezikleri için karısının kolunu kesen adam geldi

Tak ya tak.kimseye vermek zorunda değilsin.
Benim içimde hep uktedir.o ukteler seninle birlikte büyüyor
Kimseyi umursama tak hevesini al,benim yerime de tak, kimseye de verme:)

Insanlar konusur siz takmayin onlarin laflarini. Bence altinlarina kasaya koyup saklayin devir cok kotu.

İnsanlar ne kadar rahat istiyorlar ya. Ben yemekten sonra yanında sakızı olan var mı diye isterken yerin dibine giriyorum. Neden almadan geldim sakızımı diye.

Millet isteyecek diye takmamak saçma. Onlar istememeyi öğrenecek.

Bende severim Altin takmayi. Insanlara altinimi vermek zorunda degilimki. Zaten verdinmi onu daha geri alamiyorsun. Benim yengemin oyle 20 bin liralik bilezigimi ne vardi aldilar yillar yillar gecti hala daha geri vermediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…