altınlarım geri gelsin artık!!

kendi ailen yok mu ?

sessiz sakin insanlar canım zaten evdede nişanlımın sözü geçer hep. yapamazlar boyle birşey. zaten düğünümüzü biz yapıyoruz bizim borçlar dolayısıyla bizim altınlarımızla ödenecek. göz koyacak olanın gözünü oyarım :))
konu sahibi arkadaşım gerçekten çok uzuldum ama giden gelmez bence

benim bir akrabımın şehirdışında düğününe gitmiştim ve orada kalmıştık eşimle biz kız tarafıyız bizim kız düğün salonundan otele sonra da balayına gideceklerdi
hemen eve gelip takılarını annesine bırakmıştı

kendi ailemden başkasına güvenmem kalkıp kaynanamı güveniyorsun yuh diyorum

sen eğer borçaların tümünü ödüyorsan görgüsüzde deillerse altınada göz koymazlar
bırakabilirsin snaırım

bir örnek daha... bizde kendimiz yaptık herşeyi üstüne birde altınlar gitti birde başka borçlarda kaldı.. bu arada sen tüp bebek dedin aklıma geldi bu kaynım bi küçük kaynımdan da biraz para almış, bunlarda tüp bebek yapacaklarını söyleyip istemişler parayı adamda demiş ki çocuk esirgemeden alın sevaba girersiniz.... eltim ağlaya ağlaya bi hal olmuştu kızcağız..

sen yinede ablalarını dinle cok güvenme nikahtan sonra hersey degısıyor iş işten gectıkten sonra kıyametı koparsan ne fayda giden gitmiştir sonucta anası babası nereye kadar laf edecek etsede elbet bir güün konusacakla...sen dikkatli ol ben balayına yanımda götürdüm otelde kasaya koydum geldıgımın ertesı gunu kasaya koydum gercı bızımkıler demedıler altınları bıze bırak dıye cok öncesınden soylemıstım böyle yapmayı dusunuyoruz bahanemde şu oldu

etraftakiler düğün yaptıgınızı biliyor takılarında size emanet edecegımızı düşünüp allah korusun hırsızlık olmasın dıye böyle yapıcaz dedım oda hak verdı

Son düzenleme:
o altınlar gelir elbette..hepsi birden gelmezde taksit taksit.....
ama nasıl gelir ?

eşin bu pasifliğini bırakır annesini babasını ve kardeşini karşısına alır adam gibi tüm otoritesini kullanarak konuşacak..ya gelecek ya gelecek kardeşim o para..harcarken banamı sordun sen..utanmadın mı onları yiyip içip gezmeye..senin bana attığın bu kazığı düşmanım atmaz..
ya borcunu ödeyeceksin yada birdaha beni yok bileceksin..anne baba sizde duyun işte..nasıl öderseniz ödeyin bana bu parayı..söyleyeceklerim bukadar..diyecek...hepsi bu....

eşinde sende ne selam vereceksiniz nede konuşacaksınız...canını bu şekilde acıtmadan altınlarınız filan geri gelmez ben söyliyim..

Son düzenleme:
benimde babam çok yakın bir akrabamız yüzünden borçlandı. Borç aldığı kişide tehdit edip duruyor. Evinize haciz getircem falan diye.çok canımız sıkkın (( parayı alan ödicem ödicem diyor ama kaç sene geçti

benim kaynanam altınları koluma taktırdı çıkarma dedi hiç bir yerede koyma dedi
banada verme dedi
Allah korusun ben birşey olur üstlenmek istemiyorum dedi gözünün olmadını belli etdi

8 ay oldu evleneli şimdi bozdurunda harcaya diyor iyiki gözü yokmuş

kendi ailemden başkasına güvenmem kalkıp kaynanamı güveniyorsun yuh diyorum

bu konuda guveniyorum evet ama daha çok nişanlıma guveniyorum o sözünü geçirir çünkü. ailem aynı şehirde ama mesafe uzak baya.. üstelik ben boyle bir durumda mahkemeye kadar giderim ne munasebet yahu ben okadar borç yapacağım altınlarım gidecek ha. aman altınlarım gitsin kocam başımda olsun diyip susamam ben üzgünüm. sanırım biraz cazgır bir gelinim :)

çok büyük konuşuyorsun hayatım bence evlende gel

bu konuda çok haklısın burada tecrübeler konuşuyor
bir söz vardır yeni testi suyu soğuk tutar hesabı yeni evli bayanların nedense gözleri görmüyor kulakları duymuyor ne zaman haksızlıklar yapılıyor işte o zaman hem görüyor hem duyuyor

çok güzel yazmışsınız tam içimdekilere tercüman... ama bende öyle bir koca yok malesef... bi iki kere söyledim tamam diyor adam olan verirdi diyor...

bende yaklasık 1 yıldır evlıyım ama erken deneyım sahıbı oldum bir işe girerken gözü kapalı olmuyorum...temkinli olmaya calısıyorum elımden geldıgınce sonradan ah vah demıyım banada yazık

bende evlenmeden önce yok her istediğim alıncak yok kimse karışamaz yok altınalrı paraları kimseye vermem diyorum

el adamı vallahi oyum oyum oynatıyor elinde
benim kocam melek gibi insan kalbi kıramıyor kimsenin boşver diyor bende boşverdim artık gözümün önüne bakıyorum

nişanlıyken yada sevgiliyken durum böyle gözükür :103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…