- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
- Konu Sahibi sultansuleyman111
Evladını kendi öldürüp programda katil arayanlar var yahu!Buna mı takıldınız?Niye o zaman buraya konu acti?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evladını kendi öldürüp programda katil arayanlar var yahu!Buna mı takıldınız?Niye o zaman buraya konu acti?
Hemen bir sey alcagini sanmiyorum. Kadinin da hakki olur.Eger bu aralar ya da yakin zamanda esin ya da ailesi araba, ev, arsa, tarla falan sahibi olursa bil ki senin altinlarla.
Bir gun illaki alirlar. Aldiklari kayinpederin ustune olursa konu sahibin hakki olmaz. Hatta supheleri olsa da ispat edemedigi icin birsey de diyemez. Kotu bir durum. Takilari eger esi caldi ise muhtemelen ailesinden birinde ya da teyzesinde veya is yerinde. Bir yerde muhafaza ediyor kesin. Ilerde kayinpeder falan birsey alirsa ya da borcunu kapatirsa muhtemelen takilarla. Rabbim haramdan korkan insanlarla karsilastirsin.Hemen bir sey alcagini sanmiyorum. Kadinin da hakki olur.
O kadar altınım olsa bende bakarım az değil. Sonuçta kavga var adam gitmiş altında gitmişBenim eşim tartışıp 2 gün teyzesine gitse,hemen altinlara bakmak aklımın ucundan bile geçmez.Bi garip geldi konunuz.Ya eşinizin eli uzun-daha önce buna şahit oldunuz ya da ..icimden geçen acaba kendinizi garantiye almak istemiş olabilir misiniz?
Aynen öyle . Ciddi olduğunuzu görsün bence . Sorun altını alması değil isteseydi belki de verirdiniz ama alması ve zamanlama manidar . Evinize yeni evlisiniz kaç kişi girmiş olabilir , kaç kişi eliyle koymuş gibi alabilir . Ailede profesyonel bir hırsız varsa ki bazı akrabalarda olabiliyor almış da olabilir . Var mı sorun ? Yoksa işi sıkı tutun .Aynen dediğin gibi savcılığa kadar çıkacam kim girdiyse bulunacak dedim o da yapalım dedi acaba iş ciddiye binmez diye mi böyle rahat. Ağlayıp göz yaşı döktü sen üzülme ben alacam diye çok uzulduyse geri verirdi![]()
Ömrü hayatımda bir kere öyle para koymuştum bir kıyafetimin cebine, 1000 TL ye yakın diyeyim. İşte elimde varken öyle kenara atmak gibi düşün. Ben bu parayı nasıl oldu bilmem ama gerçekten unutmuşum. Yine bir gün bir arkadaşımla da oturuyoruz. Ben dolabı düzenliyorum. O kıyafeti kendisine vermek istedim, o da daha giyersin boş ver falan. Aradan 2 yıl kadar geçmiş bir zamanda nasıl paraya ihtiyacım var. O paraya çok ihtiyacım olduğu gün o kıyafetimin giydim, acil bir toplantım var. Ben dışarıdayken elimi cebime atarım ki içim bir hoş oldu. Elime para dokusu hissettim ama yok nerede, kesin notlarım falan derken, aman Allahım, o unuttuğum para.İnsanlar mesela kışlık yazlık kıyafetlerinin ceplerinde para unutuyor ya asla anlayamıyorum. Bazen bilerek koyuyorum kış gelince montumdan çıksın da sevineyim diye ama bir yerde para varsa hayatta aklımdan çıkmıyor![]()
Ömrü hayatımda bir kere öyle para koymuştum bir kıyafetimin cebine, 1000 TL ye yakın diyeyim. İşte elimde varken öyle kenara atmak gibi düşün. Ben bu parayı nasıl oldu bilmem ama gerçekten unutmuşum. Yine bir gün bir arkadaşımla da oturuyoruz. Ben dolabı düzenliyorum. O kıyafeti kendisine vermek istedim, o da daha giyersin boş ver falan. Aradan 2 yıl kadar geçmiş bir zamanda nasıl paraya ihtiyacım var. O paraya çok ihtiyacım olduğu gün o kıyafetimin giydim, acil bir toplantım var. Ben dışarıdayken elimi cebime atarım ki içim bir hoş oldu. Elime para dokusu hissettim ama yok nerede, kesin notlarım falan derken, aman Allahım, o unuttuğum para.O para bana çok acil lazımdı, bir borcunu kapatmak için. Allah'ım darda kalan tüm kullarını böyle sevinrsin. Sen yazınca aklıma bu anım geldi.