• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altınlarım Gitmiş :(

Eger adam altinlari caldiysa kesin bosaa nedeni. Kadina ait altinlari evden goturen adamla omur gecirilmez. Apartmanin oldugu sokakta kamera falan var mi acaba? Adamin evi terk ettigi gun evden cikarken elinde poset moşet bir seyler var mi acaba?
Kedin adam aldi ama ispat etmek gerek de nasil?

Hemen bir sey alcagini sanmiyorum. Kadinin da hakki olur.
Bir gun illaki alirlar. Aldiklari kayinpederin ustune olursa konu sahibin hakki olmaz. Hatta supheleri olsa da ispat edemedigi icin birsey de diyemez. Kotu bir durum. Takilari eger esi caldi ise muhtemelen ailesinden birinde ya da teyzesinde veya is yerinde. Bir yerde muhafaza ediyor kesin. Ilerde kayinpeder falan birsey alirsa ya da borcunu kapatirsa muhtemelen takilarla. Rabbim haramdan korkan insanlarla karsilastirsin.

Ayy çok fazla çok üzüldüm ama emin ol kocam aldı..parmak izi bırakırdı hırsız yada bir iz olmadığına göre kocan ayrılırken değil daha öncede almış olabilir.bircu vardır emin ol gitti altinalr çok acı birşey .sen yiyemezken ne olduğu belli değil başkası yedi çok acı bunu senden iyi bende anlarım😢😢

Hepsi bi tarafa da 6 aylık gelinsin nasıl bi yere düstün sen bacım benim evime hırsız girmişti yangin merdiveninden kapida iz vardı eğilmisti yatak odami dağitmiş bütun incik boncuk ne varsa dağıtmıs hırsiz işi değil eşiniz bal gibi almış o nasıl tepki veriyo sakin mi çünku nerdeyse bi ev parası çalınmış adam bi tepki verir polisin üstüne gider kendisi almadiysa polis öyle söyledikten sonra sizi sıkıştırır aslinda senin iş kayinvalide teyze içinde olan bir cinnete bakarda neyse gözünu açık tut bi araştır

Benim eşim tartışıp 2 gün teyzesine gitse,hemen altinlara bakmak aklımın ucundan bile geçmez.Bi garip geldi konunuz.Ya eşinizin eli uzun-daha önce buna şahit oldunuz ya da ..icimden geçen acaba kendinizi garantiye almak istemiş olabilir misiniz?
O kadar altınım olsa bende bakarım az değil. Sonuçta kavga var adam gitmiş altında gitmiş

Aynen dediğin gibi savcılığa kadar çıkacam kim girdiyse bulunacak dedim o da yapalım dedi acaba iş ciddiye binmez diye mi böyle rahat. Ağlayıp göz yaşı döktü sen üzülme ben alacam diye çok uzulduyse geri verirdi :(
Aynen öyle . Ciddi olduğunuzu görsün bence . Sorun altını alması değil isteseydi belki de verirdiniz ama alması ve zamanlama manidar . Evinize yeni evlisiniz kaç kişi girmiş olabilir , kaç kişi eliyle koymuş gibi alabilir . Ailede profesyonel bir hırsız varsa ki bazı akrabalarda olabiliyor almış da olabilir . Var mı sorun ? Yoksa işi sıkı tutun .

İnsanlar mesela kışlık yazlık kıyafetlerinin ceplerinde para unutuyor ya asla anlayamıyorum. Bazen bilerek koyuyorum kış gelince montumdan çıksın da sevineyim diye ama bir yerde para varsa hayatta aklımdan çıkmıyor 🤣🤣
Ömrü hayatımda bir kere öyle para koymuştum bir kıyafetimin cebine, 1000 TL ye yakın diyeyim. İşte elimde varken öyle kenara atmak gibi düşün. Ben bu parayı nasıl oldu bilmem ama gerçekten unutmuşum. Yine bir gün bir arkadaşımla da oturuyoruz. Ben dolabı düzenliyorum. O kıyafeti kendisine vermek istedim, o da daha giyersin boş ver falan. Aradan 2 yıl kadar geçmiş bir zamanda nasıl paraya ihtiyacım var. O paraya çok ihtiyacım olduğu gün o kıyafetimin giydim, acil bir toplantım var. Ben dışarıdayken elimi cebime atarım ki içim bir hoş oldu. Elime para dokusu hissettim ama yok nerede, kesin notlarım falan derken, aman Allahım, o unuttuğum para. 😍 O para bana çok acil lazımdı, bir borcunu kapatmak için. Allah'ım darda kalan tüm kullarını böyle sevinrsin. Sen yazınca aklıma bu anım geldi.

Aynı evde yaşayanlar arasında HIRSIZLIK SUÇU OLUŞMUYOR . Suç duyurusunda takipsizlik kararı veriliyor . Siz akrabalardan yürüyün . Eşimiz ben almadım diyorsa kesin bu sonucu biliyor araştırılma gereği bile duyulmayacağının farkında . Altınlarınız kimine göre Servet . Yarım kilo altın . Ya işi aydınlatacaksın ya da altının üstüne soğuk su . Polisler olay yerini incelerken yapmış oldukları araştırma sonucunu söylemişler ki bu konuda pek yanılmazlar .

Bence kesinlikle kocan aldı teyzesine giderken götürdü iyi düşünün elinde torba falan varmıydı o odaya girerken son evden çıktığında tek kaldımı 5 dk bile yeterli olur çünkü yerini biliyor dağılmamış olduğu gibi alınmış neden bu kadar safsınız neden beş belli kocan aldı kurana el basacak yemin edecek ama sizi inandırmak için neler neler yapacak siz zaten inanmışsınız hırsız bir kocayla omur nasıl geçer

Ömrü hayatımda bir kere öyle para koymuştum bir kıyafetimin cebine, 1000 TL ye yakın diyeyim. İşte elimde varken öyle kenara atmak gibi düşün. Ben bu parayı nasıl oldu bilmem ama gerçekten unutmuşum. Yine bir gün bir arkadaşımla da oturuyoruz. Ben dolabı düzenliyorum. O kıyafeti kendisine vermek istedim, o da daha giyersin boş ver falan. Aradan 2 yıl kadar geçmiş bir zamanda nasıl paraya ihtiyacım var. O paraya çok ihtiyacım olduğu gün o kıyafetimin giydim, acil bir toplantım var. Ben dışarıdayken elimi cebime atarım ki içim bir hoş oldu. Elime para dokusu hissettim ama yok nerede, kesin notlarım falan derken, aman Allahım, o unuttuğum para. 😍 O para bana çok acil lazımdı, bir borcunu kapatmak için. Allah'ım darda kalan tüm kullarını böyle sevinrsin. Sen yazınca aklıma bu anım geldi.

ne güzel anıymış valla süper olmuş 😍 ama var ya o kıyafeti arkadaşına verdin para da arkadaşınla gitti diye yüreğim ağzımda okudum ne yalan söyleyeyim 🤣🤣

Back
X