• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altınlarım Gitmiş :(

yeni evliyiz evimize giren çıkan yok. Bana da kocam aldı gibi geliyor. Sakin olup zeki kararlar vermek istiyorum. Allah kimsenin başına vermesin
öncelikle takıp edin sorun soruşturun kumarı varmı bir yerden bir şey aldımı tlf bakin en son kimle konuşmuş uzun uzun eğer bu teyzeyse mutlaka kokusu çıkar cüzdanına bakın yeni her hangi bi kuyumcu kartı varmi

ne güzel anıymış valla süper olmuş 😍 ama var ya o kıyafeti arkadaşına verdin para da arkadaşınla gitti diye yüreğim ağzımda okudum ne yalan söyleyeyim 🤣🤣
Arkadaşıma anlattığımda ne güldük. Arkadaşım Allah var bana getirirdi. Biz 20 yıllık iki kardeş gibiyiz. O benim can dostumdur. Ben ona o bana kıyafetlerimizi vermeye bayılırız. Yaptığımız yemek olsun, tatlı, tuzlu olsun ama ne olursa bu kışlık da olsun, birbirimize ayırırız.

Arkadaşıma anlattığımda ne güldük. Arkadaşım Allah var bana getirirdi. Biz 20 yıllık iki kardeş gibiyiz. O benim can dostumdur. Ben ona o bana kıyafetlerimizi vermeye bayılırız. Yaptığımız yemek olsun, tatlı, tuzlu olsun ama ne olursa bu kışlık da olsun, birbirimize ayırırız.
Ne mutlu size. Benim böyle bir anımın olması imkansız işte. Ben kıyafetimin cebine 1000 lira koysam geceleri uyku uyuyamam ya gerçekten unutursam diye 😄

Ne mutlu size. Benim böyle bir anımın olması imkansız işte. Ben kıyafetimin cebine 1000 lira koysam geceleri uyku uyuyamam ya gerçekten unutursam diye 😄
Yaa ben de asla unutmam da hep eşim yüzünden 😅 ben çok para tutmasını bilmem. Eşim de bilir ve para sana batar der. Ben de nasıl hırs ettiysem, bana paran her var mı?, dediğin de, yok nerede, dedim. O dedikçe ben böyle dedim. Ama o lafından sonra 😄 ama ben kendimi de tutamam ki, söylerim sonra. O parayı da oğlumla bir şeyler alırız zaten. Ben bu büyük parayı nasıl unuttum vallahi bilmiyorum, ama bu param yok taktiklerim ile her yerden en az 5 TL, en fazla 20 TL parçacıkların vardır. Bu koronada eşim kimliğimi sordu, cüzdanımı yanında açtım, dur dedim param var mı? 35 TL atmışım gizli bölmeye. Onu da unutmuşum. Ama dediğim gibi ufak meblağ olanları unutmaya programların kendimi. Ya kitap aralarına da koyuyorum o daha zevkli. Benim 2 kitaplık ful dolu Olunca, hangi kitapta ara ki bulasın.

Konu da sahibi bi önerim olacak. Bşr tanıdıpım var emniyette parmak izi bakacak. Kutunun içinde benim dışında kimin parmak izi varsa anlaşılıyor desin. Kendimi sana karşı zan altında hisseyrmek istemyrm. Benim parmak izin dışında bir iz çıkarsa alan ben değilim desin. Ama aynı şeyi kocasından da istesin. Bu şüpheyi gidermek istyrm. Hırsızsa illa 3..parmak izi de olacak

Direk çıkaracağını sanmıyorum al altınlar burada diye getirecek gibi durmuyor. Cunki hırsız olduğunu kendini ele vermiş olur benim altınları alıp gideceğimi bilir. Eğer kendisi aldıysa 1 sene içinde yaparım diyerek kahraman olmuş olacak aslında getirdikleri benim altınlarım ama sen kaybettin ben sana aldım. Diğer bir türlüsü de boşanmayı kafaya koyup alıp girmiştir ve hiç bir sekilde bir daha onlara ulasamayacagim
Ya olamaz bı cozum bulmalısınız.o kadsr altın yazık

Yaa ben de asla unutmam da hep eşim yüzünden 😅 ben çok para tutmasını bilmem. Eşim de bilir ve para sana batar der. Ben de nasıl hırs ettiysem, bana paran her var mı?, dediğin de, yok nerede, dedim. O dedikçe ben böyle dedim. Ama o lafından sonra 😄 ama ben kendimi de tutamam ki, söylerim sonra. O parayı da oğlumla bir şeyler alırız zaten. Ben bu büyük parayı nasıl unuttum vallahi bilmiyorum, ama bu param yok taktiklerim ile her yerden en az 5 TL, en fazla 20 TL parçacıkların vardır. Bu koronada eşim kimliğimi sordu, cüzdanımı yanında açtım, dur dedim param var mı? 35 TL atmışım gizli bölmeye. Onu da unutmuşum. Ama dediğim gibi ufak meblağ olanları unutmaya programların kendimi. Ya kitap aralarına da koyuyorum o daha zevkli. Benim 2 kitaplık ful dolu Olunca, hangi kitapta ara ki bulasın.
Aaa benim gibi bir hanımefendi varmis burda..Bende kitap aralarına koyarim🤣🤣 gecen kocama yakalandım daha doğrusu biseye bakarken gördü arasında. Cok seviyorum oraya buraya para atıp unutmayı 🤦🏼‍♀️ bulması zevkli oluyor

Şimdi düşünüyoruuuuum benim evimde altın olsa ki var kolye ve bir iki tane küçük altın (diğerleri kasada) onlar evden yok olsa. Yani çalınsa??
Polisi cagirsam.
Benim esim uyku uyumaz😁😁🤣 bir dünya küfür eder ve o altınların derdine düşer kim.almis olabilir diye ertesi gun e fabrika ayarlarına döner unutur ama takar yani.
Senin esin tavırları ilginç geldi bana var bu işte bir şeyler..

Benim eşim tartışıp 2 gün teyzesine gitse,hemen altinlara bakmak aklımın ucundan bile geçmez.Bi garip geldi konunuz.Ya eşinizin eli uzun-daha önce buna şahit oldunuz ya da ..icimden geçen acaba kendinizi garantiye almak istemiş olabilir misiniz?
Evinizde bu kadar altınınız var diyelim eşinizle her tartışmanızda bir şekilde hallolmuş ama bir gün işten geldiğinizde bir yazı buluyorsunuz teyzeme diyorum diye , 2 de valiz doldurmuş, altınlara bakmak aklınıza gelmez miydi? Neden hala insanlar beni sorguluyor anlamıyorum benim tek hatam onları evde tutmak oldu. Pusuya yattım bekliyorum elbet bir yerden patlak verecek. Ben de şuan güvenmiyorum sadece güvenmiş gibi yapıyorum. Başka aklıma bir sey gelmiyor...

Bence kesinlikle kocan aldı teyzesine giderken götürdü iyi düşünün elinde torba falan varmıydı o odaya girerken son evden çıktığında tek kaldımı 5 dk bile yeterli olur çünkü yerini biliyor dağılmamış olduğu gibi alınmış neden bu kadar safsınız neden beş belli kocan aldı kurana el basacak yemin edecek ama sizi inandırmak için neler neler yapacak siz zaten inanmışsınız hırsız bir kocayla omur nasıl geçer
Canım ben ona zerre kadar inanmıyorum. Ben işten eve ondan sonra dönüyorum. Ben eve gittiğimde hep evde olmuş olurdu. Yani altınları çok rahatlikla alip, esyalarini toplayip, yazı yazacak kadar vakti rahat var. Ben geldiğimde herşey gitmişti zaten. Çok oturup düşündüm biraz buradaki arkdaşların önerisi yardımı oldu. Özellikle ağzından laf almaya çalışıyorum, dün oturdum karşısına son kez soruyorum bir daha konuyu açmayacağım , insanlık hali kızgınlıkla almış olabilirsin aldıysan geri ver ortak kasa açarız birine vermissindir borç olarak diye diye bayağı bir konustum almadım diyor başka da bir şey demiyor , almadım diyince üzerine de gidemiyorsun bu kez sen suclaniyorsun hatta rant a car işi yapmak istiyor, bilerek dedim ki onlar şimdi çıksa ortak iş kurardık onları degerlendirmedigim için çok pişmanım dedim tepkisine bakmak için, ama hâlâ tık yok , inanmış gibi yaptım ama asla inanmıyorum., birkaç ay sürecek galiba bu mesele bilmiyorum çok zor:KK43:

Canım ben ona zerre kadar inanmıyorum. Ben işten eve ondan sonra dönüyorum. Ben eve gittiğimde hep evde olmuş olurdu. Yani altınları çok rahatlikla alip, esyalarini toplayip, yazı yazacak kadar vakti rahat var. Ben geldiğimde herşey gitmişti zaten. Çok oturup düşündüm biraz buradaki arkdaşların önerisi yardımı oldu. Özellikle ağzından laf almaya çalışıyorum, dün oturdum karşısına son kez soruyorum bir daha konuyu açmayacağım , insanlık hali kızgınlıkla almış olabilirsin aldıysan geri ver ortak kasa açarız birine vermissindir borç olarak diye diye bayağı bir konustum almadım diyor başka da bir şey demiyor , almadım diyince üzerine de gidemiyorsun bu kez sen suclaniyorsun hatta rant a car işi yapmak istiyor, bilerek dedim ki onlar şimdi çıksa ortak iş kurardık onları degerlendirmedigim için çok pişmanım dedim tepkisine bakmak için, ama hâlâ tık yok , inanmış gibi yaptım ama asla inanmıyorum., birkaç ay sürecek galiba bu mesele bilmiyorum çok zor:KK43:
Neden savcılığa gitmiyorsunuz?

Her gün işe gidebilmek için 1.5 saat yol çekiyorum güzelinden bir araba alsaydım keşke, insan yeni gelin olunca kıyamıyor da. Ah ah gerçekten hayatımın en büyük dersi bu oldu. Bir tane küpeyi kaybedince bile ne kadar üzülüyoruz, kafasizligimin cezası başka bir şey değil tek suçlu benim burada😔

Bir de üstüne basa basa almadım diyor bir bulsam nereye gittiğini en azından içim rahat edecek böyle insanın eli kolu bağlı:KK43: tanıdık savcı polis avukat falan olsaydı keşke belki yardımları dokunurdu
Danışmak için de gidebilirsiniz.
Bunun için dava açabilir miyim diye konuşun.

O gün gelen polisler bu işten bir şey çıkmaz boşuna kurcalama aranızda halledeceksiniz başka yolu yok demişti. Sanırım direk savcı bulabilsem o belki yardım eder
Eğer küçük bir şehirdeyseniz savcıyla görüşmeniz daha kolay.
İstanbul, Ankara gibi yerlerde mümkün olmayabilir.
Bir de buralarda çalışan eski arzuhalciler varsa onlar da bilir, yıllardır dilekçe yazdıkları için her şeyden haberdarlar.

Eğer küçük bir şehirdeyseniz savcıyla görüşmeniz daha kolay.
İstanbul, Ankara gibi yerlerde mümkün olmayabilir.
Bir de buralarda çalışan eski arzuhalciler varsa onlar da bilir, yıllardır dilekçe yazdıkları için her şeyden haberdarlar.
Ankaradayız canım, zaten polisler bi dövmediği kalmıştı, zaten içim yandı bir de onlar hiç yardımcı olmadılar aksine niye geldik buraya modundalardi diyorum ya allah kimsenin başına vermesin

Bende ondan şüpheleniyorum ama almadım diyince üzerine de gidilmiyor. Ya yuvayı bozacağım ya da altınların üzerine bir bardak soğuk su..

üzüldüm,sonuçta evinizde yabancı yada tanıdığınız biri hırsızlık yapmış zor bir durum ama siz baya sakinsiniz tebrikler ben ortalığı ayağa kaldırırdım.kocanız değil belki ama kuzen,kardeş,baba,teyze,hala başkasıda olabilir,kimler biliyordu yerini bence iyice bir araştırın.eğer kocanızsada bunu yapan kişi sizce ne kadar güvenli bir yuvanız var? kocam dediğiniz kişi sizin altınlarınızı çalıyor? yada kim yaptı biliyor ses çıkarmıyor...olay altınlardan fazla etrafınızda baya ağır bir hırsızla nasıl yaşayacaksınız?

üzüldüm,sonuçta evinizde yabancı yada tanıdığınız biri hırsızlık yapmış zor bir durum ama siz baya sakinsiniz tebrikler ben ortalığı ayağa kaldırırdım.kocanız değil belki ama kuzen,kardeş,baba,teyze,hala başkasıda olabilir,kimler biliyordu yerini bence iyice bir araştırın.eğer kocanızsada bunu yapan kişi sizce ne kadar güvenli bir yuvanız var? kocam dediğiniz kişi sizin altınlarınızı çalıyor? yada kim yaptı biliyor ses çıkarmıyor...olay altınlardan fazla etrafınızda baya ağır bir hırsızla nasıl yaşayacaksınız?
Ya hani böyle birşey kaybedersin ama içinde saçma bir rahatlık vardır bende de şuan öyle bir şey var içim nedense çok rahat, ilk olduğu gün mahvoldum yerlere attım resmen kendimi biçare . Ama eşimin ailesi altınları kasaya koyacağız diye biliyordu , koymayı erteleyerek kendim kaşındım, iş oraya kaldıktan sonra eşim alıp goturmustur ya da onlar getir demiştir her türlü eşim suçlu gibi geliyor bana. Bilmiyorum annemlerle görüştüm onlar da oyle diyor. Kızım bizim içimiz nedense rahat, sen bir süre beklemede kal ama kimseye güvenme arastir diyorlar, annemler ilkten savcılığa ver demişlerdi şimdi herkes bekle diyor. Ailesine götürüp vermediyse illa patlak verecek

Back
X