- 28 Kasım 2010
- 42.506
- 141.173
- 798
Eger ki esin raziysa altinlari bozdurun ve kendinize araba alin gerekirse uzerine kredi cekip tamamlayin borc sizin araba sizin olsun kimseyle de muhatap olmayin11-12 bin kdr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eger ki esin raziysa altinlari bozdurun ve kendinize araba alin gerekirse uzerine kredi cekip tamamlayin borc sizin araba sizin olsun kimseyle de muhatap olmayin11-12 bin kdr
Asla vermezdimEvet kızlar size danismak istedim sizce bu normal mi ?
Kızlar soyle anlatayım kısaca Eşim araba alacak ve altinlarimi satacak araba icin zor olsada beni ikna etti neyse
Onceki Konumdan bilindigi uzere kayinpederim bizde ve araba alma simdi dedi sizin altinlari bize ver kıza takalım ( eltime ) zaten altin almak icin kredi cekicem cekmem sizinkileri takarim dedi
Sende araba almak istedigin zaman sana kredi cekerim dedi
Ve ben şok oldum hicbisey demedim cunku vermek istemiyorum esimede vermicektm ikna etti beni
Sonra esimle konustuk bu konuyu ve isterlerse ver dedi bende karsi ciktim hyır dedim ver iste falan dedi sonra verirler biz araba alinca dedi
Bende kbul etmedim ozaman ben hayır demem sen dersin diyo hemen herseyde topu bana atıyor bende kızdım bu konu açilmayacak dedim vermem dedim
Simdi ben kimseye hayir diyemem isterlerse nasil hayir dicem ya kizlar gozum altinda falan degil takmayi seviyorum esim satacak diyede uzuluyordum hem neden benim altini eltim taksinki mantikli mi sizce vermeli miyim napmaliyim yardim edin !
Saglik sorunu vs olur mu acaba diye tutmak istiyorsan haklisin ona lafim yok canim ama eger 20-25bin liralik bir araba alirsaniz masrafi da az olur bir de istediginiz zaman paraya cevirebilirsinizCnm cocuk icin ugrasiyoruz belki baska biseye lazim olur bende isterim arabamiz olsun ama suan degil
Kesinlikle haklisin cnm asla kırmam kıramamda ben kimseyi
Ama nasil dicem
"Araba için de gönüllü verecektim zaten baba, altınları vermek istemiyorum, aklımda başka şeyler var." diyeceksiniz.
Sizin olan bir şey üzerinden plan yaptırmayın.
Hepiniz dogru soyluyorsunuz kızlar birilerini kırmıcam siye kendimi kıramam hep bunu yaptim ama bu kez yapmicam konu bir daha acilirsa vermicem takıyorum dicem ama bunu kaynanama dicem kayinpedre diyemem
Esim kardesinin engelli raporuyla alacak
Bunu biliyorlar zaten"Araba için de gönüllü verecektim zaten baba, altınları vermek istemiyorum, aklımda başka şeyler var." diyeceksiniz.
Sizin olan bir şey üzerinden plan yaptırmayın.
Biz zaten onlarda para istemedik esim kredi cekecekti biraz biriktrmistik kalaninida esimin patronu vrecektiEger ki esin raziysa altinlari bozdurun ve kendinize araba alin gerekirse uzerine kredi cekip tamamlayin borc sizin araba sizin olsun kimseyle de muhatap olmayin
Oda var belki kiz istemicekay peki eltiye soran olmuş mu eltinin altınlarını sana vercez istermisin ki diye?
Aileminkileri vermem ceyrekler falan hep borca gitti zatengeçmiş olsun canım eşinizin kardeşi için, zor tabi, ama şunu da şöyle düşünmek lazım engelli raporu ile size alınıcak o araba ve normalden 10-15 bin aşağıya alınmış hatta 20 bin aşağı alınmış oluyor, yani ordan da bir kazanç söz konusu, bilmiyorum ki ailenizin verdiklerini ve takıcaklarınızı vermeyin ama zaten çok da yokmuş ya, benim ne altınlarım vardı da günü geçmedi hepsi gitti, illaha ki bir şey çıkıyor ve gidiyor o altınlar, sizinkiler de gidici gibi.. direnin yine de canım.