• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALTINLARIMI ELTIME VERECEKLERMIS

Evet kızlar size danismak istedim sizce bu normal mi ?
Kızlar soyle anlatayım kısaca Eşim araba alacak ve altinlarimi satacak araba icin zor olsada beni ikna etti neyse
Onceki Konumdan bilindigi uzere kayinpederim bizde ve araba alma simdi dedi sizin altinlari bize ver kıza takalım ( eltime ) zaten altin almak icin kredi cekicem cekmem sizinkileri takarim dedi

Sende araba almak istedigin zaman sana kredi cekerim dedi
Ve ben şok oldum hicbisey demedim cunku vermek istemiyorum esimede vermicektm ikna etti beni
Sonra esimle konustuk bu konuyu ve isterlerse ver dedi bende karsi ciktim hyır dedim ver iste falan dedi sonra verirler biz araba alinca dedi

Bende kbul etmedim ozaman ben hayır demem sen dersin diyo hemen herseyde topu bana atıyor bende kızdım bu konu açilmayacak dedim vermem dedim

Simdi ben kimseye hayir diyemem isterlerse nasil hayir dicem ya kizlar gozum altinda falan degil takmayi seviyorum esim satacak diyede uzuluyordum hem neden benim altini eltim taksinki mantikli mi sizce vermeli miyim napmaliyim yardim edin !
bukadar saf olmayın madem sana araba ıcın kredı cekecek gıtsın sımdı altın ıcın kredı ceksın yalan o işler sakın ama sakın verme. bırdaha ne parasını nede altınını görürsün.

Yaparım ederimler hikaye
Altınlarınızın ederini nakit verirlerse verin, ha kayınpedere ha kuyumcaya fark etmez
Ama ilerde kredi çekerime ben güvenmem vermem de, gider kuyumcuda bozarım daha iyi

Son düzenleme:
Evet iste bende bundan korkuyorum pesin vermezler ilerde ne olur oda belli degil
ne peşını hıc vermıcekler ceksın kredıyı alsın eltınıze altını hem nekadr ayıp bırsey ya gelınden obur gelın ıcın altın ıstemek. benım kayınpeder boyle bırseyı sormaya dahı utanır ne ınsanlar bar allahım

Kesinlikle haklisin cnm asla kırmam kıramamda ben kimseyi
Ama nasil dicem
bayaga agzını acıp baba ıstemıyorum altınlar benım dıyeceksın araba ıcın kredı cekcegıne altın ıcın cek de bıttı agzın yokmu? o sana cekınmeden bunu soylıyebılıyorda senmı cvp veremıyorsun. valla ben nu altın konuları okuyumca hayret ıcınde kalıyorum eşım dahı araba ıcın olsun ev ıcın olsun bır kere bıle altınını ver demedı bırde kayınpeder dıyecek bunu....

Yaparım ederimler hikaye
Altınlarınızın ederini nakit verirlerse verin, ha kayınpedere ha kuyumcaya fark etmez
Ama ilerde kredi çekerime ben güvenmem vermem de, gider kuyumcu da bozarım daha iyi
ztn peşin verebılse gıder kuyumcudan alır bence bayaga kandırcak sonrada kusura bkama kredı cekemem dıyecek bitti

Kızlar soyle anlatayım kısaca Eşim araba alacak ve altinlarimi satacak araba icin zor olsada beni ikna etti neyse
Onceki Konumdan bilindigi uzere kayinpederim bizde ve araba alma simdi dedi sizin altinlari bize ver kıza takalım ( eltime ) zaten altin almak icin kredi cekicem cekmem sizinkileri takarim dedi

Ve ben şok oldum hicbisey demedim cunku vermek istemiyorum esimede vermicektm ikna etti beni
Sonra esimle konustuk bu konuyu ve isterlerse ver dedi bende karsi ciktim hyır dedim ver iste falan dedi sonra verirler biz araba alinca dedi

Bende kbul etmedim ozaman ben hayır demem sen dersin diyo hemen herseyde topu bana atıyor bende kızdım bu konu açilmayacak dedim vermem dedim

Simdi ben kimseye hayir diyemem isterlerse nasil hayir dicem ya kizlar gozum altinda falan degil takmayi seviyorum esim satacak diyede uzuluyordum hem neden benim altini eltim taksinki mantikli mi sizce vermeli miyim napmaliyim yardim edin !
Bence vermeyin. İnsan hayır demeyi bilmeli bu hayatta. Yoksa içten içe düşmanlık beslersiniz hayır diyemediğiniz kişilere. Şimdilik araba alma işini de erteleyin ki ortalık biraz soğusun.

Konusu sahibi senin çekingen utangaç olduğunu bildikleri için bu saf kızdan altına alabilirsiz hesaplara girmişler , biliyorlar senin onlara karşı koyamıyacağını
karşı gelemiyeceğini , ama yaptıpları ahlaklı ve asaletli bir davranış değil çok kalitesiz bir aileye düşmüşsün kendini bilen şerefli olan bunu teklif daha yapmaz ağzına almaz çokiğrençmiş hepsi

Onlar size teklifi getirmeden siz hızlıca arabayı bulun ve kredi cekmesını ısteyın..Karsılıgına yakın altınlarınızı verın.. Bu kadarı kaldı dersınız gerısınıde kendılerı tamamlasınlar..

Hadi sizi geçtim de eltinizin de zoruna gidecek :) Ben olsam aşırı sinirlenirdim.Ne demek başkasından al bana tak

Kayınpeder size asla kredi çekmeyecek. Altınları eşinize de teslim etmeyin, satacağın zaman söyle beraber gidip bozdururuz, arabanın neyi ödenecekse öderiz de. Gizli gizli gidip verebilir kp'ye.

biz kızlar gelinler anneye babaya itaat etsek demedikleri kalmaz.ya da nedense bizim itaat etme hakkımız yok

altınları götür bozdur parasını da git vadeli hesap aç.. istediklerinde de aa kusura bakmayın ben altınları filanca zamanda bozdurmuştum şu an vadelide günü değil günü gelince de araba alınacak zaten dersin..
ne yalan ne kötü olma.. al sana çıkış yolu..

esiniz burda hayir demesi gerekiyor ve olsun ver ne olacak diyor ilginc :)) ve sizin olan bisey icin nasil hayir diyemiyorsunuz.. bendende sürekli isteniliyor yillardir evlendigimden beri :)) ama ben hayir diyorum geciyorum esimde zaten müsade etmez vermeme öyle bisey olamaz diyor.. biraz bence esin agzini acsin ama acmaz gibi oda vermeye niyetli.. soncta sen hayir dedikten sonra sen bilirsin ben söylerim diyebilirdi

altınları götür bozdur parasını da git vadeli hesap aç.. istediklerinde de aa kusura bakmayın ben altınları filanca zamanda bozdurmuştum şu an vadelide günü değil günü gelince de araba alınacak zaten dersin..
ne yalan ne kötü olma.. al sana çıkış yolu..
çok mantıklı mesela bende maaşımın yarısını gram altın hesabına yatıracağım.çünkü kaynanam ve kayınpeder maaşımın peşinde

çok mantıklı mesela bende maaşımın yarısını gram altın hesabına yatıracağım.çünkü kaynanam ve kayınpeder maaşımın peşinde
biz evlendiğimizden beri eşimle borçluyuz.. ama nasıl?? ev alıyoruz kredi borcumuz var, arsa alıyoruz borcumuz var, araba yükseltiyoruz borcumuz var.. dolayısıyla kimse bizden beş kuruş isteyemiyor.. biz ailelerimize kendi kesemizce yardım ediyoruz ne kadar istersek..

Back
X