• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALTINLARIMI ELTIME VERECEKLERMIS

Konu sahibi henüz altınları kocaya kaptırmamış ama senin ailen istese verirdin demiş , halen gözü hanımının altında , babasından da henüz ses soluk çıkmamış altınlar halen kolunda artık ne zaman kandırır alır bilmem, biz kadınlar safız ya ,eninde sonumnda kandırılar herhalde
İşlerine öyle geliyor.
O benim OĞLUM tabii ki bize bakacak,tabii ki para verecek,tabii ki karısına söz geçirecek ASLAN OĞLUM vs vs...
Bide erkekler evlenince bi vicdan yapıyorlar ailelerine karşı.normalde olduğundan daha çok düşüyorlar ailelerinin üzerine.
Burada da kızlara ve kız tarafına sabırlı olup yavaş yavaş erkeği yeni ailesine korkutmadan,göze batmadan alıştırmak kalıyor.
Başarılı olan da mutlu oluyor.

Konu sahibi henüz altınları kocaya kaptırmamış ama senin ailen istese verirdin demiş , halen gözü hanımının altında , babasından da henüz ses soluk çıkmamış altınlar halen kolunda artık ne zaman kandırır alır bilmem, biz kadınlar safız ya ,eninde sonumnda kandırılar herhalde
Saflıktan değilde verirse huzuru kaçmasın diye verir bence.
E öle diyecek kocası çünkü vermezlerse altınları,karısına söz geçiremeyen,ailesini saydıramayan erkek konumuma düşecek.
Hayır anlamadığım koskoca adamsın bi gelinden al diğerine tak ne bileyim ayıp yani.
Gücün neye yetiyorsa al onu tak yeni gelinine bu nedir böle?uyanık nolcak alıcak belki geri vermicek yada verene kdr insanları baya süründürecek:63:

Evet çok aşağlık bir hareket , ailecek dürüst ve düzgün değiller ,
Saflıktan değilde verirse huzuru kaçmasın diye verir bence.
E öle diyecek kocası çünkü vermezlerse altınları,karısına söz geçiremeyen,ailesini saydıramayan erkek konumuma düşecek.
Hayır anlamadığım koskoca adamsın bi gelinden al diğerine tak ne bileyim ayıp yani.
Gücün neye yetiyorsa al onu tak yeni gelinine bu nedir böle?uyanık nolcak alıcak belki geri vermicek yada verene kdr insanları baya süründürecek:63:

Evet kızlar size danismak istedim sizce bu normal mi ?
Kızlar soyle anlatayım kısaca Eşim araba alacak ve altinlarimi satacak araba icin zor olsada beni ikna etti neyse
Onceki Konumdan bilindigi uzere kayinpederim bizde ve araba alma simdi dedi sizin altinlari bize ver kıza takalım ( eltime ) zaten altin almak icin kredi cekicem cekmem sizinkileri takarim dedi

Sende araba almak istedigin zaman sana kredi cekerim dedi
Ve ben şok oldum hicbisey demedim cunku vermek istemiyorum esimede vermicektm ikna etti beni
Sonra esimle konustuk bu konuyu ve isterlerse ver dedi bende karsi ciktim hyır dedim ver iste falan dedi sonra verirler biz araba alinca dedi

Bende kbul etmedim ozaman ben hayır demem sen dersin diyo hemen herseyde topu bana atıyor bende kızdım bu konu açilmayacak dedim vermem dedim

Simdi ben kimseye hayir diyemem isterlerse nasil hayir dicem ya kizlar gozum altinda falan degil takmayi seviyorum esim satacak diyede uzuluyordum hem neden benim altini eltim taksinki mantikli mi sizce vermeli miyim napmaliyim yardim edin !
olmaz öyle şey benim canım çıkıyor tasarruf edecem diye de.. eltin aya da kaynın mı takmış siz eo altınları biz bir çekirdek aileyiz kendi içimizde bir düzen kurmaya çalışıyoruz kendimiz kazandırk çok zor biriktirdik falan de .. sonra işler karışıyor de ... ai,le içinde huzursuzluk illa ki çıkıyor biz istemiyoruz öyle paradan dolayı huzursuzluklar de... ben senet sepetsiz iş yapmam kardeşimle yapmadım şimdiye kadar de.... herkes kendi parasıyla evlensin biz de elimizden geldiğince destek oluruz tabii de ama altınlarını verme bir iki bilezik takın bir de çayizinde bir bohça geçm,iş olsun .... bize nasıl yaptıysanız onlara da öyle yapınız sonuçlta atla deve değil de, başka planlarımız var de, nazikçe söyle noktayı koy bizim nezlimiz de konu kapanmıştır de altınları da evin dışında sadece kendi bildiğin bir yere sakla.... alegirli alengirli işeryaa

Böyle birşeyin konu bile edilmemesi lazım. Ne aileler var ya.. Gözü sizin altında yani... onlar istemeye utanmıyorsa sen de utanma. Direkt vermek istemiyorum dersen onlara da diyecek bişi kalmaz. Ne gerek var senden alıp ona verecek sana da kredi çekecek direkt kredi çeksin olsun bitsin yani. Üçkağıt seziyorum

yaa bu erkekler neden bu kadar saf oluyorlar.senin yerinde olsam eşime vazgeçtim altınlarımı sana da vermiyorum ailene de derdim. ve eşime de vermezdim. gitsin kredi çekip alsın çok istiyorsa. o altınlar yalan olur ben sana diyim.

Back
X