- 20 Ocak 2010
- 48.436
- 185.760
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi zeynep_ neva
-
Mehir denilen şey bilinenin aksine en kısa sürede verilmesi makbuldur boşanirken değil :) kadına verirsin mehrini o naparsa yaparmehir ne alaka boşanıyor musunuz?
ortak araba almışsınız sizde kullanın arabayı.
boşanıyorsanız bile arabanın yarısı sizin altınlarınız orda.
maaş verme konusuna gelince kendi birikiminizi yapamıyor musunuz da eşinize atıyorsunuz birikim yapsın diye.
Bizimkiler mehir denilince dizi dizi altınlar, evler, arabalar sanıyorlar maalesef.Mehir denilen şey bilinenin aksine en kısa sürede verilmesi makbuldur boşanirken değil :) kadına verirsin mehrini o naparsa yapar
İşte bunu herkes biliyorda gene dert edip gene veriyorlar valla ortak araba falan bilmem 2m arabaya binmek zorunda degiller ha bide ortak dediğin araç nedense sadece adamlara özelmiş gibi oluyorVermeseydiniz ?
Verip verip geri isteyince kıymeti kalıyor mu sahi ?
Durduk yere eşlerinizle daha da kötü oluyorsunuz
Mehirse vermeyip 1 milyonluk arabaya binecektiniz.
Verdiyseniz arabanın yarısı da sizin zaten.
Saçmalamayı bırakın artık
Maaşınızı da kendiniz biriktirin.
Ben salağım al sen biriktir demeyin.
Bu kadınlarımız akıllanmıyor
20 yıllık evlilikten bildiriyorum altınlar yerine gelmiyor
Ne alakası var ? Ne demek istediğinizi hiç anlayamadım . Olaya ticaretten bakarsanız anlarsınız biz araba alırken altın bozdurmak istemedim daha sonra ihtiyaç olabileceğini düşündüm. Biz arabayı aldık altın daha az yükseldi ve bir anda araç fiyatları uçtu zarar ettik bu durumda anladınız mı ? Dalga geçilecek bir durum değil anlayacağız . Adam kumarda yememiş evet ailecek kullanıyorlar arabayıvayy bee neler kaybetmissiniz 4 milyonluk arabaya binemeyip mazallah hasta falan olmayın sonra. Siz konuyu anlayamadgnz için bu şekilde "adam bozmuş kumarda mi yemiş" diye fikir beyan ediyorsunuz.
2 buçuk milyonluk araba yüzünden hep bunlar bence
Kızlar merhaba size bi şey danışmak istiyorum. Hemen hemen 1 yıllık evliyim memurum. Eşim evlendikten birkaç ay sonra arabayı değiştirmek istedi benim altınlarımı ve etraftan borç aldı. Daha 1 sene bile takamadan tüm bileziklerimi verdim. Arkadaşlarımın kolunda ajdaları görünce hevesleniyorum bi zamanlar benim de vardı diye. Dün akşam eşime bu konuyu açtım. Benim mehirleri tekrar ne zaman yaparız diye. Ben zaten yapıcam demiyor muyum? O kadar da yaparım daha fazlasını da yaparım. Neden maddi konuları önümüze getiriyorsun diye tartıştık.Ben o bilezikleri aldıysam altına verdim arabayı esirgemiyorum demeler falan. Oysa gitti 2 milyonu geçkin paraya araba aldı o kadarına ihtiyacımız yokken hemde. Ses etmedim. Kaldı ki maaşım yattığında kendime biraz harçlık alır gerisini hep ona atarım ya yatırım yapsın ya da borcu ödesin diye.( öyle de yapıyor hakkını yiyemem) ama neden ben doğru dürüst takamadığım bilezikleri isteyince ya da neden maddi olarak bi şeye “ benim” dediğimde bu kadar zoruna gidiyor hiç anlamıyorum.
Araba kimin adınaHayır ama ya ne alakası var adam bozmuş götürüp kumarda yememiş ki kadınla ortak arabaya biniyorlar . Bende verdim bileziklerimi iyide yaptım keşke eşim ilk dediği zaman verseydim şuan 4 milyonluk arabaya binecektik şuan 2.5 milyona biniyoruz keşke onu dinleseydim
Çirkin hesaplar bunlar o yüzden sende tedbirini alİşte ben de bunu anlamıyorum mehir kadının Hakkı olan şey yani . Bu kadar kükreyecek ne var anlamadım. Beni seviyor ama dik başlı olmayım diye de her daim tedbirini alıyor gibi hissediyorum
Geçen sene nisanda 700 e araba aldım altın alaydım şimdiye 2 ye katlardıNe alakası var ? Ne demek istediğinizi hiç anlayamadım . Olaya ticaretten bakarsanız anlarsınız biz araba alırken altın bozdurmak istemedim daha sonra ihtiyaç olabileceğini düşündüm. Biz arabayı aldık altın daha az yükseldi ve bir anda araç fiyatları uçtu zarar ettik bu durumda anladınız mı ? Dalga geçilecek bir durum değil anlayacağız . Adam kumarda yememiş evet ailecek kullanıyorlar arabayı
Şimdiye kadar 6 arabamız oldu hepsi benim üzerimdeydi . Bu arabayı sıfır aldık kredi desteği kullandık şuan ben çalışmıyorum o yüzden kredi bana çıkmadığı için bu arabamız eşimin üzerineAraba kimin adına
Evet doğru bu ama o zaman çok ciddi araba kar ettirmişti . Altınlarımı daha yeni bozdurdum ben 8 sene oldu evleneli baya kar ettikGeçen sene nisanda 700 e araba aldım altın alaydım şimdiye 2 ye katlardıaltın uzun vadeli bi yatırım aracı .
Ooo o zaman sizinki tabi baya kâr ettirmiştir .Evet doğru bu ama o zaman çok ciddi araba kar ettirmişti . Altınlarımı daha yeni bozdurdum ben 8 sene oldu evleneli baya kar ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?