Altınlarımı kaybettim :(((((

bridestressful

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
83
27
3
OFF OFF kızlar altınlarımı kaybettim çalınmış olması mümkün değil ama bulamıyorum. Moralim çok bozuk. Daha önce evde kaybedip daha sonra bulduğunuz oldu mu? Kendimi çok kötü hissediyorum

kesin evde bir yere birakmissindir idareten sonra kaldırırim yerine demissindir unutmustursun. yani insallah böyledir

Kendi odamda makyaj aynamın üzerinde dururdu eve gelenler odama girmez. Heryeri alt üst ettim ne kadar kötü bir durummuş. Allah kimseye göstermesin.

Kimler geldi gitti hiç aklına takilan birşey varmı yani koydugun yer belliyse birisi almıştır mutlaka yoksa nereye gitcekki

Kimler geldi gitti hiç aklına takilan birşey varmı yani koydugun yer belliyse birisi almıştır mutlaka yoksa nereye gitcekki

Eve gelen giden pek olmaz uzun zamandır da yatıya kimse gelmiyor. Anımsadığım sanki toplayıp bi çekmeceye koyduğum evden çıkarken. Ama dökmediğim çekmece kalmadı. Belki yanlış anımsıyorum.

Çalınmış olmasi muhtemel. Altin dedektorleri satin alin bi tane, altina yaklaşınca öten.onla arayin

Başka şey değil de kıymetli olanlar gittiyse büyük ihtimal çalışmıştır. Eşinin alma ihtimali var mi belki o almıştır.

Evinize hırsız girmiş de olabilir. Çok ortalık yere bırakmışsınız, hırsızlık niyetiyle giren 5 dakikada bulup gider. Yoksa uçmadı ya bunlar... geçmiş olsun.

Nişanlıyım, nişanımda takılan bilezikler annemdeydi sadece ara sıra kullandıklarım bunlar. Normalde takıp anneme verirdim. Basiretim mi bağlandı bilmem ama orda öyle bıraktım sonra aklıma geldi düşünmekten kafayı yiyeceğim

Evi alt ust edip heryeri ara biran once.
Calinma ihtimali cok yuksek eve giren cikan coksa. Ortaliga koyman da hic saglikli degil..

Annen kaldırmış olabilir mi ortalıkta bıraktığını görüp..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…