Altınlarımı kaybettim :(((((

Ben annemler de setimi kaybettim ortalığı toplarken çöpe koymusum sende copelere elektrk süpüresiye bak mutlaka

OFF OFF kızlar altınlarımı kaybettim çalınmış olması mümkün değil ama bulamıyorum. Moralim çok bozuk. Daha önce evde kaybedip daha sonra bulduğunuz oldu mu? Kendimi çok kötü hissediyorum
kaşla göz arasında yürütürler o evine aldığın kişiler...

OFF OFF kızlar altınlarımı kaybettim çalınmış olması mümkün değil ama bulamıyorum. Moralim çok bozuk. Daha önce evde kaybedip daha sonra bulduğunuz oldu mu? Kendimi çok kötü hissediyorum

ilk evlendiğim sene bende kaybetmiştim. şehirdışına anneme gittiğimde yanımda götürdüm,evime döndüm aradan 1 hafta geçti bir düğüne gidecekken farkettim. annemlerde o ara şehirdışındaydı,kafayı yicektim ama.onların dönmesini bekledim,2 gün sonra bakılabilecek yerlere baktılar yokk.. en son dayanamayıp ben atladım gittim,yattığım odanın altını üstüne getirdim yok .. sonra bir aydınlanma yaşadım ve mutfağa ilaç koyduğum çekmeceye doğru yöneldim,ordaydılar

diyeceğim o ki bazen ev toplarken, ya da saklayalım derken çok emin olduğumuz bir yere koyuyoruz ama sonra orayı unutuyoruz.eğer misafir gelmediyse son zamanda kesin biyerden çıkar..

bir de anneniz size ders vermek için saklamış olabilir mi? dağınık olduğum için birkere kardeşim saklamıştı benim yüzüğümü,1 hafta sonra umudumu kesmişken çıkardı verdi

Bende küpelerimi kaybettim 4-5sene oldu heralde hala bulma ümidindeyim kolyesiyle takımdı ikisini yanyana çekmeceye koydum diye hatırlıyorum en son hatırladığım yerden kolye çıktı küpe yok biri alsa ikisini bir alırdı heralde

Ay inşallah bulursun böyle olması daha da kötü içinde şüphe kalmasın Bir arkadaş duası var demiş internette mutlaka vardır inanıyorsan o da işe yarar

Hurclara bakin, evin içindeki oyuklara bakın hani soba borusu için yapılmış yerler..hatta hatta sifonu kasasına bakın cey at yatak altına bakın yüksek yerlerin tepeler bakın kullanmasını tencere içlerine bakın dikiş kutunuza bakın. .

Eve gelen giden pek olmaz uzun zamandır da yatıya kimse gelmiyor. Anımsadığım sanki toplayıp bi çekmeceye koyduğum evden çıkarken. Ama dökmediğim çekmece kalmadı. Belki yanlış anımsıyorum.
Dolabin arkasina faln bak konsol.arkasin bak dusebilir oraya. Ya da bi kiyafetin altina koymus olblrsn

arkadaşının alıp almadığını nasıl anlayacaksın... bulunduğun yer küçük şehirse kuyumcularla konuş tarifine uygun bozdurmak üzere altın getirirlerse haber versinler.

ethem dede kethem dede altınlarımı bulim atacam sana 10 göbek dede

de eğer çalınmamışsa ve o evin içerisindeyse allahın izniyle muhahkkak bulursun.

birde istahareye yat çalınmışsa kimin çaldıgını görürsün

çok geçmiş olsun ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…