- 11 Ocak 2016
- 570
- 408
- 23
- Konu Sahibi bridestressful
-
Yarın teyzeme sorup öğrenirimNeymiş ki dua?
kaşla göz arasında yürütürler o evine aldığın kişiler...OFF OFF kızlar altınlarımı kaybettim çalınmış olması mümkün değil ama bulamıyorum. Moralim çok bozuk. Daha önce evde kaybedip daha sonra bulduğunuz oldu mu? Kendimi çok kötü hissediyorum
Hatırladın mi beni cnm :)teşekkür ederim :)Aaa hamilemisin, çok sevindim gözün aydın
OFF OFF kızlar altınlarımı kaybettim çalınmış olması mümkün değil ama bulamıyorum. Moralim çok bozuk. Daha önce evde kaybedip daha sonra bulduğunuz oldu mu? Kendimi çok kötü hissediyorum
Canım buldun mu
Malesef bulamıyorum. Aklıma bi arkadaşımın odama gelip üstünü giyindiği geldi şüphelenmek istemiyorum ama bulamazsam eğer ne yapacağımı kestiremiyorum. Inşallah arkadaşımdan şüplenmem boşa çıkar da bi An evvel bulurum
Belkı benımkılerde bulunur bu sayede 3 tane yuzugum kayıp tektas alyans ve setin yuzugu. Özeldende atabılırsn.Yarın teyzeme sorup öğrenirim
Duha suresi 7 kere okunduğunda kalben inşallah kayıplar bulunuyornete yaz canım yitikleri bulma duası diye bir
Dolabin arkasina faln bak konsol.arkasin bak dusebilir oraya. Ya da bi kiyafetin altina koymus olblrsnEve gelen giden pek olmaz uzun zamandır da yatıya kimse gelmiyor. Anımsadığım sanki toplayıp bi çekmeceye koyduğum evden çıkarken. Ama dökmediğim çekmece kalmadı. Belki yanlış anımsıyorum.
ethem dede kethem dede altınlarımı bulim atacam sana 10 göbek dede
de eğer çalınmamışsa ve o evin içerisindeyse allahın izniyle muhahkkak bulursun.
birde istahareye yat çalınmışsa kimin çaldıgını görürsün
çok geçmiş olsun ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?