- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
- Konu Sahibi bridestressful
-
:)))) 10 göbeğe tav yaniethem dede kethem dede altınlarımı bulim atacam sana 10 göbek dede
de eğer çalınmamışsa ve o evin içerisindeyse allahın izniyle muhahkkak bulursun.
birde istahareye yat çalınmışsa kimin çaldıgını görürsün
çok geçmiş olsun ,
Arkadaşın olsa hepsini birden almazdı. Kalbini karartma hiç iyice emin ol önceMalesef bulamıyorum. Aklıma bi arkadaşımın odama gelip üstünü giyindiği geldi şüphelenmek istemiyorum ama bulamazsam eğer ne yapacağımı kestiremiyorum. Inşallah arkadaşımdan şüplenmem boşa çıkar da bi An evvel bulurum
O ne gıı
ethem dede kethem dede altınlarımı bulim atacam sana 10 göbek dede
de eğer çalınmamışsa ve o evin içerisindeyse allahın izniyle muhahkkak bulursun.
birde istahareye yat çalınmışsa kimin çaldıgını görürsün
çok geçmiş olsun ,
Evet o konuyu bende okumuştum. Kessinlikle fikrine katılıyorum.Burda bi konu vardi. Bayanin borclarini odeyecegi para calinmisti. Evine giren cikan bi arkadasindan şüpheleniyordu. Kiza borcum var vs diye dil doktu kiz eve geliyim beraber arayalim dedi ne tesaduf ki kiz eve gelince eliyle koynus gibi bulup konu sahibi bayana parayi teslim etmisti. Arkadasina " taktigim altinlari bulamiyorum cok uzuldum bu sabah Polise gittim altinlatimi koydugum çekmeceden cuma gunu parmak izi almaya gelecekler insallah bulunur durduk yere basima is acildi moralim cok bozuk" diye blöf yap
gün gelip yöntemlerimi kullanmak zorunda kalmazsın umarımHımmmm boşuna Hırsızlık Büro Amirliği filan kuruluyor, polislere maaş dağıtılıyor aslında di mi...Senin yöntemleri uygulasın devlet, bedavadan yakalansın hırsızlar bulunsun kaybolanlar hıhıhıhıhı anlıyorum seni....
Kullanmam merak etme.gün gelip yöntemlerimi kullanmak zorunda kalmazsın umarım
Belkı benımkılerde bulunur bu sayede 3 tane yuzugum kayıp tektas alyans ve setin yuzugu. Özeldende atabılırsn.
Belki ders olmuştur; bir daha balkondan bir şey silkelemez.O deilde tvde bi gelin yarışması var orda bi kız düğün takılarını bi akşam balkondan silkelemiş bi daha da bulamamışlar
geç oldu ama gözünüz aydınAltınlarımı buldum :)
Dolapta battaniyenin arasına sıkıştırmışım bugün namaz kılıp dua ettim aramaya koyuldum. Bulunca tekrar namaz kıldım. Keyfim yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?