- 25 Kasım 2015
- 83
- 27
- 3
- Konu Sahibi bridestressful
-
Annen kaldırmış olabilir mi ortalıkta bıraktığını görüp..
Dedektör çok mantıklı ama ararken başka şeylere de ötebiliyor hemen sevinmeyin bulduk diye uçmayacak ya evdeyse dedektörle ortaya çıkar üzülme
Dedektör çok mantıklı ama ararken başka şeylere de ötebiliyor hemen sevinmeyin bulduk diye uçmayacak ya evdeyse dedektörle ortaya çıkar üzülme
Arkadasiminda kayboldu ve sonucta ondan gizli iddia oynayip binlerce borc yapan kocasınin caldıgı ortaya ciktı böyle degldir ınsallah ta olayı cagristirdi
Eşiniz ortada bıraktığınızı görüp saklamış olabilir mi?vya başka yere koydunuz,unutmuşta olabilirsiniz.Indirmediğim yer kalmadı göğsümde öküz oturuyor resmen. Mal canın yongası derlerdi, anlayamazdım insanların neden bu kadar dert ettiklerini. Şimdi çok iyi anladım ama çok geç ortalıkta görüp alınacak gibi değildi yani aranıp bulunması lazım birinin alması için
Kaybolmuş eşya bulma duası var batıl sanmıştım ama doğru inanın teyzem yıllar önce altın kolyesini kaybetmişti o duayı okudu defalarca da olabilir bilemiyorum her neyse o kolyeyi inanın buldu Allah herşeye kadir :)OFF OFF kızlar altınlarımı kaybettim çalınmış olması mümkün değil ama bulamıyorum. Moralim çok bozuk. Daha önce evde kaybedip daha sonra bulduğunuz oldu mu? Kendimi çok kötü hissediyorum
Neymiş ki dua?Kaybolmuş eşya bulma duası var batıl sanmıştım ama doğru inanın teyzem yıllar önce altın kolyesini kaybetmişti o duayı okudu defalarca da olabilir bilemiyorum her neyse o kolyeyi inanın buldu Allah herşeye kadir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?