Altınlarımı kaybettim :(((((

Indirmediğim yer kalmadı göğsümde öküz oturuyor resmen. Mal canın yongası derlerdi, anlayamazdım insanların neden bu kadar dert ettiklerini. Şimdi çok iyi anladım ama çok geç ortalıkta görüp alınacak gibi değildi yani aranıp bulunması lazım birinin alması için

Dedektör çok mantıklı ama ararken başka şeylere de ötebiliyor hemen sevinmeyin bulduk diye uçmayacak ya evdeyse dedektörle ortaya çıkar üzülme

Belki de baktigin bir yerdeydi ama sen panikle heyecanla goremedin? Ben tabiri caizse bazen o sekilde bakarkör gibi olurum.

Dedektör çok mantıklı ama ararken başka şeylere de ötebiliyor hemen sevinmeyin bulduk diye uçmayacak ya evdeyse dedektörle ortaya çıkar üzülme

Metal dedektorler var en ucuz 80 tl yazıyor nette

Arkadasiminda kayboldu ve sonucta ondan gizli iddia oynayip binlerce borc yapan kocasınin caldıgı ortaya ciktı böyle degldir ınsallah ta olayı cagristirdi

Arkadasiminda kayboldu ve sonucta ondan gizli iddia oynayip binlerce borc yapan kocasınin caldıgı ortaya ciktı böyle degldir ınsallah ta olayı cagristirdi

Annemden ve nişanlımdan başka kimsem yok evimizede o sebeple gelen çok olmaz. Nişanlım da onu yapacak insan değil.
Herşeyi de geçtim kaynanam ne tepki verecek merak ediyorum

Eğer ki yoksa alıp yerine koyun nisanlina anlat sadece oda annesine demeyecekse tabiki ... yoksa bozdurdunuz ye diniz diyebilirler benim arkadasimin evine hırsız girmiş çooook sonra bakmiski Altın yok kaynanası annen çalmistir demis

Eşiniz ortada bıraktığınızı görüp saklamış olabilir mi?vya başka yere koydunuz,unutmuşta olabilirsiniz.

Ben de düğünden sonra künyemi, bileklik ve bir kaç altını nereye koyduğumu bulamamıştım.

3 ay sonra çıktı ortaya.
Evde kaybettiyseniz mutlaka çıkar ya çalındıysa?

Biraz araştırın. Ben her yeri ortalığa kaldırdım.
İlk basta panikten doğru düzgün bakmadığını sadece telaşla aradığımı farkettim.
Biraz zaman sonra sakinlesince koyulacak yerleri tek tek yazdım sonra oralara tekrar bakmaya başladım ve önceden en az 5 kere baktigim yerde buldum.

Oluyor bazen.
Panik yapmayın.
Fakat evde olduğuna emin olun önce.

OFF OFF kızlar altınlarımı kaybettim çalınmış olması mümkün değil ama bulamıyorum. Moralim çok bozuk. Daha önce evde kaybedip daha sonra bulduğunuz oldu mu? Kendimi çok kötü hissediyorum
Kaybolmuş eşya bulma duası var batıl sanmıştım ama doğru inanın teyzem yıllar önce altın kolyesini kaybetmişti o duayı okudu defalarca da olabilir bilemiyorum her neyse o kolyeyi inanın buldu Allah herşeye kadir :)

Tektaşımı evlılık yuzugumu ve setin yüzünü evin içinde kaybettım. Evime yabancı kımse gelmz. En yaknlrmdan süpheliyim malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…