altınlarımı vermeli miyim

valla kusura bakmayın da üç gün önce yediğiniz dayaktan sonra hala bunları konuşup bi de eşim bana yazıklar olsun senden çocuk istemıom dedi diye üzülüşünüz çok garip.

Zaten evlendikten sonra edinilen mallar o noktaya geldikten sonra ½ olarak pay edilir.
Ama insan psikolojik olarak güvencede hissetmek istiyor tabi kendini.
Ama daha önemlisi aranızda ciddi bir güven sorunu var sanırım. Çocuk bunun poliçesi mi olacak?

valla kusura bakmayın da üç gün önce yediğiniz dayaktan sonra hala bunları konuşup bi de eşim bana yazıklar olsun senden çocuk istemıom dedi diye üzülüşünüz çok garip.

sevgili mumteha beni başkasıyla karıştırıyorsun galiba ben 3 gün önce şiddet görmedim ki daha önce şiddet gördüm dedim aradan geçti ama allah korusun tekrarlanmayacığı ne malum diye güvenemiyorum eşime. bu da bir güvenmeme sebebimdir.ama ne kadar güvenmesem de gelin mal peşinde malcı demesinler kötü günde kocasının yanında değil demesinler diye bü bütün demesinler yüzünden merak eden arkadaşlar için yazıyorum malesef eşim tüm altınlarımı annesinden para olarak aldı evi de aldı kendi üstüne yaptı inşallah hakkımızda hayırlısı olur. tüm yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim.

Son düzenleme:
O altinlar size ait. Esinizin ailesine vermekle hata yapmisa benziyorsunuz. Neyse oraya takilmayalim. Hatalar bizim icindir ama tekrarlanamak kaydiyla. degilmi?
Yani esinizin annesi cok bagnaz fikirlere sahip malesef. Sizi el olarak gordukleri icin boyle soyluyorlardir. Yani cocugunuz olunca mi gercek bir evlilik oluyormus?
Sonucta o altinlar sizin ve kimse bu altinlara dokunamaz. Bir kadinin mehirini erkek karisi izin vermedikce
kullanamaz. Dini nikah kiydiginiz hocaniza durumunuzu izah edin. Sikayet etme hakkina sahipsiniz. Sonucta insan babasina annesine bile bagzen guvenemiyor. Size bana guvenmiyormusunzu diye soruyormus esiniz. Ama anlasilan esiniz size guvenmiyor. Bu durumlari bir avukatada da danisabilirsiniz.
Sizi korkutmak degil amacim , uyarmak sadece. Eger esinizin ailesi cocugunuz yok diye boyle birsey diyorsa, baska seylerde diyebilir. Cocugunuz olmuyor bosa bu kadini da diyebilir.
Ve annesinin aklina uyan bir erkekse yapar bunu. Sizide dipdizlak birakabilir. Hakkinizi arayin. Bunu yapar iken yakininizdan yardimda alabilirsiniz isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…