- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi environmentaleng
-
kızlar nişanlım 2 kardes kız kardeşi 10 yıllık evli bizim düğün temmuzda.. kv ev aldı ama kendi üstüne ve bizim orda kalmamıza izin verdi.. ama görümcem ona ev almadıkları için ailesiyle düşman oldu. şimdi kv vicdan yaptı.. bize ablanıza da yardım edip ev almalıyız dedi.. ve anladıgım kadarıyla düğünden sonra bana takılan altınların hepsini onlara ev almak için isticek.. sizce nasıl bir tepki göstermeliyim.. nişanlım da vermek isterse altınları düğünden sonra ablasına ne demeliyim..
canım görümcem baska şehirde zaten biz kv ile aynı şehirdeyiz.. kv cok otoriter kimseye güvenmez tapuyu üstüne aldı ama biz oturcaz.. nişanlıma göre anormal bi durum yok o evde kalmamızda.. ev alırız belki ama hemen değil
Bence verme onlar senin sana emanet ben olsam vermem banane herkes alsın kızına evkızlar nişanlım 2 kardes kız kardeşi 10 yıllık evli bizim düğün temmuzda.. kv ev aldı ama kendi üstüne ve bizim orda kalmamıza izin verdi.. ama görümcem ona ev almadıkları için ailesiyle düşman oldu. şimdi kv vicdan yaptı.. bize ablanıza da yardım edip ev almalıyız dedi.. ve anladıgım kadarıyla düğünden sonra bana takılan altınların hepsini onlara ev almak için isticek.. sizce nasıl bir tepki göstermeliyim.. nişanlım da vermek isterse altınları düğünden sonra ablasına ne demeliyim..
oğluna ev almamış canım oğlunun kendi evinde oturmasına izin vermiş.şimdi şöyle nikah kıydıktan sonra tapuyu ikinizin üzerine verirse altınlarını ver.haaaa yok derlerse sakın verme.yarın ters düştünüz sen altınları verdin çıkın evden dedi yada allah gecinden versin kv kp vefat etti görümcen bu ev miras çıkın evden satıcaz yada kira ödeyin derse ne yapcaksın.kanunen hakkıda yapabilir...sen sen ol eşşeğini sağlam kazıga bağla nikahtan sonra diyorum çünki nikahtan sonra yapılan herşey ortak.nikahtan sonra tapuyu alırsan altınlarını ver.aman diğer türlü verme anladığın kadarıyla görümcen cadılık yapcak tipte.olan senin altınlara olur...kızlar nişanlım 2 kardes kız kardeşi 10 yıllık evli bizim düğün temmuzda.. kv ev aldı ama kendi üstüne ve bizim orda kalmamıza izin verdi.. ama görümcem ona ev almadıkları için ailesiyle düşman oldu. şimdi kv vicdan yaptı.. bize ablanıza da yardım edip ev almalıyız dedi.. ve anladıgım kadarıyla düğünden sonra bana takılan altınların hepsini onlara ev almak için isticek.. sizce nasıl bir tepki göstermeliyim.. nişanlım da vermek isterse altınları düğünden sonra ablasına ne demeliyim..
onu düşünen insan oğluna ev alıp oturtmaz bana çok yanlış geliyor.maddi durumu var bir ev daha almış onuda oğluna oturtmuş. ne kirası yaaa insan evladından kiramı alır.bana çok yanlış geldi.hem gelini altınlarını almak bir kv kp için çok onur kırıcı olmalı bence.daha onlar geline altın takmalı.şanları şöhretleriKadın ev almayacak olsa bile altınlardan pay vermeniz lazım
Bedavaya oturacaksiniz
Onların kira gelirinin önünü kesiyorsunuz
Kira versin demedimonu düşünen insan oğluna ev alıp oturtmaz bana çok yanlış geliyor.maddi durumu var bir ev daha almış onuda oğluna oturtmuş. ne kirası yaaa insan evladından kiramı alır.bana çok yanlış geldi.hem gelini altınlarını almak bir kv kp için çok onur kırıcı olmalı bence.daha onlar geline altın takmalı.şanları şöhretleri
Cahillikle filan alakası yok. Kimse kimseyi burda cahillikle akıllıkla yargılayamaz bence biraz laflarımıza dikkat edelim. Ben sadece kendi düşüncemi söyledim, herkesin düşüncesi kendine!!cok mantıksız kımse kımseye ev almak zorunda degıl ne alaka? benım oglumda bır kızımda bır bu yoruma gülebılıyorum sadece cahıllık
Yani ben acıkcası kendi düşüncemi söyledim. Madem oğlu var evini alacak esyasını alacak tabiki ama durumu yoksa ona birşey diyemem. Evlat ayrımına da karşıyım durumu varsa bütün evlatlarına alsın tabiki yani yanlıs anlaşılmak istememNeden zorunda?
Askolsun ne atari :)
Ben o kadar uzun vadeli plan yapmiyorum sahsen. Yani bana guvence muhabbeti garip geliyor. Guvenmeyecek bir durumum varsa niye evleniyorum. Gercekten sinsilik geliyor bu. Bosanirsam diye evlenmek cok utopik degil mi? Takilarini senelerce saklayan var mi ki? Ben takilara hic benim diye bakmadim. Bizim diye baktim. Araba aldik, borsada kullandim kalanini da bildigin yedik tatilde falan.
Babam da bize ev aldi. Tapu kendi adina. Kimse de versin o zaman demedi. Ileride bana kalacak zaten? Ben tek cocugum ama babamin tekrar cocuk yapmayacagi ne malum?
Ki 30 bin cidden 3 senelik kira ya hu. 3 sene kirada otursa havaya verecegi para bu.
Bence verilmeli. Ki verilmesin dedim gorumcenin konusmasindan dolayi... ama dusununce konu sahibinin babasi da 100 binlik araba aliyorsa kizina, ok vermesin.
Yoksa kimse cocuguna bu kadar sey yapmak zorunda gelmiyor bana.
cahılce tabı yıl 2016 gelmısınız ogluna ev almak zorunda kızına ama degıl dıyorsunuz cok cahılce hattaCahillikle filan alakası yok. Kimse kimseyi burda cahillikle akıllıkla yargılayamaz bence biraz laflarımıza dikkat edelim. Ben sadece kendi düşüncemi söyledim, herkesin düşüncesi kendine!!
bana yanlış geliyor.yeri gelince şöyle düğün ayptık şöyle eşya aldık işte ev verdik deniyor ama bunlar 30 yıl önce söylenmiyor şimdide de ben çok duyuyorum.Türkiye gerçegi bu bence hava atmak şan şöhretini sergilemek gösteriş yapmak.peki tam tersini düşünün 2 evin var birinde kendin oturuyorsun birine de anne babanın evi yok onları oturtuyorsun ama onlardan elindeki tüm birikimini istiyorsun.etik mi.? bence yanlış aile arasında kira para pul konuşulmaz vermezsin yada verirsin olur biter.Kira versin demedim
San şöhret olayı da bir 30 yıl öncede kaldı
İnsanın Sani altınla ölçülmez
Çok maddiyatci buluyorum ben böyle şeyleri
vermeyin kızının altını yok mu? kiraya cıkın ama vermeyin ya da peşinat olsun krediyle kendi evinizi alınkızlar nişanlım 2 kardes kız kardeşi 10 yıllık evli bizim düğün temmuzda.. kv ev aldı ama kendi üstüne ve bizim orda kalmamıza izin verdi.. ama görümcem ona ev almadıkları için ailesiyle düşman oldu. şimdi kv vicdan yaptı.. bize ablanıza da yardım edip ev almalıyız dedi.. ve anladıgım kadarıyla düğünden sonra bana takılan altınların hepsini onlara ev almak için isticek.. sizce nasıl bir tepki göstermeliyim.. nişanlım da vermek isterse altınları düğünden sonra ablasına ne demeliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?