altınlarımı vermeli miyim

evin tapusunu size veya nisanliniza yapmamiski, siz altinlarinizi karsiliginda veresiniz. Cok sakat durumlar , vermeyin altin falan bence. Hem bize aldi hemde kendimize ev aliriz diyorsunuz demekki o ev sizin degil sadece kira vermeden oturmaniza izin verecekler. Tapu falan almadan kesinlikle altin vermeyin. Yarin o anne baba olse kiz kardesle esit paylasilir o mallar yani ev sizin falan degil.

Altinlar gelinin hakkidir.ne olursa olsun.tapu kaynanadaysa.öldüğünde gorumce ve eşiniz o evi bolusurler.sakin hata yapmayin.ev alacaksa kaynana kendi parasiyla alsin.kendi evine seni gelin sokacak 2ay sonra cik dese kiraya yollar seni.amac senin altinlari katakulle yapip elinden almak.en bastan nisanlinla konus asla vermem de.ona gore davran net ve kesin ol.yoksa cok kullanirlar bu iyi niyetini

tapusa sizin üstünüzeyken ne malum yarın birgün hak idda etmeyeceği sonuçta ev almadığı için düşman olmuş herşeyi yapabilir
deyin
ve asla vermeyin

T
Bence verme onlar senin sana emanet ben olsam vermem banane herkes alsın kızına ev

Canım ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum tapuyu al altınları ver. Ama bu noktada uyaniklik yapıp "tabi kimse boşanmak için evlenmiyor ama" evlenmeden önce eşinin üzerine yaparlarsa herhangi hir ayrılma durumunda sen yine hak iddia edemezsin bunu da göz önünde bulundur.

Bize alındı dediğiniz ev sizin üzerinize bile değil kv almış üstüne. Kızının krizi de sizin probleminiz değil. Şahsen asla vermezdim bana ne anası çok istiyorsa kendi alsın yine kendi adına

oğluna ev almamış canım oğlunun kendi evinde oturmasına izin vermiş.şimdi şöyle nikah kıydıktan sonra tapuyu ikinizin üzerine verirse altınlarını ver.haaaa yok derlerse sakın verme.yarın ters düştünüz sen altınları verdin çıkın evden dedi yada allah gecinden versin kv kp vefat etti görümcen bu ev miras çıkın evden satıcaz yada kira ödeyin derse ne yapcaksın.kanunen hakkıda yapabilir...sen sen ol eşşeğini sağlam kazıga bağla nikahtan sonra diyorum çünki nikahtan sonra yapılan herşey ortak.nikahtan sonra tapuyu alırsan altınlarını ver.aman diğer türlü verme anladığın kadarıyla görümcen cadılık yapcak tipte.olan senin altınlara olur...

Görümceniz haklı bence.. O da kocasına aldırsın mantığını anlamadım.İmkan varsa altınlarınız tutarı kadarda görümceniz annesine para versin sizde altınları kayınvalidenize verin yine kendi uzerine ev alsın kızıda o eve taşınsın.

Kadın ev almayacak olsa bile altınlardan pay vermeniz lazım
Bedavaya oturacaksiniz
Onların kira gelirinin önünü kesiyorsunuz

Aranız bozulursa evden de çıkartır .hem altın hemde evden olursunuz.bizde öyle oldu.

Ya siz altınları peşinat verip kendinize bir ev alın yada tapuyu alın.birde belli olmaz altınlar beklenildiğinden az takılabilir.görümceye ev alınmaz.
Yine riskli. her ay kira alın diye görümce kaynana baskısı olacak gibi.çok tat kaçırıcı bir olay.

Şimdiki aklım evlendiğim zaman olsaydı ne evine otururdum ne altınımı verirdim.

En adilane çözüm bence şu....O ev kirada olsaydı kaç paraya kiraya verilirdi? Onun yarı kadar tutarını kız kardeşe ödeyin her ay. Sonuçta o evde kız kardeşin de hakkı var. Siz bedavaya otururken kız kardeş kirada oturuyor (ya da oturmasa da hakkı var), bu haksızlık değil mi kıza? Altınlarınız sizde kalsın. Evden görümcenin payına düşen kirayı ödeyin her ay ona, adalet sağlansın...

Kadın ev almayacak olsa bile altınlardan pay vermeniz lazım
Bedavaya oturacaksiniz
Onların kira gelirinin önünü kesiyorsunuz
onu düşünen insan oğluna ev alıp oturtmaz bana çok yanlış geliyor.maddi durumu var bir ev daha almış onuda oğluna oturtmuş. ne kirası yaaa insan evladından kiramı alır.bana çok yanlış geldi.hem gelini altınlarını almak bir kv kp için çok onur kırıcı olmalı bence.daha onlar geline altın takmalı.şanları şöhretleri

Kira versin demedim
San şöhret olayı da bir 30 yıl öncede kaldı
İnsanın Sani altınla ölçülmez
Çok maddiyatci buluyorum ben böyle şeyleri

cok mantıksız kımse kımseye ev almak zorunda degıl ne alaka? benım oglumda bır kızımda bır bu yoruma gülebılıyorum sadece cahıllık
Cahillikle filan alakası yok. Kimse kimseyi burda cahillikle akıllıkla yargılayamaz bence biraz laflarımıza dikkat edelim. Ben sadece kendi düşüncemi söyledim, herkesin düşüncesi kendine!!

Yani ben acıkcası kendi düşüncemi söyledim. Madem oğlu var evini alacak esyasını alacak tabiki ama durumu yoksa ona birşey diyemem. Evlat ayrımına da karşıyım durumu varsa bütün evlatlarına alsın tabiki yani yanlıs anlaşılmak istemem

Cahillikle filan alakası yok. Kimse kimseyi burda cahillikle akıllıkla yargılayamaz bence biraz laflarımıza dikkat edelim. Ben sadece kendi düşüncemi söyledim, herkesin düşüncesi kendine!!
cahılce tabı yıl 2016 gelmısınız ogluna ev almak zorunda kızına ama degıl dıyorsunuz cok cahılce hatta

Kira versin demedim
San şöhret olayı da bir 30 yıl öncede kaldı
İnsanın Sani altınla ölçülmez
Çok maddiyatci buluyorum ben böyle şeyleri
bana yanlış geliyor.yeri gelince şöyle düğün ayptık şöyle eşya aldık işte ev verdik deniyor ama bunlar 30 yıl önce söylenmiyor şimdide de ben çok duyuyorum.Türkiye gerçegi bu bence hava atmak şan şöhretini sergilemek gösteriş yapmak.peki tam tersini düşünün 2 evin var birinde kendin oturuyorsun birine de anne babanın evi yok onları oturtuyorsun ama onlardan elindeki tüm birikimini istiyorsun.etik mi.? bence yanlış aile arasında kira para pul konuşulmaz vermezsin yada verirsin olur biter.

vermeyin kızının altını yok mu? kiraya cıkın ama vermeyin ya da peşinat olsun krediyle kendi evinizi alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…