- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi environmentaleng
-
Ayrica ne kadar tuhaf yahu.
Benimde bi erkek kardesim var. Daha dugun evlilik meselemiz falan yok. Bugun evlense herseyine elimden geldigince kosarim. Annem babam ona bi ev alsin kenara koseye gecip fitne fucurluk dusunup geline bilenmem.
Bu kadar kotu olmak icin ne yiyor ne iciyorlar yahu. Kardes ya bu kardes.
Ona yapilan bana yapilmistir.
O rahat yasiyorsa ben rahat yasiyorumdur.
Onun tirnagina bisey batsin benim canim acir.
Bu nesil gorumceler kardesler bi tuhaf. Belediye sulara bisey mi katiyor diye dusunmeden edemiyorum.
hıc ıhtıyacım olmadı durumumuz ıyı o yuZden bozurmadım hic. evlenır evlenmez bır kızın hakkına göz dıkenlere cok kızıyorum ama madem gerı ıstelılcek takmayın ozaman. mıllete havva olsun dıye takıp sonra gerı ıstemek terbıyesızlık bana göre.
2 kardesim. 12 kardes de olsam tavrim bu olurdu.Siz kaç kardeşiniz pardon?
Maddi durumunuz nasıl?
Bunlar önemli faktörler bence
Benim evim yoksa kiralar da sefil oluyorsam kardeşime ev alınsın keyif catsin demem şahsen
Ornegin 200 varsa 100 100 paylastirilir iki tarafta ev sahibi olur
Siz kaç kardeşiniz pardon?
Maddi durumunuz nasıl?
Bunlar önemli faktörler bence
Benim evim yoksa kiralar da sefil oluyorsam kardeşime ev alınsın keyif catsin demem şahsen
Ornegin 200 varsa 100 100 paylastirilir iki tarafta ev sahibi olur
kardes bu elbette. Sizi tebrik ediyorum. Bu bagi hic kaybetmeyin lutfen. Insan geline bilenecek kadar cigrindan cikabiliyor. Anne baba gonlunden kopmus ev almissa kosesine gecip fesat fesat dusunmek bana da 100 bin lira verin demek insanin kalitesini dusurur bence.Bendezeholll e katılıyorum
Bir kardeşim var. Erkek de değil ayrıca
Bir de evimiz
Anne babam kardeşine vericez deseler tabiki der çok öutlu olurum
Oğlu evlatta kızı değil mi? Oğluna aldıysa kızınada almalı bir zahmet.
bu oglan kız ayrımı yapan kadınlara hayret edıyorum. be alaka ya ogluma alıyorsam kızımada alırım ıkısde benım evladım.
biz kadınlar bile böyle düşünüyorsak... evladın cinsiyeti olmaz... kız yada erkek ev alınıyosa ikisinede alınmalı... konu sahibine gelince kayınvaldeniz ev alacak olan sizin altınlarınızla ilgisi yok vermeyin...
2 kardesim. 12 kardes de olsam tavrim bu olurdu.
Annemin baba hicbir evladina ev almak zorunda degil. Kardesime almissa gayet memnun olur huzurlu olurum. Ben kirada sefil sefil surunuyorum kardesime bak ev aldilar diye fesatca dusunmem. Allah dusundurtmesin. Kalbimi karartmasin.O benim kardesim sartlar, ekonomik durum, nufus ne olursa olsun.
Hele aileye yeni girecek geline kardesime ev aliniyor diye bilenecek acziyete, sefillige, sig dusunceye ve cehalete dusurmesin rabbim.
Estagfirullah. Inandigim dogrulari dile getirdim.Aklın sıraalttan alttan giydirmissin
Sana tek cevabım kötü söz sahibine aittirbaybaay
Bendezeholll e katılıyorum
Bir kardeşim var. Erkek de değil ayrıca
Bir de evimiz
Anne babam kardeşine vericez deseler tabiki der çok öutlu olurum
Elbette. Fakat benim amacim giydirmek falan degildi. Bu durumun benim penceremden goruneni anlattim.Herkes gibi bende dusuncemi yazdım
Size katılmak zorunda değilim sizde bana
Elbette. Fakat benim amacim giydirmek falan degildi. Bu durumun benim penceremden goruneni anlattim.
Eger o dusunce tipindeyseniz kendini oyle goruyorsaniz dogrularimi degistiremem. Sizde kendinizi degistiremezsiniz.
Velhasil ben lafi ortaya attim dileyen ustune alinsin dileyen alkislasin. Dileyen katilmasin.
Kendinize iyi bakin
kızlar nişanlım 2 kardes kız kardeşi 10 yıllık evli bizim düğün temmuzda.. kv ev aldı ama kendi üstüne ve bizim orda kalmamıza izin verdi.. ama görümcem ona ev almadıkları için ailesiyle düşman oldu. şimdi kv vicdan yaptı.. bize ablanıza da yardım edip ev almalıyız dedi.. ve anladıgım kadarıyla düğünden sonra bana takılan altınların hepsini onlara ev almak için isticek.. sizce nasıl bir tepki göstermeliyim.. nişanlım da vermek isterse altınları düğünden sonra ablasına ne demeliyim..
sakın verme bir daha altın yüzü göremezsin hem o evin tapusu kayınvalidenin üstüne kanunen vefat halinde yarısı görümcenin olacak kiraya çık sen de çalış geçinim bu kadar ezdirmeyin kendinizi daha nişanlıyken yoksa daha çokkk konu açarsınız burda evlenincekızlar nişanlım 2 kardes kız kardeşi 10 yıllık evli bizim düğün temmuzda.. kv ev aldı ama kendi üstüne ve bizim orda kalmamıza izin verdi.. ama görümcem ona ev almadıkları için ailesiyle düşman oldu. şimdi kv vicdan yaptı.. bize ablanıza da yardım edip ev almalıyız dedi.. ve anladıgım kadarıyla düğünden sonra bana takılan altınların hepsini onlara ev almak için isticek.. sizce nasıl bir tepki göstermeliyim.. nişanlım da vermek isterse altınları düğünden sonra ablasına ne demeliyim..
canım zaten ev annesini
n üstüne sadece oğlu yasıcak kız baska şehirde evli üstelik
Beni etiketleyen arkadasin gonderisine yorum yapmissiniz. Ismimi gorunce 2 kere yorum yaptiginizi dusundum. Sonra farkina vardim.Ben sana yazmıştım sende cvp yazmistin
Bu cevap diğer arkadasa idi ben Hiiic üstüme alinmadim sende bir dur artik
Ha bu arada
Kendiniz kirada oturuyormussunuz zaten ne sana ne kardeşine bişi alacak durumunuz olmadığı için sorununuz yok sizin zaten
Siz evlenince altınları onlara verin,sonra da Allah gecinden versin kayınvalide vefat edince de sizin oturduğunuz evden çocukları da hak talep etsinler. Yok öyle bir dünya. Ya ev sizin üstünüze olsun ya da gidin kirada oturun.Aslında en güzeli,görümcen o evde otursun,size yeni ev alsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?