- Konu Sahibi environmentaleng
-
canım ver yada verme diyemem ama şunu anlatayım sana..kızlar nişanlım 2 kardes kız kardeşi 10 yıllık evli bizim düğün temmuzda.. kv ev aldı ama kendi üstüne ve bizim orda kalmamıza izin verdi.. ama görümcem ona ev almadıkları için ailesiyle düşman oldu. şimdi kv vicdan yaptı.. bize ablanıza da yardım edip ev almalıyız dedi.. ve anladıgım kadarıyla düğünden sonra bana takılan altınların hepsini onlara ev almak için isticek.. sizce nasıl bir tepki göstermeliyim.. nişanlım da vermek isterse altınları düğünden sonra ablasına ne demeliyim..
hiçbişey sadece küsmemesini hem bana düşman oldu aradı ben snein ne mal oldugunu biliyoerum falan bisürü hakeret etti hem de küstü ailesine vicdan yaptırıo şimdi de annesiyle iyi olup ev aldırma derdinde
Ayrıca, yine genelde hemen herkes eğer tapu sizin üzerinize olursa verin altınları demiş.. Neden ki? Böyle çözüm önerisi getirenler gerçekten bunu eşitlik olarak mı görüyorlar? 180 binlik eve karşılık 30 binlik altın alıp evi oğlumun üstüne yapacağım ve de o 30 bin lirayı kızıma verip.. Kendin Tamamla üstüne 150 bin.. Kardeşin gibi 180 binlik bir ev sahibi ol tapusu kendi üzerine olan diyeceğim. Bu mudur eşitlik ??
onu düşünen insan oğluna ev alıp oturtmaz bana çok yanlış geliyor.maddi durumu var bir ev daha almış onuda oğluna oturtmuş. ne kirası yaaa insan evladından kiramı alır.bana çok yanlış geldi.hem gelini altınlarını almak bir kv kp için çok onur kırıcı olmalı bence.daha onlar geline altın takmalı.şanları şöhretleri
erkek çocuğuna ev alınır düşman olacak bir durumu yok
altınlarınızı da bence vermeyin onlar eşinizle sizin/ikinizin.
kızlar nişanlım 2 kardes kız kardeşi 10 yıllık evli bizim düğün temmuzda.. kv ev aldı ama kendi üstüne ve bizim orda kalmamıza izin verdi.. ama görümcem ona ev almadıkları için ailesiyle düşman oldu. şimdi kv vicdan yaptı.. bize ablanıza da yardım edip ev almalıyız dedi.. ve anladıgım kadarıyla düğünden sonra bana takılan altınların hepsini onlara ev almak için isticek.. sizce nasıl bir tepki göstermeliyim.. nişanlım da vermek isterse altınları düğünden sonra ablasına ne demeliyim..
okuyun öğrenin.Niye erkek çocuğa ev alınıyor? Niye kız çocuğuna alınmıyor? Sebebini açıklayın biz de bilelim.
okuyun öğrenin.
şayet para bolsa bütün çocuklara kız erkek ayırmaksızın alınması iyi olur fakat eldeki avuçtaki belliyse öncelik erkek çocuğuna verilir.erkek cocuguna ev alınmaz her cocugu kız erkek ev alınır . üstelık kv o evı kendıne almıs erkek cocuguma degıl
yani okudunuz fakat aklınıza yatmadıysa benim yapabileceğim birşey yok.Okudum ama doğru dürüst anlasilir kabul edilir bir yanıt yok.
anahtar kelimeyi sen söyledin. Kadın sürekli size ev aldım diye başınıza kalkacak. o yüzden kv aldığı ev görümcenin olsun siz altınlarla kendinize bi ev alın. çok bilmişlerle inan hayat geçmez.olasılık değil canım kesin gibi bişey kv cok bilmiş biri ve kızına takmıs kafayı ben size ev aldım o gönül koydu die içerlenio.. en sonunda ev senin üstüne kiraya da cıkalım dicem ama ipler kopcak..
ben asla vermemmm....sakın verme onlar senın....sonucta aldıgı evde sızın deıl kendının yanı kızınında hakkı var demektır....belkı bazılarına bakıs acım yanlıs gelebılır ben vermem...gorumceme ev alıncak benım altınımla anne baba dusunsunkızlar nişanlım 2 kardes kız kardeşi 10 yıllık evli bizim düğün temmuzda.. kv ev aldı ama kendi üstüne ve bizim orda kalmamıza izin verdi.. ama görümcem ona ev almadıkları için ailesiyle düşman oldu. şimdi kv vicdan yaptı.. bize ablanıza da yardım edip ev almalıyız dedi.. ve anladıgım kadarıyla düğünden sonra bana takılan altınların hepsini onlara ev almak için isticek.. sizce nasıl bir tepki göstermeliyim.. nişanlım da vermek isterse altınları düğünden sonra ablasına ne demeliyim..
nerde boyle bir kural var? sizin geri kalmis zihniyetinizde mişayet para bolsa bütün çocuklara kız erkek ayırmaksızın alınması iyi olur fakat eldeki avuçtaki belliyse öncelik erkek çocuğuna verilir.
araştın,öğrenin..
bıde canım bu durumda esın onemlı onceden fıkrını ogrenmelısın konu acılırsada de kendı altınlarımızlada bızde ev alırız vs....zamanı gelınce olakı sana aaa ablama gtcek vs altınlar bızım evımız var annem aldı vs dersın tapu yok...sonucta ennenın ustune ve gorumcenınde mırası sayılıyo...guzel bır dılle konusulabılır yanı...zaten dınen senın hakkın esıne bıle vemeyebılırsın ıstersenkızlar nişanlım 2 kardes kız kardeşi 10 yıllık evli bizim düğün temmuzda.. kv ev aldı ama kendi üstüne ve bizim orda kalmamıza izin verdi.. ama görümcem ona ev almadıkları için ailesiyle düşman oldu. şimdi kv vicdan yaptı.. bize ablanıza da yardım edip ev almalıyız dedi.. ve anladıgım kadarıyla düğünden sonra bana takılan altınların hepsini onlara ev almak için isticek.. sizce nasıl bir tepki göstermeliyim.. nişanlım da vermek isterse altınları düğünden sonra ablasına ne demeliyim..
insallah kizin yoktur okadar sama bir cvp allah akil fikir versin. kizimda bir oglumda bir. elimdekini niye ogluma vereyim tek tarafli. geri kafalisiniz.böyle bayanlarımızın hala olması şaka gibişayet para bolsa bütün çocuklara kız erkek ayırmaksızın alınması iyi olur fakat eldeki avuçtaki belliyse öncelik erkek çocuğuna verilir.
araştın,öğrenin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?