altınlarımı vermeli miyim

canım ver yada verme diyemem ama şunu anlatayım sana..
evlendiğimden beri kayınvalidenin üzerinde olan evinde kalıyoruz allah razı olsun tabi kira derdimiz falan olmadı ama tüm altınlarımı bu nedenden dolayı verdim bin pişmanım. Allah tek görtermesin ama insan oğlunun başına her şey geliyor şuan evliliğim sallantıda ve elimde hiç bir şey yok. boşandıktan sonra onun evinde kalacak da değilim. eşimin üstüne olsa hak talep ederdim en azından ne halt etmeye verdimse altınları.
İnsan baştan bunların hiç birini düşünemiyor düşünsende kendi üstüne konduramıyorsun benim başıma gelmez diyorsun ama maalesef her şey olabiliyor. Kendi üzerinize geçirecekse resmiyette ver derim ancak yok yine onun olacaksa ilerde 3 sene 5 sene sonra çıkın demeyeceği ne malum
 
tabi seve seve ama tapuyu üstünüze alırsanız bu kadar basit başka türlü ben senin yerinde olsam vermezdim
 
Ev sizin üzerinize değil ki, yarın bir sorun çıkmayacağı ne malum? Ben olsam asla vermezdim. Madem öyle altınlarınızı peşinata sayıp kendinize ev almanız en doğrusu. Altın avcılarından bıktık artık!
 
İyi de bu da size haksızlık, siz "güya" size alınan evde kendi paranızı harcamadınız, niye başkasına harcayacaksınız ki fazladan sizden gidecek ben anlamadım, madem öyle bu evde onlar otursun siz ev alın.
Sahiplenemicekseniz, ileride miras olacak paylaşılacak bir şey de sizin sayılmaz zaten, kvnin evi var kira vermeyin diye oturuyorsunuz gibi bir şey bu.
 
hiçbişey sadece küsmemesini hem bana düşman oldu aradı ben snein ne mal oldugunu biliyoerum falan bisürü hakeret etti hem de küstü ailesine vicdan yaptırıo şimdi de annesiyle iyi olup ev aldırma derdinde

30 bin takılar üzerine 60 bin kredi çek. Tapuyu üstüne al gorumcene 90 bin ver diyorlar. Bu adil olanı işte, öbür türlü görümceye haksızlık.

Bence bu sıkıntıyı kullanabilirsin. Yani gorumcen gönül konuş sana bir sürü laf söylemiş. Ev bizim üzerimize olsun. Gorumcen in
 

Ee peki görümceye niye böyle bir yardım yok. Kadın başka şehirde kirada oturuyor 10 yıldır. O niye kira versin. Birikmiş parası da varmış. Ev için biriktiriyorlar muhtemelen. Kv kendi kızına da yardımcı olmalı. Biri mantıklı söylemiş. Ev için bir kira bedeli belirlenip bunun yarısı görümceye ödenebilir.
 
Hiç verme. Benim babam kızımın takılarına dokunulmayacak dedi. K.peder gelin ayrı evde oturcak gerek yok dedi düğün ayı geldi ortada ev yok şuan kiradayız. K.peder herkesin içende kirayı ben ödeyeceğim dedi 3 aydır biz ödüyoruz. Daha 1 haftalık evliyken nedenini hâlâ bilmediğim bi borç için bileziklerimi istedi bende vermedim selamını kesti evime daha gelmiş değil.1.300 tl maaş 920 kira faturalar cabası arayıp soranda yok inan çok rahatım tavsiye ederim :)
 

öyle saçmalıkmı olur canım senin altınlarını eşinin ablasına vermek ne demek ne saçmalık . eşinin ablası nasıl senin altınlatını alacak hangi hakla nerde görülmüş böyle saçmalık . Benim alttnlarım olacak onlar bende koluma takmak istiyorum yeni gelinin altınlarının verilmesi nerde görülmüş böyle saygısızlık olmaz de .
 
erkek cocuguna ev alınmaz her cocugu kız erkek ev alınır . üstelık kv o evı kendıne almıs erkek cocuguma degıl
şayet para bolsa bütün çocuklara kız erkek ayırmaksızın alınması iyi olur fakat eldeki avuçtaki belliyse öncelik erkek çocuğuna verilir.
araştın,öğrenin..
 
Ya afedersiniz görümcenize hiç takı takılmamış mı? Onun k.pederi ona ev almamış mı? Onun takılarını istemiş mi? Peki siz babanızdan ev istediniz mi? Herhangi bir yardım alıcak mısınız? Vs vs vs....
 
anahtar kelimeyi sen söyledin. Kadın sürekli size ev aldım diye başınıza kalkacak. o yüzden kv aldığı ev görümcenin olsun siz altınlarla kendinize bi ev alın. çok bilmişlerle inan hayat geçmez.
 
ben asla vermemmm....sakın verme onlar senın....sonucta aldıgı evde sızın deıl kendının yanı kızınında hakkı var demektır....belkı bazılarına bakıs acım yanlıs gelebılır ben vermem...gorumceme ev alıncak benım altınımla anne baba dusunsun
 
bıde canım bu durumda esın onemlı onceden fıkrını ogrenmelısın konu acılırsada de kendı altınlarımızlada bızde ev alırız vs....zamanı gelınce olakı sana aaa ablama gtcek vs altınlar bızım evımız var annem aldı vs dersın tapu yok...sonucta ennenın ustune ve gorumcenınde mırası sayılıyo...guzel bır dılle konusulabılır yanı...zaten dınen senın hakkın esıne bıle vemeyebılırsın ıstersen
 
şayet para bolsa bütün çocuklara kız erkek ayırmaksızın alınması iyi olur fakat eldeki avuçtaki belliyse öncelik erkek çocuğuna verilir.
araştın,öğrenin..
insallah kizin yoktur okadar sama bir cvp allah akil fikir versin. kizimda bir oglumda bir. elimdekini niye ogluma vereyim tek tarafli. geri kafalisiniz.böyle bayanlarımızın hala olması şaka gibi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…