- 3 Nisan 2021
- 55
- 18
- 18
- 29
- Konu Sahibi Mavi kelebek123
-
Ben de altlı üstlğ oturucam ama yemeğimi herşeyim ayrı istedim hrpsiylede konuştum ben kv kp görümce hepsini söyledim ben sadece bir kişiye hesap veririm o da eşim olacak kişi olur istediğim yere de gider gelirim dedim sizde kabul etmeseydiniz keşke yada eşinize söyleyin artık evimde yapıp yiyelim diyinArkadaşlar merhaba
24 yaşındayım eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyorum, bunu evlenmeden önce kabul etmek istemedim ama biraz çaresiz kaldım, şu an çok pişmanım, kendim yemek yapamıyorum aynı evde gibiyiz istediğim yere gidemiyorum, çok yoruldum psikolojik olarak eşim de beni sadece bu konuda anlamıyor, hiç bi problemimiz yok neden gidelim diyor, çok seviyorum onu oda beni seviyor ama eşimin ailesi iyi sadece bi görümcem var anlaşamıyoruz onun dışında herkes iyi ama benim derdim mutlu olamamak eşim ğeç geliyor işi gereği o gelene kadar yukarıda olmak zorunda hissi var bende öyle istiyorlar çünkü, nasıl ikna edip gidebilirim bana yardım edin nolur delirmek üzereyim.
Ah canım daha evlenmemişsin imkanınız varsa aynı apartmanda oturmayın şimdi herşey tozpembeBen de altlı üstlğ oturucam ama yemeğimi herşeyim ayrı istedim hrpsiylede konuştum ben kv kp görümce hepsini söyledim ben sadece bir kişiye hesap veririm o da eşim olacak kişi olur istediğim yere de gider gelirim dedim sizde kabul etmeseydiniz keşke yada eşinize söyleyin artık evimde yapıp yiyelim diyin
Aynı binada oturmak zor , bence ya tam sınır koyun eşinizin ailesine ya da ordan taşının başka türlü zor...Arkadaşlar merhaba
24 yaşındayım eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyorum, bunu evlenmeden önce kabul etmek istemedim ama biraz çaresiz kaldım, şu an çok pişmanım, kendim yemek yapamıyorum aynı evde gibiyiz istediğim yere gidemiyorum, çok yoruldum psikolojik olarak eşim de beni sadece bu konuda anlamıyor, hiç bi problemimiz yok neden gidelim diyor, çok seviyorum onu oda beni seviyor ama eşimin ailesi iyi sadece bi görümcem var anlaşamıyoruz onun dışında herkes iyi ama benim derdim mutlu olamamak eşim ğeç geliyor işi gereği o gelene kadar yukarıda olmak zorunda hissi var bende öyle istiyorlar çünkü, nasıl ikna edip gidebilirim bana yardım edin nolur delirmek üzereyim.
Keşke kabul etmeseydin , sınır falan kalmaz ...Ben de altlı üstlğ oturucam ama yemeğimi herşeyim ayrı istedim hrpsiylede konuştum ben kv kp görümce hepsini söyledim ben sadece bir kişiye hesap veririm o da eşim olacak kişi olur istediğim yere de gider gelirim dedim sizde kabul etmeseydiniz keşke yada eşinize söyleyin artık evimde yapıp yiyelim diyin
Benim ki geçici o yüzden ettim yoksa etmem Ev yıkılacak en fazla 2 sene otururumKeşke kabul etmeseydin , sınır falan kalmaz ...
Evet canım nişanlıyım ama ev yıkılacak kentsel dönüşümde en fazla 2 yıl otururum benAh canım daha evlenmemişsin imkanınız varsa aynı apartmanda oturmayın şimdi herşey tozpembe
2 yıl yeter canım psikoloji bozmalarınaBenim ki geçici o yüzden ettim yoksa etmem Ev yıkılacak en fazla 2 sene otururum
Ben mesafe koyarım canım ki nişanlımda yakın olmak istemiyor2 yıl yeter canım psikoloji bozmalarına
Ayrıca baştan yakın olunca sonra da öyle olsun isterler dikkatli ol hiçbir sey cicim zamanları gibi devam etmeyebilir
Öyle diyorlar en başta ama erkenden çıkabileni görmedik şimdiye kadar, inşallah sizin sonunuz güzel olur..Benim ki geçici o yüzden ettim yoksa etmem Ev yıkılacak en fazla 2 sene otururum
Bu daha fragman , evlenince mesafe koymak öyle kolay mi keşke kolay olsaBen mesafe koyarım canım ki nişanlımda yakın olmak istemiyor
Bilemiyorum ama zaten çok karışmaz lar şuana kadar birşeye karışamadılar nişanlım karıştırmafıBu daha fragman , evlenince mesafe koymak öyle kolay mi keşke kolay olsa
İnşAllahÖyle diyorlar en başta ama erkenden çıkabileni görmedik şimdiye kadar, inşallah sizin sonunuz güzel olur..
Evlenmediniz ki bir arada yasamadınız kiBilemiyorum ama zaten çok karışmaz lar şuana kadar birşeye karışamadılar nişanlım karıştırmafı
Nisanliyken sıkıysa karışsınlar, evlenince erkek sağır dilsiz oluyor ailesine karşı, hele mesleğin de yoksa böyle bir şeyi kabul etmen hiç mantıklı değil, ben hem meslekli hem de evim ayrı olmasına rağmen eşimin ailesinin baskısıyla uğraştım yeni evliyken , nisanliyken çok anlayışlı olan eşim ailesine sınır koyamıyordu, meslekli olduğum için kolayca rest çekebildim hepsine , ve ancak o zaman herkes yerini bildi , şimdi size soruyorum neye güveniyorsunuz, burda böyle gencecik kızları görünce şok geçiriyorum bu fikirleri karşısında ...Bilemiyorum ama zaten çok karışmaz lar şuana kadar birşeye karışamadılar nişanlım karıştırmafı
Çok şükür bir mesleğim var ve çalışıyorum siizn için yeterli miNisanliyken sıkıysa karışsınlar, evlenince erkek sağır dilsiz oluyor ailesine karşı, hele mesleğin de yoksa böyle bir şeyi kabul etmen hiç mantıklı değil, ben hem meslekli hem de evim ayrı olmasına rağmen eşimin ailesinin baskısıyla uğraştım yeni evliyken , nisanliyken çok anlayışlı olan eşim ailesine sınır koyamıyordu, meslekli olduğum için kolayca rest çekebildim hepsine , ve ancak o zaman herkes yerini bildi , şimdi size soruyorum neye güveniyorsunuz, burda böyle gencecik kızları görünce şok geçiriyorum bu fikirleri karşısında ...
Şu an size niye karışsınlar ki, evlendikten sonra başlıyorlar. Çok pembe bakıyorsunuz. Nişanlım yakın olmak istemiyor diyorsunuz ama aile apartmanında oturacak. Allahtan istemiyor, istese ne olurdu acabaBilemiyorum ama zaten çok karışmaz lar şuana kadar birşeye karışamadılar nişanlım karıştırmafı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?