Ama o benım hayalimdi.......

Ah ah geçen anneciğin için aşırı temizlik yapıyor diye konu açmıştın.Tek suçu da aşırı titiz olmasıydı.İki tane fuları koymuşsun banyonun önüne , o da patlamış.Gelip anneciğinle ilgili garip garip şeyler yazmıştın.Anneni savunmak bizlere düşmüştü.Şimdi nişanlın sana "izin vermiyormuş." Bize karşı nişanlını savunuyorsun.Annen yüksek lisans yapma deseydi dinler miydin acaba?

Böyle konuları gördükçe sevgilimi karşıma çıkardığı için Allah'a şükürler ediyorum. Güzel bir mesleğin olsun, mutlu ol, okumaya devam et, yurtdışına çıkıp gör-gez, bunlar şimdi olur, yaş ilerleyince değil diye beni kendisi teşvik ediyor. Siz kararınızı vermişsiniz aslında. Soru sormanıza gerek bile yoktu. İlla bir fikirse istediğiniz; o adam örgünde devam etmenize ikna olmaz. Net.

Eşiyle sorunu olan kadınlar! ( ben evli değilim) sen aynısını yaşama diye yorum yapıyorlar. Net olarak nankörsün ! İnan o yazdığın yazıdan sonra, iki satır yazmaya bile değmediğini anladım. Üniversite sana şu zamana kadar bir şey katmamış bundan sonra da katmaz.

Bunu yorumlamak size kalmadı!

O zaman konu açarak burda cevap aramıyorsunuz. Ne soruyorsunuz ki ?

Burada ne yapacağım diye sormanız bile seçiminizi belli ediyor zaten. Doğru yolu seçmiş olsaydınız bu konuyu açma gereği duymazdınız.
Alıntı yaptığın için çok sağol arkadaş silmiş de :)

Üniversite hayatından korkuyor resmen genç bekar erkekler ...... geleceğine engel olmasına asla izin verme...

Çok şükür çok mutlu bir evliliği olan biri olarak yazıyorum ( eşimle ortaokuldan beri birbirimizi seviyoruz)

Öncelikle derdinizi paylaşmışsınız , insanlar da zaman ayırıp yorum yazmış. Size göre olumsuz olan yorumları işinize gelmediği için kesinlikle dikkate almamışsınız. Peki neden insanların zamanını Çalıyorsunuz? Çok aşıksanız gidin aşkınızı yaşayın. Saygı görmek istiyorsanız saygılı olun.

33 yaşında evli mutlu çocuklu bir ablan olarak diyorum ki; maço adam en tehlikeli olandır. Seviyorum kıskanıyorum der, hayatı zindan eder. Evlenmeden tatlı tatlı kıskançlık gibi gelir, hoşuna gider. Ama evlendikten sonra berbat bir hayat seni bekler. Ayrıl demiyorum ama müsade etme bunlara.

Çok yakınım olan bir kadın baba evine döndü kıskanç , maço koca yüzünden. Şimdi de ölümle tehdit ettiği için dışarı çıkamıyor. Evlenmeden herşey harikaydı , sadece kıskançlığı vardı diyor. Evlendikten sonra önce çalışmasını engellemiş. Sonra da evden çıkmasına izin vermemiş. Zamanla da balkona çıktın dayak, perdeyi açtın dayak. Kaç kişi gidip o manyağın elinden aldı. Şimdi gidip kadını getirenleri öldüreceğini söylüyormuş. Kadına gizli bir Bodrum kat tuttular orada saklıyorlar. Kadın dediğin de , doğduğu günü hatırlıyorum.

Şimdi herşey toz pembe ama hayat öyle değil.

Aaa koni silinmiş olmadı ama ne kadar da şaşırdım
J joeytribbiani annesi deseydi tabi ki dinlemezdi evi ayağa kaldırırdı ama ya kocişi bilemezsin sen tabi nasıl aşık ömrüne

Ne yazılsa boş. 2 saat önce kendi yazdığın ve bir sürü insanın uğraşıp yorum yazdığı konuyu silmek nedir ya? Çocuk muyuz biz? Küstüm oynamıyorum der gibi.
Yine başkasının adına utandığım bir gün.

Unideki erkeklerin hepsi de sizi bekliyordur zaten

Havada bulut sen nisanlini unut bence.Nasil bi kafaysa universte de yamyamlar mi varmis.O kadar kiskanc ama senin parani yemeye gelince nolcak canim diyordur onu kiskanmaz
Universitede cok fazla genc delikanlilar var diye kendince oyle bi önlem aliyor bence, baskıcı ve kontrolcu beyimiz..

Aaa koni silinmiş olmadı ama ne kadar da şaşırdım
J joeytribbiani annesi deseydi tabi ki dinlemezdi evi ayağa kaldırırdı ama ya kocişi bilemezsin sen tabi nasıl aşık ömrüne
Ben bilemem tabii ki aşkı sevgiyi , benim herifle hiç geçinemeyoz , anlaşamayoz , ondan herkese olumsuz yorumlar yapıp gendimi datmin ediyom. Bu yüzden nişanlısından "boşanmalı" !!!

Aileniz araya girip okumanız şartıyla evlenebileceğinizi söylesin.
Babanız olur,dedeniz olur artık kim uygunsa.

Senin kararın zaten belli ne diye konu acıyorsun ki? Git evlen.. bu kadar koca meraklısı biri yuksek lısans yapamaz zaten.. yarın obur gun oraya gotme sunu gıyme bunu gıyme de der onlara da tamam deyip oturursun

Hayaliniz olan, bi denli istediginiz bir seyi herhangi bir izahatte bulunmadan zevzekce savusturan bir adamla evlenmeyin.

Evlenirseniz sizin burda cok konunuzu okuruz.

Böyle bi adamla mı evleneceksin?

Evlendikten sonra yüksek lisans doktora eğitimine başladım
Eşim ki lise mezunu olmasına rağmen kendisinin desteklemesi ve önayak olmasıyla girdim bu işe.
Olması gereken bu. Çünkü ne kadar eğitim alacağına sen karar verirsin eş denen kişi de destekler.

Evlilik işini bi daha düşün istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…