- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
Bunu yorumlamak size kalmadı!Eşiyle sorunu olan kadınlar! ( ben evli değilim) sen aynısını yaşama diye yorum yapıyorlar. Net olarak nankörsün ! İnan o yazdığın yazıdan sonra, iki satır yazmaya bile değmediğini anladım. Üniversite sana şu zamana kadar bir şey katmamış bundan sonra da katmaz.
İnsanları evlilikleriyle yargılamak da sana kalmadı!Bunu yorumlamak size kalmadı!
O zaman konu açarak burda cevap aramıyorsunuz. Ne soruyorsunuz ki ?Çok seviyoruz biz evliliği ertelemem söZ konusu olamaz o benım canım şansım duam...Ayrıca durumu cok cok iyi ama calısmak isteyen benim boşuna mı okudum calıscam tabiiki...Ama okumaya devam etmeyi cok istiyorum.Uzaktan eğitimle falan yapıcam baska yolu yok.
Evet dedemi katıcam araya:) konuşur bizimki sesini çıkaramaz o zaman:) teşekkrler
Alıntı yaptığın için çok sağol arkadaş silmiş de :)Burada ne yapacağım diye sormanız bile seçiminizi belli ediyor zaten. Doğru yolu seçmiş olsaydınız bu konuyu açma gereği duymazdınız.
Unideki erkeklerin hepsi de sizi bekliyordur zatenYüksek lisans yapıcam dedim asla izin istemedim zaten.Cok kıskanıyor üni de erkekler vs.....Sen olsan sende göndermezdin diyor bende keske sende okumak isteseydın net gönderirdim dedim.Evleniyosun sen örgün öğretim okumak akıl karı değil dedi.
Universitede cok fazla genc delikanlilar var diye kendince oyle bi önlem aliyor bence, baskıcı ve kontrolcu beyimiz..Havada bulut sen nisanlini unut bence.Nasil bi kafaysa universte de yamyamlar mi varmis.O kadar kiskanc ama senin parani yemeye gelince nolcak canim diyordur onu kiskanmaz
Ben bilemem tabii ki aşkı sevgiyi , benim herifle hiç geçinemeyoz , anlaşamayoz , ondan herkese olumsuz yorumlar yapıp gendimi datmin ediyom. Bu yüzden nişanlısından "boşanmalı" !!!Aaa koni silinmiş olmadı amane kadar da şaşırdım
J joeytribbiani annesi deseydi tabi ki dinlemezdi evi ayağa kaldırırdı ama ya kocişi bilemezsin sen tabi nasıl aşık ömrüne
Senin kararın zaten belli ne diye konu acıyorsun ki? Git evlen.. bu kadar koca meraklısı biri yuksek lısans yapamaz zaten.. yarın obur gun oraya gotme sunu gıyme bunu gıyme de der onlara da tamam deyip oturursunÇok seviyoruz biz evliliği ertelemem söZ konusu olamaz o benım canım şansım duam...Ayrıca durumu cok cok iyi ama calısmak isteyen benim boşuna mı okudum calıscam tabiiki...Ama okumaya devam etmeyi cok istiyorum.Uzaktan eğitimle falan yapıcam baska yolu yok.
Kızlar mayıs da düğün var severek sevilerek evleniyorum sükürler olsun ama nişanlım aşırı kıskanç...Gelelim konumuza ben işletme mezunuyum daha yeni mezun oldum 25 yasındayım ders calışmayı okumayı cok seviyorum bu içten gelen bişey aşırı keyif alıyorum.Dedemin isteği yüksek lisans yap diyor hep,bende çok istiyordum mezun olıyım yapcam derdim.Nişanlıma söyledim ‘seni asla üniversiteye göndermem havada bulut sen üniyi unut’ dedi... o zaman işe de gönderme dedim yok işe git o ayrı ama üniversite asla dedi.günde sadece2 saat ders var yüksek lisansda.... ama bidaha konuyu bile açma diyor.Hayalimdi o benim, ne yapıcam ben şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?