Ama o benım hayalimdi.......

Pardon da, siz okumak için izin mi aldınız. Ne münasebetle?
Daha şimdiden size böyle sınırlar koyan biriyle evliliği iyice düşünün derim.
Çalıştırmaya evet okutmaya hayır. Adamın niyeti zaten belli.
Bunun adı sevmek ve sevilmek değildir. Kusura bakmayın ama sevildiğiniz konusunda tereddütteyim.

burada kimle kimleri aldattı
bu adama ne kadar güvenirsen güven hep de böyle adamlar aldatır

sen çalışırken problem yok çünkü eve para giriyor
ama okurken problem varsa
art niyet ararım

kıskançlık desem çalışmak da problem olurdu
senin ki masraf olmasın istiyor

Sizin akli bir probleminiz mi var ki nereye gideceğinize nişanlınız karar veriyor?
Reşit mi değilsiniz ne münasebet!

Bence sevgilinizle bu konuyu oturup ciddi ciddi konuşun sizi hayalleriniz konusunda kısıtlayan biri gelecekte çalıştığınız isyeri,giydiginiz kiyafete kadar kisitlayabilir
Ikinci olarak ne ona ne kendinize yillar sonra zamanında senin yuzunden kariyerime yonelik calismalar yapmadim simdi böyle oldu cumlesini icinizde kalacak o ukteyle bence yapmamalisiniz
Sizi fikirlerinizle seven biri bunlari düşündüğünde anlayisla karsilamali lutfen bazı konularda bencil olun sevdiginjz isi yapmak herkesi mutlu eder siz hayalinizi gerçekleştirirken o da mutlulugunuzu paylaşmayı bilmeli

üniversite ortamı ile iş ortamını karşılaştırmıştır bence, eve para girecek muhabbeti değil.

senin yeniden üniversite ortamına girip aklının karışacağını falan düşünüyor sanki? herhangi bir güvensizlik durumu var mı?

birde iş onun tanıdığı ya da kendi iş yeri mi olacak?

Tabi biran önce para kazan beyfendiye.yerinde olsam asla dinlemezdim yarın öbür gün vazgeçtiklerinden çok pişman oluyor insan bunu sakın unutma

Bu tip kıskanç erkekler parayı duyunca unutuyor kıskançlığı nedense .bence sen de ona havada bulut sen beni unut diyebilirsin yani para getir çalış ama idealine devam etmeye gelince kıskanıyorum neden kıskanıyor ki çalışırken de erkekler muhatap olacaksin mecburen .kendisi ne mezunu?

Eeee yaniii ? derdini yazip cozumunu de bulmussun zaten.konu acmandaki maksat nedir ?

Anlamadım çalışıp para getir kıskanmam ama kendini geliştireceğin ortamdan kıskanırım mı diyor Yani, seni malı gibi görüyor sevgi değil bu , sevilmiyorsun hükmetme EGO’sunu tatmin ediyorsun o şahısın, yol yakınken iyi düşün taşın , burda benzer konular çok açıldı , daha yaşanmışı yani

Burada bunca insan sizin için yazıyor. İster okuyun ister okumayın sanki bizim bi faydamız olacak. Tamam seviyorsunuz anladık da adam sizin istek ve hayallerinize saygı duymuyor bunu anlatamadik size.

Eşiyle hiçbir sıkıntısı olmayan biri olarak yazıyorum size, düşüncelerinize, hayallerinize (hem de hiçbir sebebi yokken) saygı duymayan biriyle evlenmek için iki kere daha düşünün. Zira 3-5 yıl sonra o sevginin yanında saygı olmazsa mutlu olamayacaksınız.

öyle saçma sapan şeymi olurmuş. kıskançlık seviyesi nedir öyle ya sana saygı duymayan bir adam ile nasıl bir ömür geçirmeyi planlıyorsun ? sana bu konuda saygı duymayan adamdan daha neler beklenir kim bilir. sevgi değil canım bu kusura bakma bu paranoyaklık saplantı bu ! mutluluk bekleme sen evliliğinden. kırıcı olmak istemem ama yaşam tecrübemden yola çıkarak seni uyarmak zorunda hissettim kendimi. yazık etme kendine kadının her zaman ekonomik özgürlüğü olmak zorunda. seni çalıştırtmazda bak bu adam. Allah korusun bu adam kafada kurdu senden boşanmak istedi işsiz güçsüz adamın eline mi bakacaksın? tekrar bir gözden geçir derim.

Aşağılık kompleksi...

senin isteklerine saygı duymayan bir adamla sakın evlenme sakın....
neden "çalışabilirsin" diyor biliyor musun maaşın alacağı ve sana çöp dahi bırakmayacağı için haberin olsun.

İleride hayallerini böyle bir adam için ertelediğine bin pişman olacaksın.Evleneceksin 1 ay sonra şikayette başlayacaksın ben hayatımı böyle bir adam için mi mahvettim diyeceksin.Tepkini koy ayrılırım senden desene neden izin veriyorsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…