- 13 Şubat 2020
- 25
- 3
- 1
- Konu Sahibi Benimhayatimm
-
Bunu nasıl aşabilirim pekiDünkü konuna da yazdım umursamadın. Sosyal beceriler ve insanları analiz etme konusunda sıkıntıların var. Aynı konuyu bin kez daha açsan da sorun karşındaki insanlarda değil sende olduğu için çözüme ulaşamayacaksın.
Coook abartılı ve düşündürücü. Hiç acele etme. Cocuk oyuncağı değil. Daha adamı tanımıyorsun bile ne evlenmesiOn beş gün aynı ortamda çalışıp ertesi hafta sevgili olup sonraki haftadan itibaren sürekli buluşmak isteyen evlilik konusu açan aileleri bir araya getirmek isteyen erkek ciddi midir? Arada 9 yaş var, maddi açıdan benim durumumun iyi olduğunu biliyor
Sosyalleş, çok insan tanı. Kadın erkek farketmez arkadaş edin. Gördüğün her karşı cinsi potansiyel koca adayı olarak görme, tanımaya çalış. Karşındaki insanların düşüncelerini, tepkilerini tahmin etmeye çalış. Ve bol bol oku, kitap oku, dergi oku, okul oku ve kendini geliştir.Bunu nasıl aşabilirim peki
Ya şaşırıyorum bu kadar kısa sürede nasıl evlilik düşünebiliyorsunuz .On beş gün aynı ortamda çalışıp ertesi hafta sevgili olup sonraki haftadan itibaren sürekli buluşmak isteyen evlilik konusu açan aileleri bir araya getirmek isteyen erkek ciddi midir? Arada 9 yaş var, maddi açıdan benim durumumun iyi olduğunu biliyor
arkadaşım bu konuyu dün açtın ya zaten.adam önüne gelene yazılanın teki kendi gözünle de görmüşsün instada.ayrıca bu adamdan da bir cacık olmayacağını sana dün sayfalarca anlattı o kadar insan.toplasan 1 aylık adama niye bu kadar takıntı yaptın? ne duymak istediğinin farkındayım ama kusura bakma duymak istediklerin gerçekler değil.çocuk çocuk hareketler.On beş gün aynı ortamda çalışıp ertesi hafta sevgili olup sonraki haftadan itibaren sürekli buluşmak isteyen evlilik konusu açan aileleri bir araya getirmek isteyen erkek ciddi midir? Arada 9 yaş var, maddi açıdan benim durumumun iyi olduğunu biliyor
On beş gün aynı ortamda çalışıp ertesi hafta sevgili olup sonraki haftadan itibaren sürekli buluşmak isteyen evlilik konusu açan aileleri bir araya getirmek isteyen erkek ciddi midir? Arada 9 yaş var, maddi açıdan benim durumumun iyi olduğunu biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?