Ayrıl, ne saçma yaa çocuk oyuncağına çevirmişsiniz.
Yürüyecekmiş kıza da iş açığa çıkınca çamura yatmış işte aklı sıra. Durduk yere ben sapık mıyım diyenden kaç zaten içindeki diline vuruyo demektir o.
Adam zaten garip, paranoyak gibi geldi bana ya da arkadaşınıza ilgisi var.Yorumun için sağ ol ama benim ne suçum var? Çocuk oyuncağına çeviren kendisi ben bu tarz oyunlardan hoşlansam arkadaşıma hadi şunu bir dene bakalım derdim ama garip hissettim ve sordum çünkü davranışları garip.
Ben hiç bişey anlamadım. Teşekkürler diyince, neden 'iyi misin' diye soruyorsunuz? O neden 1 ay sonra cevap yazmış bi de ekstra bir ilgi beklemiş?...olaylar bi garip de bence anlattığınız kadarsa bir hiç için değil, sevgilin arkdaşına meyil etme girişiminde bulunduğu için bitiyor ilişkin. Bu kadr tepki vermesinin başka bi anlamı olamaz.
Adam zaten garip, paranoyak gibi geldi bana ya da arkadaşınıza ilgisi var.
Olabilir mümkün.Arkadaşımı whatsapp profil fotoğrafı dışında hiç görmedi ama belki etkilenmiştir yine de böyle düşünmek istemiyorum ama bu kadar ağır tepki verince bir şey mi var diye düşünmeden edemiyor insan.
Olabilir mümkün.
Ayrıl kurtul, bundan bi cacık olmaz.
Arkadaşın barıştırdığı iki kişi zaten ne derece doğru bi ilişki yürütebilir ki.
Şimdi de sen engelle her yerden, kaç yaşındasınız bu arada?Hata bendeydi her yerden engellemişti mecbur kaldım yani buna değer sandım yardım istedim ulaşmak için.
Yakıştıramasam da içimi bu şüphe kemiriyor, ne gerek vardı allah aşkına ya. Bir de sizi denedim diyor sen kimsin dedim ne sıfatla neyi deniyorsun dedim.
Şimdi de sen engelle her yerden, kaç yaşındasınız bu arada?
Aman sakın diyeyim, kaç yaşında insanlarsınız, önünüze bakın.Ben 27 sevgilim 34 yaşında. Arkadaşım 28. Yaşadığımız olaylara bakın bu yaşta. Bayramdan sonra ailelerimiz tanışacaktı söz için tarih belirlenecekti yüzüğünü de göndereceğim allahın cezası.
Aman sakın diyeyim, kaç yaşında insanlarsınız, önünüze bakın.
Zaman kaybıTeşekkür ederim pislik herif çok karmaşığım keşke arkadaşıma deseydim ki dene şunu bir bakalım dökülecek mi? Ama yakıştıramadım o oyunları da hiç beceremem. Gitsin kendi gibi birini bulsun.
Yaşınız da olgunmuş. Bence de uzak durun belki arkadaşınızın barıştırması çocukça olmuş ama güzel birşeye vesile olmuş.
Adamın gerçek yüzünü gördün.Uzak dur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?