amacı ne

coksacmaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2017
38
9
1
35
Bir derdimi paylaşmak için buradayım. Uzun zamandır hayatımda olan biri var bir ayrılık yaşamıştık bir arkadaşım barışmamıza vesile olmuştu. Ama telefon üzerinden yani arkadaşımla tanışmıyorlar arkadaşım da güvendiğim bir kız. Zaten arkadaşım tüm mesajlaşmalarının görüntülerini bana atmıştı işte arabuluculuk yapmış normal. En son arkadaşım sağduyulu davranıp çoksaçma'ya bir şans vermene sevindim mutluluklar dilerim yazmıştı sevgilim de cevap yazmamıştı üzerinden bir ay geçti bir sorun kalmamıştı. Dün gece sevgilim durup dururken arkadaşıma rica ederim diye mesaj atmış tam bir ay sonra arkadaşım da anlam veremedi (X diyeceğim sevgilime) X iyi mi böyle bir mesaj attı dedi ben de benimle iyi konuşuyor neden atmış bilmiyorum sen normal konuş belki bir sorunu vardır dedim naber nasılsın demişler birbirlerine arkadaşım sevgilime iyiyim sen nasılsın demiş o da iyiyim ama sen iyi değilsin bence falan demiş durup dururken garip garip konuşmuş yani.

Neyse sonra ben de sevgilime dedim ki canım arkadaşım böyle böyle diyor sen iyi misin bir sorunun yok değil mi o da endişelenmiş senin için anlatabilirsin dedim. Bir anda köpürdü beni sapık mı ilan ettiniz o arkadaşın da sırf barışalım diye benimle konuşmuş o gün bana insan olarak değer vermemiş ya onu seç ya beni falan bir sürü saçmaladı. Dedim ki ne iğrenç bir ima bu ne sana ne ona bunu yakıştırmam kendi kendine kuruyorsun kimsenin öyle düşündüğü yok sadece garip konuşuyorsun anlamaya çalışıyoruz dedim. Saatlerce öyle ağır konuştu ki hiçbir şey anlamadım arkadaşımı da engellemiş üzülüyorum yapma çok çocukça davranıyorsun dedim yok asla ikna olmadı. Yazıklar olsun sana ben ne kadar üzülüyorum diye hislerimi anlatmaya çalışırken bile dinlemedi beni hala sapık mıyım ben deyip durdu kendi kendine kurup durdu yemin ederim aklımdan geçmedi sadece anlamaya çalıştım ben.

Sabah da hiçbir şey olmamış gibi günaydın aşkım hadi normale dön diyor. Ben istemiyorum seni dedim egoistsin sen herkes her an seni pohpohlayamaz kız sana yüce efendim mi deseydi naber demişsin iyiyim demiş işte ne bekliyorsun insanlardan ben bununla mücadele edemem yeter artık dedim ama kafam çok karışık ne oldu anlamadım. Siz anladıysanız bana da anlatır mısınız?

Biraz uzun hakkınızı helal edin ama keşke bana da cevap verseniz kızlar ilişkim bir hiç yüzünden bitiyor galiba bu adam başka birine dönüştü

Ayrıl, ne saçma yaa çocuk oyuncağına çevirmişsiniz.

Yorumun için sağ ol ama benim ne suçum var? Çocuk oyuncağına çeviren kendisi ben bu tarz oyunlardan hoşlansam arkadaşıma hadi şunu bir dene bakalım derdim ama garip hissettim ve sordum çünkü davranışları garip.

Ben hiç bişey anlamadım. Teşekkürler diyince, neden 'iyi misin' diye soruyorsunuz? O neden 1 ay sonra cevap yazmış bi de ekstra bir ilgi beklemiş?...olaylar bi garip de bence anlattığınız kadarsa bir hiç için değil, sevgilin arkdaşına meyil etme girişiminde bulunduğu için bitiyor ilişkin. Bu kadr tepki vermesinin başka bi anlamı olamaz.

Adam zaten garip, paranoyak gibi geldi bana ya da arkadaşınıza ilgisi var.

Arkadaşım ona bir ay önce teşekkür etmişti sevgilim bir ay sonra rica ederim diye cevap vermiş durup dururken gecenin bir yarısı. Sonra arkadaşım da anlayamamış sormuş neden rica ederim dedin demiş o da sen teşekkür etmiştin demiş arkadaşım da mesajları silmişim unuttum şimdi oldu demiş sonra naber nasılsın faslı olmuş.

Adam zaten garip, paranoyak gibi geldi bana ya da arkadaşınıza ilgisi var.

Arkadaşımı whatsapp profil fotoğrafı dışında hiç görmedi ama belki etkilenmiştir yine de böyle düşünmek istemiyorum ama bu kadar ağır tepki verince bir şey mi var diye düşünmeden edemiyor insan.

Küçük de değiliz ki. Gerçekten canım yanıyor acaba arkadaşıma mı yürüyecekti de bu kadar sapık yerine koydunuz falan dedi ben öyle düşünmemiştim bunu diyene dek o. Çok üzüldüm ya.

Olabilir mümkün.
Ayrıl kurtul, bundan bi cacık olmaz.
Arkadaşın barıştırdığı iki kişi zaten ne derece doğru bi ilişki yürütebilir ki.

Olabilir mümkün.
Ayrıl kurtul, bundan bi cacık olmaz.
Arkadaşın barıştırdığı iki kişi zaten ne derece doğru bi ilişki yürütebilir ki.

Hata bendeydi her yerden engellemişti mecbur kaldım yani buna değer sandım yardım istedim ulaşmak için.

Yakıştıramasam da içimi bu şüphe kemiriyor, ne gerek vardı allah aşkına ya. Bir de sizi denedim diyor sen kimsin dedim ne sıfatla neyi deniyorsun dedim.

Şimdi de sen engelle her yerden, kaç yaşındasınız bu arada?

Şimdi de sen engelle her yerden, kaç yaşındasınız bu arada?

Ben 27 sevgilim 34 yaşında. Arkadaşım 28. Yaşadığımız olaylara bakın bu yaşta. Bayramdan sonra ailelerimiz tanışacaktı söz için tarih belirlenecekti yüzüğünü de göndereceğim allahın cezası.

Aman sakın diyeyim, kaç yaşında insanlarsınız, önünüze bakın.

Aman sakın diyeyim, kaç yaşında insanlarsınız, önünüze bakın.

Teşekkür ederim pislik herif çok karmaşığım keşke arkadaşıma deseydim ki dene şunu bir bakalım dökülecek mi? Ama yakıştıramadım o oyunları da hiç beceremem. Gitsin kendi gibi birini bulsun.

Yaşınız da olgunmuş. Bence de uzak durun belki arkadaşınızın barıştırması çocukça olmuş ama güzel birşeye vesile olmuş.
Adamın gerçek yüzünü gördün.Uzak dur canım.

Yaşınız da olgunmuş. Bence de uzak durun belki arkadaşınızın barıştırması çocukça olmuş ama güzel birşeye vesile olmuş.
Adamın gerçek yüzünü gördün.Uzak dur canım.

Başka çare bırakmadı bana ben asla sevmem üçüncü şahısların karışmasını annem bile denedi konuşmayı onu da engellemişti. Kardeşim falan da yok benim bu arkadaşımla kardeş gibiyiz. İlk defa müdahil olmak durumunda kalmıştı geçip gitmişti bu eski sevgilim olacak kişi neden uzattı neden odaklandı arkadaşıma hiçbir şey anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…