Bence hiç bidaha deniyim de gözlemliyim diye düşünme zaman kaybedecegine yolunu çizersin yinede sen bilirsin.O benim canım ya. İlk konuşmalarının sebebi de zaten benim ben her şeyi mahvettim ne olur yardım etsin biri bana diye ağlayarak aramamdı elinden geleni yapmak istemişti ve yapmıştı da barışmıştık.
Bence hiç bidaha deniyim de gözlemliyim diye düşünme zaman kaybedecegine yolunu çizersin yinede sen bilirsin.
Sadık insan sadıktır he hatasız kul olmaz tabide bu çocuk öyle hata anlayan biri gibi gelmedi.Ben de böyle şeyleri konduramadıgım için affetmiştim ama sonunda üzülen hep ben oldum...Sana garanti benden bu ilişkide tekrar üzülürsün, devam et dene en fazla 3 ay sonra gel yaz buraya
Ben seni anlıyorum. İnsan mutlu olmak istiyor doğru. Peki bu konu ile ilgili yaptığı açıklama tam olarak nedir? Yani senin soruların üzerine o da sana soru sormuş bi cevap vermemiş sanki. Bazen kafanın karışık olduğu bir dönemdesindir, saçmalarsın ama ilişkin kuvvetliyse sevgilin seni iyi tanıyor ve güveniyorsa bunu bile anlatabilirsin. Umarım gereksiz bir konudur ve düzelir çünlü sevgi ve emek va r anladığım kadarıyla. Ben sezilerime güvenirim, kalbimin sesini dinlerim genelde.Bilmiyorum yazıyor sürekli, arada cevap veriyorum. Yani hiç kendini aklamaya çalışmıyor artık neden sapıklık konusunu açtın diyorum hafif sarhoştum diyor. Yalan da olabilir doğru da. Biraz daha bekleyip karar vereceğim insan mutlu olmak istiyor ya. Ona muhtaç değilim bitirsem de bir şey olmaz ama daha yeni evlenme teklif etmişti, tüm çevrem biliyordu herkes bizden güzel bir haber bekliyordu. Böyle saçma bir şeyden bitmesine yüreğim el vermiyor ama devam da edemiyorum. Burada en çok bir şeylerden şikayet edip ayrılmayanlara kızardım, ben de aynı durumdayım resmen kendimi tanıyamıyorum. Yüzüğü gönderecektim içim elvermedi duruyor hala bende.
Arkadaşlar anca girebildim kusura bakmayın.
Sürekli ulaşmaya çalıştı bana en sonunda tamam dedim dinliyorum. Evet dedi bir hata yaptım o arkadaşına gıcık olduğum için onunla konuşacaktım ve senden uzak durmasını söyleyecektim dedi arkadaşım bir süre sonra yanıma gelecek çünkü farklı bir şehirden, bizde kalacak bir süre. Zamanında erkek arkadaşlarına kapılıp seni aramamıştı bir süre sen de çok üzülmüştün demek ki çok rahat biri sana zararı dokunabilir sana anlatsam anlamayacaktın seni korumaya çalıştım dedi.
Ayrıca aklından geçtiyse kimseye sulanmadım yakın bir arkadaşına sulanacak kadar saçma bir iş yapar mıyım dedi. Ben de sinirlendim. Kimi kimden koruyorsun o arkadaşımla benim aramda sana güvenip sinirle anlatmıştım bir daha yapmamam gerektiğini öğrettin bana sağ ol dedim. Yetişkin bir bireyim kararlarıma saygı duyacaksın arkadaşımı asla hayatımdan çıkarmayacağım dedim.
Ben asla görüşmek istemiyorum onunla dedi sen de yetişkin birisin kocaman adamsın başına silah dayamam görüş diye beni ilgilendirmez ama benim adıma karar vermeyeceksin beni arkadaşlarıma rezil etmeyecektin dedim. Çok pişmanım çok gereksiz oldu ne zamandır kafamı kurcalıyordu iki bira içince kendimi tutamadım sana söylemem lazımdı dedim. Şu an barışmak için böyle yapıyorsun hatanı düşün, iyice anla öyle ara beni dedim. Düşündüm, anladım ama seni beklerim diyor. Yanıma gelmek istiyor.
Kararsızım çok üzüldüm ama bazen de diyorum ki acaba bir şans vermeli mi. Muhtemelen arkadaşıma asılmamıştır da çünkü ortaya çıkacağını bilir. Ya zaten yakıştıramıyorum hiç sanmıyorum insan konduramıyor. Sanırım kıskançlık yapmış çünkü son görüşmemizde de arkadaşın gelecek çıkıp gezeceksiniz o birileriyle tanışmak isterse sen ne yapacaksın çıldırıyorum falan diyordu ben de takmamıştım söylediklerini. Böyle gelişmeler yaşandı işte henüz bir karar vermedim.
Anladım. Kıskançlık gibi duruyor burdan bakınca. Ama evlenmeyi düşündüğünüze göre bu konularda size güvenmeyi de öğrenmeli yanımdaki hatun çapkınkık yapıyorken sen de yapacak değilsin. Ama bunun tam tersini biz kadınlar da çok yapıyoruz. Arkadaşı çapkın diye görüşmeyi yasaklyan hatta evden dışarı adım attırmayan kadınlar var. Onayladığım için söylemiyorum. Elbette sağlıklı bir durum değil. Eşlerin her koşulda birbirine güvenebilmesi lazım. Siz de 20 yaşında değilsiniz ki arkadaş ortamına kapılıp da saçmalayacak haliniz yok.
Anladım. Kıskançlık gibi duruyor burdan bakınca. Ama evlenmeyi düşündüğünüze göre bu konularda size güvenmeyi de öğrenmeli yanımdaki hatun çapkınkık yapıyorken sen de yapacak değilsin. Ama bunun tam tersini biz kadınlar da çok yapıyoruz. Arkadaşı çapkın diye görüşmeyi yasaklyan hatta evden dışarı adım attırmayan kadınlar var. Onayladığım için söylemiyorum. Elbette sağlıklı bir durum değil. Eşlerin her koşulda birbirine güvenebilmesi lazım. Siz de 20 yaşında değilsiniz ki arkadaş ortamına kapılıp da saçmalayacak haliniz yok.
ben ilişki kurmak amacıyla yazdığını düşünmüyorum ama adam çok pis düşünceli
resmen plan yapmış arkadaşınızla aranızı bozmak için
onunla yazışıp size de bak bana yürüyor diye gösterecekti böylece siz de arkadaşlığınızı bitirecektiniz
o arkadaşını bırakmış ya sizde bırakacaktınız kısasa kısas yani
diyelim ki evlendiniz onun ailesiyle sorun yaşadınız ama sizin ailenizin size çok iyi hep destek bu adam o durumda da benim ailemle bozuksan senin aileni den silerim diye kısasa kısas yapar
bence sapık bir düşüncesi olmasa bile kötü bir şeyler düşündüğü ortada
Sorunları olduğunu söyledim yardım almayı kabul etti. Elimden gelen en fazla bu kadarı tedavi olmasını şart koştum. Umarım bir daha yaşamam zaten bir şeyleri ağırdan almaya karar verdim iyice gözlemleyeceğim. Umarım arkadaşımdan özür dilemeyi akıl eder onu sevmiyorum diyor ama yine de bir özür borçlu bence. Gerçi arkadaşım onun adını bile duymak istemiyor.
sizin arkadaşınız yerinde olsam o adam tekrar sizin hayatınıza girdiği an ben sizinle arkadaşlığı keserdim
çünkü ya bugün ya yarın o adam yine bir sorun çıkaracak bu arkadaşla ilgili
O mesaj gecenin bir yarısı atiliyorsa başka birseydendirArkadaşım ona bir ay önce teşekkür etmişti sevgilim bir ay sonra rica ederim diye cevap vermiş durup dururken gecenin bir yarısı. Sonra arkadaşım da anlayamamış sormuş neden rica ederim dedin demiş o da sen teşekkür etmiştin demiş arkadaşım da mesajları silmişim unuttum şimdi oldu demiş sonra naber nasılsın faslı olmuş.
Arkadaşlar anca girebildim kusura bakmayın.
Sürekli ulaşmaya çalıştı bana en sonunda tamam dedim dinliyorum. Evet dedi bir hata yaptım o arkadaşına gıcık olduğum için onunla konuşacaktım ve senden uzak durmasını söyleyecektim dedi arkadaşım bir süre sonra yanıma gelecek çünkü farklı bir şehirden, bizde kalacak bir süre. Zamanında erkek arkadaşlarına kapılıp seni aramamıştı bir süre sen de çok üzülmüştün demek ki çok rahat biri sana zararı dokunabilir sana anlatsam anlamayacaktın seni korumaya çalıştım dedi.
Ayrıca aklından geçtiyse kimseye sulanmadım yakın bir arkadaşına sulanacak kadar saçma bir iş yapar mıyım dedi. Ben de sinirlendim. Kimi kimden koruyorsun o arkadaşımla benim aramda sana güvenip sinirle anlatmıştım bir daha yapmamam gerektiğini öğrettin bana sağ ol dedim. Yetişkin bir bireyim kararlarıma saygı duyacaksın arkadaşımı asla hayatımdan çıkarmayacağım dedim.
Ben asla görüşmek istemiyorum onunla dedi sen de yetişkin birisin kocaman adamsın başına silah dayamam görüş diye beni ilgilendirmez ama benim adıma karar vermeyeceksin beni arkadaşlarıma rezil etmeyecektin dedim. Çok pişmanım çok gereksiz oldu ne zamandır kafamı kurcalıyordu iki bira içince kendimi tutamadım sana söylemem lazımdı dedim. Şu an barışmak için böyle yapıyorsun hatanı düşün, iyice anla öyle ara beni dedim. Düşündüm, anladım ama seni beklerim diyor. Yanıma gelmek istiyor.
Kararsızım çok üzüldüm ama bazen de diyorum ki acaba bir şans vermeli mi. Muhtemelen arkadaşıma asılmamıştır da çünkü ortaya çıkacağını bilir. Ya zaten yakıştıramıyorum hiç sanmıyorum insan konduramıyor. Sanırım kıskançlık yapmış çünkü son görüşmemizde de arkadaşın gelecek çıkıp gezeceksiniz o birileriyle tanışmak isterse sen ne yapacaksın çıldırıyorum falan diyordu ben de takmamıştım söylediklerini. Böyle gelişmeler yaşandı işte henüz bir karar vermedim.
Kendini kandır anca sen. Bu uyarı mesajı gündüz atılamiyor mu da gece atmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?