İlişkiniz bir hiç yüzünden değil, hodukluk yapan erkek arkadaşınız yüzünden bitiyor... bence gayet makul sebep.Biraz uzun hakkınızı helal edin ama keşke bana da cevap verseniz kızlar ilişkim bir hiç yüzünden bitiyor galiba bu adam başka birine dönüştü
Aynısını düşündümYürüyecekmiş kıza da iş açığa çıkınca çamura yatmış işte aklı sıra. Durduk yere ben sapık mıyım diyenden kaç zaten içindeki diline vuruyo demektir o.
İlişkiniz bir hiç yüzünden değil, hodukluk yapan erkek arkadaşınız yüzünden bitiyor... bence gayet makul sebep.
Aynısını düşündüm
benim hiç hoşuma gitmedi. sanki arkadaşınızla flört etmek istemiş ama siz öğrenince de suçlu psikolojisiyle saçmalamış gibi geldi. yine de buna fazla ihtimal veremiyorum, vermek istemiyorum ya da. koskoca adam sonuçta. sizin en yakın arkadaşınıza böyle saçma bir mesaj attığında o arkadaşın anında size haber uçuracağını çok iyi biliyor, hal böyleyken neden ona yürümek istesin ki? böyle düşününce insanın aklı mantığı almıyor.
Adam kıza yürüyecekmiş ama kızın mesajları size atacağını tahmin edememiş. Panik yapıp üste çıkmaya çalışmış. Bu ilişki iğrençleşecek ben söyleyeyim. ben olsam ayrılırım.
Nasıl tahmin etmez ki? Yani gerçekten en yakın arkadaşım bu kişi hadi öyle tanıdığım ettiğim biri olsa sadece anlarım. Onun da gönlü olduğunu mu düşündü acaba öyleyse gerçekten ahmak demektir. Zaten kesin bir dille bitirdim ama hala bir şeyler yazıyor aradığında açmıyorum. Bazı sorular soruyorum mantıklı bir cevaba öyle ihtiyacım var ki umarım içim soğur ve koparım ondan. Tek istediğim onun o küçük beyninden geçenleri anlayabilmek.
Egoist biriyse kızın karşılık vereceğini düşünmüştür. Kız ilgisini çekti veya kızın ilgisini çekmek istedi. Hatta ilerde kızın ilgisini çekmeye başarınca ''bak arkadaşın bana yürüyor' bile diyebilirdi.
Neymiş o akşam konuşurlarken çok kalitesiz konuşmuş arkadaşım o da o yüzden imalı imalı sen iyi değilsin ama yazmış ona sen iyi biri değilsin anlamında. Neden yani neden yazıyorsun bir ay geçmiş ya da ne konuştunuz ki o kadar seni sinirlendirecek anlat seni dinliyorum dedim yok cevap yok.
Bu yorum aklıma şunu getirdi. Konu sahibi zaten zorla barışmış bir nevi, belki ayrılmak için bahane arıyordu. Çok safça mı oldu?benim hiç hoşuma gitmedi. sanki arkadaşınızla flört etmek istemiş ama siz öğrenince de suçlu psikolojisiyle saçmalamış gibi geldi. yine de buna fazla ihtimal veremiyorum, vermek istemiyorum ya da. koskoca adam sonuçta. sizin en yakın arkadaşınıza böyle saçma bir mesaj attığında o arkadaşın anında size haber uçuracağını çok iyi biliyor, hal böyleyken neden ona yürümek istesin ki? böyle düşününce insanın aklı mantığı almıyor.
yani sırf ayrılsın diye adam böyle bir oyun mu yaptı ki?Bu yorum aklıma şunu getirdi. Konu sahibi zaten zorla barışmış bir nevi, belki ayrılmak için bahane arıyordu. Çok safça mı oldu?
Bi de, kolay ilişki mi kuruyor diye sormuş. Çok sinir bozucu. İnsan inanmak istemiyor. Kocaman adam.. başkalarıyla birlikte olmak istiyorsan ayrıl git, ne halt ediyorsan et.yani sırf ayrılsın diye adam böyle bir oyun mu yaptı ki?
gereksiz ya bence. direkt ayrılırdı öyle bir niyeti olsaydı. şimdi kendini affettirmeye çalışıyormuş zaten baksanıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?