Aman ağzımızın tadı bozulmasıncı bir kadın nasıl olunur??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

perşembe nişanlıymışsınız nikah oldu demişsiniz e evlenmeseydiniz..

Yeni olmadı Aralık ayında olmustu nikah.o konuma da düğün masrafı vs çıkmadı daha diye nişanlıyım yazmıştım

ha ben nikah yeni oldu sandım..
yazmayın ama öyle. doktorum diyorsunuz eğitimlisiniz. nikah olduysa evlisiniz. düğünle evlenilmez.. düğün masrafı falan ne alaka..
neyse destek alın öfke sorununuz için. yok eve arkadaşı benden habersiz gelmiş. yok mesajları silmiş. kimseyi boğmaya hakkınız yok. şimdi eşim işte diyelim arkadaşımı çağırıcam arayıp izin mi alıcam adamı arkadaşım eve gelebilir mi diye?

Baska bir arkadaşında sıkıntı yok zaten.o arkadaşı olduğu için hoşlanmadım durumdan arkadaşının kötü alışkanlıkları olduğu için

Baska bir arkadaşında sıkıntı yok zaten.o arkadaşı olduğu için hoşlanmadım durumdan arkadaşının kötü alışkanlıkları olduğu için

eşiniz bilmiyor mu alışkanlıklarını?
yetişkin adam kiminle arkadaşlık edeceğini kendi bilir.
siz eşimisiniz annesi mi ?
adama velisi gibi davranmayın.

Canım seni anlıyorum eşinin rahatlığı seni germiş artık her iş sana düşüyor çünkü e böyle oluncada hırslanıyorsun en ufak bişeyde patliyorsun.. eşini okuyunca kendi babamı gordum inan anneciğim bir ömür harcadı değişmesi için ama değişmedi olan anneme oldu yıprandı huysuz sinirli bi kadın oldu bosanmadi da.. esin le otur konuş anlayıp düzelirse ne ala düzelmezse karar ver bir omur bu adamla gecer mi diye ?

Şimdi de ocakta açtığı bir konuyu silmiş. Orada da nişanlım yazmış. Şimdi aralıkta nikah yaptık diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…