- 22 Ağustos 2014
- 3.855
- 2.413
- 408
- Konu Sahibi dangerousangel
-
Lütfen boşanın. Bu adam iyi bir evliliği hak ediyor. Bu konuyu buraya eşiniz açsa nasıl acırdık adama yaaaSelam herkese eşimle eften püften sebeplerden çok kavga ediyoruz ve bu kavgalar cok sıklaştığı için aramızı açıyor.benim sinirli ve tahammülsüz bi yapım var malesef buna eşimin rahatlığı da sebep oluyor olabilir ama bu huylanımı törpülemeye çalışıyorum.eşim çok sakar sürekli bardak çanak bi şey kırar evde geçen en sevdiğim kadehlerden birini kırdı anlık olarak bağırdım dikkat etsene bıktım senin şu sakarlığından diye kapıyı çekti bi bardak için beni mi kırıyosun dedi ama kaçıncı bardak.elinden cok bi iş gelmez tadilat tamirattan anlamaz.ve ihmalkar bi yer bozuk olsun yaptırayım diye uğraşmaz düzeltmeye çalışmaz bu huyları beni delirtiyor kendimi tutamıyorum ağır konuşuyorum bazen adam kırılıyor haliyle.çok ağır hareketleri hazırlanıp evden çıkamaz bi işi on saatte halleder pratik ve iş bitirici değil.bi kere evden annemlere gidecektik yarım saat beni bekletti sinirlenip attım çantayı bağırdım gitmiyorum diye o da bana bağırdı al kocaman kavga.ortalıgı toplamaz yediği tabağı kaldırması işin kaç kere mutfağa götür derim delirtir beni.cok güzel yemek yapar ama arkasında bi savaş alanı bırakır yine deliririm.
Bunun dışında bi de bu akşam şöyle bir olay yaşadık.annemde iftar yaptık sonra baktım bu mesajlaşıyor kimle mesajlaşıyorsun dedim gösterdi x arkadaşı.o arkadaşını da pek sevmem ama görüşme de demem yani.somurttum yemek boyunca arabaya binince aç çabuk o mesajları okuyacağım dedim açtı silmiş bütün x ile mesajları dedim niye sildin çocuğun özeli vardı bilmek zorunda değilsin falan dedi.bende onun özeli bizim huzurumuzdan daha mı önemli falan diye yine bağırdım çağırdım çünkü beni delirtiyo bu tavırları artık ve buluşma ayarlıyorlardı gördüm yani,ve çocuğu sevmediğimi biliyo bu kız kafasına takmasın diye göstermesi gerekmiyor mu.cok meraklı değişim x in özeline beni eşim ilgilendiriyor.neyse Bunun annesine hediyesini vermek için annesine çıkacaktık beş dakka arabadan bi hışımla indi anlatacam annemlere bu olanları dedi ( ailesine her kavgamızı anlattığından dolayı da kavga etmişliğimiz var )aldı hediyeyi kapıyı çarptı ben gelmiyorum ya dedim gelmezsen gelme bekle dedi bende indim arabadan çarptım kapıyı kendi evimize doğru yürümeye başladım arkamdan gelmedi eve de çıkmadı.neyse gittim eve sen benimle böyle konuşamazsın kendine gel artık cok sinirlisin bilmem ne bi sürü laf saydı kendi yaptığında bi yanlış görmemesi ve sürekli beni suçlaması da ayrı bir olay.
Hanımlar ben nasıl daha naif ve sakin biri olabilirim.yapım gereği bana batan hareketlerini söylüyorum çatır çatır yüzüne kendisi hiç ders alıp düzeltmiyor.ben durup dururken sinirlenmiyorum sonuçta değil mi.kendisi beni bu hale getirdi
Nişanlıydınız perşembe günü,ne ara evlendiniz ?
Nasıl yani
Aaaa çok şaşırdım şayet öyleyse kk da yine bir şizofren konu desenizePerşembe günü nişanlım diye bahsediyordu şimdi eşim demiş de ona anlam veremedim biraz. Aa bir de iki yıl önce hamileydi ama evli değildi onu da takip edemedim malesef sonra ne oldu ne bitti.
Aaaa çok şaşırdım şayet öyleyse kk da yine bir şizofren konu desenize
Bende sizi dedikten sonra baktım gizlemiş yarası olan gocunur bence siz doğurup hatırlıyorsunuzumarım ben yanılmıyorumdur yoksa ortalığı karıştırdığım için üzülürümama profilini gizlemiş nedense,doktorum ben demişti bir mesajında 95 doğumluymuş bir de bilemiyorum burnuma hoş kokular gelmiyor ya
umarım ben yanılmıyorumdur yoksa ortalığı karıştırdığım için üzülürümama profilini gizlemiş nedense,doktorum ben demişti bir mesajında 95 doğumluymuş bir de bilemiyorum burnuma hoş kokular gelmiyor ya
Bu kadar gelirle bile düzen tutturamıyorum
Şu konudan bahsediyorsunuz sanırım. Perşembe günü açmış.
Birlikte yaşadıkları için eşim demiştir belki.
bilemem belki de olabilir önyargılı davranmış olabilirim. Doktorum hamileyim sizden Daha fazla bilgi sahibiyim diyip aldırıcam sonra size ne doğururum gibi şeyler demişti yani karman çorman oldu hep en iyisi susayım
Bence eşinizin üzerine çok fazla gidiyosunuz. Hiçbir erkek bir sakarlık yapınca annesi gibi azarlayıp bağıran bir kadın istemez. Bu şekilde adamı kendinizden sogutursunuz. Canınızı sıkan şeyler tabiki olabilir haklı da olabilirsiniz ama tatlı dille şirinlik yaparak söylemeyi deneyin derim. Çok hoşlarına gidiyo ve geri çevirmiyolar. Benim "asla kabul etmez" diye düşündüğüm bazı isteklerim oluyo mesela sevgilimle ilgili. Ve şirinlik yaparak tatlış bir şekilde istiyorum gerçekten kabul ediyorSelam herkese eşimle eften püften sebeplerden çok kavga ediyoruz ve bu kavgalar cok sıklaştığı için aramızı açıyor.benim sinirli ve tahammülsüz bi yapım var malesef buna eşimin rahatlığı da sebep oluyor olabilir ama bu huylanımı törpülemeye çalışıyorum.eşim çok sakar sürekli bardak çanak bi şey kırar evde geçen en sevdiğim kadehlerden birini kırdı anlık olarak bağırdım dikkat etsene bıktım senin şu sakarlığından diye kapıyı çekti bi bardak için beni mi kırıyosun dedi ama kaçıncı bardak.elinden cok bi iş gelmez tadilat tamirattan anlamaz.ve ihmalkar bi yer bozuk olsun yaptırayım diye uğraşmaz düzeltmeye çalışmaz bu huyları beni delirtiyor kendimi tutamıyorum ağır konuşuyorum bazen adam kırılıyor haliyle.çok ağır hareketleri hazırlanıp evden çıkamaz bi işi on saatte halleder pratik ve iş bitirici değil.bi kere evden annemlere gidecektik yarım saat beni bekletti sinirlenip attım çantayı bağırdım gitmiyorum diye o da bana bağırdı al kocaman kavga.ortalıgı toplamaz yediği tabağı kaldırması işin kaç kere mutfağa götür derim delirtir beni.cok güzel yemek yapar ama arkasında bi savaş alanı bırakır yine deliririm.
Bunun dışında bi de bu akşam şöyle bir olay yaşadık.annemde iftar yaptık sonra baktım bu mesajlaşıyor kimle mesajlaşıyorsun dedim gösterdi x arkadaşı.o arkadaşını da pek sevmem ama görüşme de demem yani.somurttum yemek boyunca arabaya binince aç çabuk o mesajları okuyacağım dedim açtı silmiş bütün x ile mesajları dedim niye sildin çocuğun özeli vardı bilmek zorunda değilsin falan dedi.bende onun özeli bizim huzurumuzdan daha mı önemli falan diye yine bağırdım çağırdım çünkü beni delirtiyo bu tavırları artık ve buluşma ayarlıyorlardı gördüm yani,ve çocuğu sevmediğimi biliyo bu kız kafasına takmasın diye göstermesi gerekmiyor mu.cok meraklı değişim x in özeline beni eşim ilgilendiriyor.neyse Bunun annesine hediyesini vermek için annesine çıkacaktık beş dakka arabadan bi hışımla indi anlatacam annemlere bu olanları dedi ( ailesine her kavgamızı anlattığından dolayı da kavga etmişliğimiz var )aldı hediyeyi kapıyı çarptı ben gelmiyorum ya dedim gelmezsen gelme bekle dedi bende indim arabadan çarptım kapıyı kendi evimize doğru yürümeye başladım arkamdan gelmedi eve de çıkmadı.neyse gittim eve sen benimle böyle konuşamazsın kendine gel artık cok sinirlisin bilmem ne bi sürü laf saydı kendi yaptığında bi yanlış görmemesi ve sürekli beni suçlaması da ayrı bir olay.
Hanımlar ben nasıl daha naif ve sakin biri olabilirim.yapım gereği bana batan hareketlerini söylüyorum çatır çatır yüzüne kendisi hiç ders alıp düzeltmiyor.ben durup dururken sinirlenmiyorum sonuçta değil mi.kendisi beni bu hale getirdi
Bu ne yahu?nöbetten geldiğim bi sabah beni uykudan uyandırıp börek sardırmıştı mesela.
Nikahımız oldu düğün bu yazdı corona sebebiyle ertelendiPerşembe günü nişanlım diye bahsediyordu şimdi eşim demiş de ona anlam veremedim biraz. Aa bir de iki yıl önce hamileydi ama evli değildi onu da takip edemedim malesef sonra ne oldu ne bitti.
2 yıl önce değil de geçtiğimiz yaz hamileydim ve ayrıca evet doktorum 95 doğumluyum profilimi de yeni gizlemedim hep gizliydi neyini anlamak zor geldibilemem belki de olabilir önyargılı davranmış olabilirim. Doktorum hamileyim sizden Daha fazla bilgi sahibiyim diyip aldırıcam sonra size ne doğururum gibi şeyler demişti yani karman çorman oldu hep en iyisi susayım
2 yıl önce değil de geçtiğimiz yaz hamileydim ve ayrıca evet doktorum 95 doğumluyum profilimi de yeni gizlemedim hep gizliydi neyini anlamak zor geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?