Aman ağzımızın tadı bozulmasıncı bir kadın nasıl olunur??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bu adamı sakar uyuşuk mıy mıy kabul edeceksiniz ya psikolog desteği alacaksınız yada boşanacaksınız
Bence siz kendinize belirlediğiniz kriter adamı olsun diye çabalıyorsunuz bu kavgayla olmaz
Eşinize böyle yaparak kendi elinizle dışarıya itersiniz sonra ben ne yaptım demeyin
Bizde aynen sizin gibi eşimle eften püften konularda kavga ederdik psikolog destepi aldık üzerine kocam kanser (evlerden ırak olsun)oldu o dönem kaybetme korkusuna huyuna gittim eşimde huyuma geldi 7 senelik evliyim 2 sene önce eşimin bana nazlandığını bilmiyordum bu sene huysuz bir adam olduğunu öğrendim bakalım daha neler öğreneceğim pandemiden önce gezmeye gittiğimizde beni niye götürdün derdi param yok derdim sen varsın ya derdim şaka yollu tatlı şekilde hee ayaklı atm yim derdi ikimizde gülerdik bunun karşılığında mini market gideceğiz alışveriş listesi verdim sende gel dedi taşırsın bana atm yaptın ya dedi hee doğru diyorsun dedim gülerek gittik ikimiz ortaklaşa taşıdık mesela
Eşinin ark. Özeline söylememesine saygı duymalısın yani duymuş gibi gösterip takip etmelisin
Sanki evlisin karşındaki adamı kocan değil coçuğun gibi davranıyorsun farkındamısın

batan hareketleri hemen aninda catir catir soyleyerek nahif ve sakin biri olamazsiniz orasi kesin.
bir arkadasin olarak net konusayim, alinma;

etrafimdaki pek cok kadinin sorunu bu. agizlari var diye, o an haklilar diye, ellerine bir malzeme gecti diye kocayi terbiye edebileceklerini dusunuyorlar..

e-de-meeez... edemezsin.. edemeyiz.. insan dogurdugunu terbiye edebilir ancak.

biri dogurmus, yetistirmis, oyle ya da boyle bir terbiye vermis bu yasa gelmis, seninle evlenmis... degistiremezsin..

en buyuk hata o an aklina geleni soylemek..

bak oyle cok zeki bir kadinim vs felan demiyorum. evlilikte en buyuk dogru'm agzima geleni soylememek.. sakince zamanini beklemek.. ya esim sakinlesince konusmak ya da konunun yeri gelince sakince soylemek.. sonra ya Allah senin hakkini birakmiyor zaten bir bakiyorsun sen hakli cikmissin, ya lafin yeri geliyor tasi gedigine koyuyorum o kavga aninda soylesem o derece etkisi olmaz..

once sunu kabullenmek lazim.. agzi olan konusmak zorunda degil, hakli olan konusmak zorunda degil.. bagirmanin, ofkenin, cocuk gibi terbiye etmeye calismanin hic ama hicbir evlilige faydasi dokunmaz..

adam da gun gelir bardak tasar.. sana olan sevgisini bitirme.. saygisini bitirme..

uc kelime agzina geliyorsa ikisini yut birini soyle.. dusunerek konus. sonradan bakacagin yuzu paylama.. kucuk seyler icin kredini harcama.. neymis arkadasiyla mesajlasmis vs.. cocuk gibi kontrol altina almaya calisma adamin tapusu sende degil..

bunlari ataerkil duzene boyun eg diye soylemiyorum.. yuvanin huzuru icin biraz gecinmeye bak diye soyluyorum.. gecinmeye gonlu olanin sabri olmasi lazim.. biraz ofkesini yutmasi lazim.

Oturun mantıklı bir şekilde sakin sakin konuşun eşinizle. Sizde öfkenizi kontrol edin o da yanlışlarını düzeltsin hatalınızdan sadece eşiniz değil sizde de çok sinirlisiniz kendinizi onun yerine koyun

Lütfen boşanın. Bu adam iyi bir evliliği hak ediyor. Bu konuyu buraya eşiniz açsa nasıl acırdık adama yaaa

Perşembe günü nişanlım diye bahsediyordu şimdi eşim demiş de ona anlam veremedim biraz. Aa bir de iki yıl önce hamileydi ama evli değildi onu da takip edemedim malesef sonra ne oldu ne bitti.
Aaaa çok şaşırdım şayet öyleyse kk da yine bir şizofren konu desenize

Aaaa çok şaşırdım şayet öyleyse kk da yine bir şizofren konu desenize

umarım ben yanılmıyorumdur yoksa ortalığı karıştırdığım için üzülürüm ama profilini gizlemiş nedense,doktorum ben demişti bir mesajında 95 doğumluymuş bir de bilemiyorum burnuma hoş kokular gelmiyor ya

Bende sizi dedikten sonra baktım gizlemiş yarası olan gocunur bence siz doğurup hatırlıyorsunuz

Bu kadar gelirle bile düzen tutturamıyorum

Şu konudan bahsediyorsunuz sanırım. Perşembe günü açmış.
Birlikte yaşadıkları için eşim demiştir belki.

Siz boyle kapi kapi geziyor musunuz? Hanimefendi bu bir tatil degil olaganustu durum. İnsallah cok gec olmadan farkina varirsiniz.

O konusunu bilmiyorum. Siz söyleyince baktım ben de. Aynı evde yaşadıkları için direkt eşim deyip geçmiş olabileceğini düşündüm.
Haksız bulunup yerden yere vurulmak için fake konu açmışsa bilemem tabii :)

Bence eşinizin üzerine çok fazla gidiyosunuz. Hiçbir erkek bir sakarlık yapınca annesi gibi azarlayıp bağıran bir kadın istemez. Bu şekilde adamı kendinizden sogutursunuz. Canınızı sıkan şeyler tabiki olabilir haklı da olabilirsiniz ama tatlı dille şirinlik yaparak söylemeyi deneyin derim. Çok hoşlarına gidiyo ve geri çevirmiyolar. Benim "asla kabul etmez" diye düşündüğüm bazı isteklerim oluyo mesela sevgilimle ilgili. Ve şirinlik yaparak tatlış bir şekilde istiyorum gerçekten kabul ediyor deneyin derim. Annesi gibi bağırıp çağırarak ilişkinizi zedelersiniz..

2 yıl önce değil de geçtiğimiz yaz hamileydim ve ayrıca evet doktorum 95 doğumluyum profilimi de yeni gizlemedim hep gizliydi neyini anlamak zor geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…