Aman millet ne der diye altın takılarınızı takmadığınız oluyor mu ?

Ay gerçekten bende buna takıldım Yani takayım mı demedim takmayı seviyorum diye de çok kez belirttim herkesin tarzı farklı .

İstediğiniz gibi takabilirsiniz sonuçta kendi paranızla almışsınız.benim anlamadığım anneler nasıl olurda çocuğunu kıskanır daha siz alıp taktıkça ya da giysi giydikçe sevinip mutlu olması gerekir ne güzel çocuklarımın kazancı iyi rahat yaşıyorlar diyip mutlu olmaları gerekir.günlük hayatta bilezik yerine bileklikler daha şık duruyor.takı bana göre aksesuar giydiğim kıyafete gittiğim yere içinde bulunduğum cemiyete göre değişir.

İnstagram da paylaşım yapanlar yemek paylaşanlar gezdikleri yerleri paylaşanlar borçla harçla tek taş alanlar görgüsüz olmuyor altın takanlar görgüsüz oluyor ha bu taktığım altınları sosyal medyadan paylaşırsam görgüsüz olarak yaftalamak normaldir ama kendi evinde kendi sosyal çevresinde altın takanlara görgüsüz demek de ben altın sevmiyorum demek de yeni moda oldu galiba görgüsüzlüğün tanımı değişti

Ay gerçekten bende buna takıldım Yani takayım mı demedim takmayı seviyorum diye de çok kez belirttim herkesin tarzı farklı .
Burası böyle işte maalesef. Ben de altin bilezik falan sevmem ve takmam ama siz seviyosanız takın kime ne. Çalışmış kazanmışsınız sefanız olsun

2 bilezik takınca zenginlik oluyorsa herkesin zengin olması gerekirdi.
neden ağzının payını verip susturmuyorsunuz, çalışıyorum kazanıyorum istediğimi yapmakta özgürüm deyin. elalem için yaşamıyoruz kendimiz için yaşıyoruz bu hayatı

Ağzının payını çok kez verdim ama tahammül edemiyor benim yeni bişey almama takmama başka şeyler çok umrumda olmuyor ama takı meselesinde çekiniyorum çünkü çok Zengin olmuşuz diye dedikodu yaptığını duyuyorum

yaparsa yapsın boşverin ne olacak
borç isteyen olursa durumumuz çok uygun değil der geçersiniz kimseye açıklama yapmanız gerekmiyor bu kadar takmayın etrafı, kendinizi mutsuz ediyorsunuz

tarih boyunca devam eden altın diş, vizon kürk, meçli saç gibi sayısız moda akımı var ve onları da sarı bir metali aksesuar olarak kullanmak kadar manasız buluyorum.
bırakın bloggerları ünlü hollywood yıldızlarının tercihi de olsa gerçek kürk rüküşlüktür, görgüsüzlüktür mesela, çoğunluğun tercihi olması onu meşrulaştırmaz. altın için de aynı şey geçerli düz sarı birkaç halkayı kola takmak estetik değildir, eğer maddi değeri olmasa hiçbir kadın koluna çabuk ısınan, kararan, darbelere dayanıksız, kolay çizilip kırılan sarı metaller takıp gezmezdi eminim buna.

Günlük hayatta bilezikle mi dolaşıyorsunuz bir yere giderken kaynanaya giderken falan yani ben günlük hayatta gereksiz buluyorum hele yaşınız gençse zarif takılar daha hoş hem takıyorsanız da kaynanaya giderken takmayıverin. Hem takayım görsün modundasınız hem de laf söylemesin istiyorsunuz.Ayrıca kirada oturuyorsanız maaşınızla bilezik istiflemek yerine krediyle ev alsanız daha iyi değil mi

Kredi çekmeyi doğru bulmuyorum. Faizli olduğu için benim dini inanışıma uygun değil.

Kimsenin bakış açısını değiştirecek değilim öyle bir gayemde Yok açıkçası ama ben bu tarz yorumları vizyonsuz görüyorum on yıl boyunca aldığımız ev için kredi ödeyeceğiz birde ülkenin hali bu durumdayken evi aldık tamam maaş oraya yatıyor ama hayat günden güne pahalı oluyor kredi çekerken sabit ödeyeceğiz dedik Yani ödeyeceğin miktar değişmiyor elimizde kalan parayla geçinebilecek miyiz o kredi faizleri altında geçimimizi de düşüneceğiz krediyi de ödemek zorunda kalacağız. Kaldı ki krediyi çekip inşaata yatıracağız ve bu kadar talep fazlası inşaat varken ev fiyatları bırakın yükselmeyi değer olarak düşecektir bunun yerine Aydan aya altın veya döviz alıp köşeye atarsam zaten on yıl sonra rahatlıkla ev alabilirim bu sırada geçim derdini de düşünmeyeceğim için kafam da daha rahat olacak. Türk insanındaki bu ev aşkını anlamlandırmış değilim elbette bende isterim ev sahibi olmayı ama bu faiz ve kredilerle değil.

Bence siz ne istiyorsanız onu yapın. Mesela akşama arkadaşının düğünü var eşimin gitmiş kasadan altınlarımı almış herkes takar şimdi sen boş mu gideceksin diyor şaka gibiler bense h istemiyorum takmak ne olacak aldı ama takmayacağım ağırşık çöküyor üstüme takınca

Mesele de bu zaten insanlar yargılamayı çok seviyorlar herkes gönlünün istediğini yapmakta özgür

Mesele de bu zaten insanlar yargılamayı çok seviyorlar herkes gönlünün istediğini yapmakta özgür
Öyle tabiki canım mesela ben cidden hoşlanmıyorum ve benden bununbtalep edilmesi hoşuma gitmiyor ama şöyle eğer sen seviyorsan takmayı sırf insanlar laf eder diye ileride keşke takaydım diyeceğin bir şeyi erteleme. Ayrıca altını var diyede insana neden aldın nasıl aldın diye sorarlar mı hiç kv de bir hoş ayrıca bizim adetlere göre altın bileziklerini takıları kv kp yapar sizde yapmadılar mı birde laf mı söyleyecekler

Bana yapılan altınlar ayrı

Merhabalar. ..kalın ve altın kunyeler takarim ve de kral zincir denen bir kolye takarim elbette o da kalın ve ben altını çok severim. .gösteriş desinler ne derlerse desinler ben çok seviyorum ve imkanım varken de takiyorum. ..taşıma meselesi biraz da..☺

Benim babam böyle
Yeni her şeyi fark edip parasını sorar
Sıkıcı bi durum

Fiyatıyla ilgili birşey degil bu. Zevkin yoksa kıyafete çok para vermek seni şık yapmaz, dolayisiyla üstünde görgüsüz durur

Altın kolyeler, bileklikler ben de kullanırım ama kalkıp yatırımlık alınan, şu düğünde takılan klasik bilezikleri koluma dizip dolanmam, dugunumden sonra hic takmadim. Ben öyle gezerim kime diyorsan da tabi ki gezebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…