Aman millet ne der diye altın takılarınızı takmadığınız oluyor mu ?

Kv cok soru soracak diye asla takmamazlik yapmazdim altinimi bilezigimi.caniniz takmak istiyorsa takin soru sorarsada sorsun.onun yuzunden istediginiz birseyden mahrum mi kalacaksiniz.ayrica imitasyon gibi yalanlarada bas vurmayin derim varsa vardir yoksa yoktur onane ki

Sarı altın sevmiyorum,beyaz altın ya da pırlanta takarım. Kv ya da bir başkası bu konuda soru soramaz,eşşek gibi çalışıyorum çünkü istediğimi takar istediğimi alırım kimseyi ilgilendirmez.
Soru sormak gibi bir gaflete düşerse cevabını alır.

Altın olarak bir tane yüzüğüm var o kadar, aram yok mücevheratla. İncik boncuk insanıyım daha çok. Neyse...
Canınız ne istiyorsa onu takın ya da takmayın. Kime ne? Başkalarının fikirleri hayatınızda çok yer kaplamazsa, daha mutlu ve özgür olursunuz.

Kolunuzu kopartıp alırlar, iyi misiniz siz? Dışarıda takmıyorsunuzdur umarım.
Ben de görgüsüz olduğunu düşünürüm ama kimseyi bu konuda rahatsız etmem.
Sizi ediyorlarsa cevaplarını verip ağızlarını kapatın. Bu kadar basit.

Eskiden altın sevmezdim hatta ıyyy bile derdim şu an bayılıyorum saatlerimin önüne altın bileklikler künyeler, pandora bilekliklerimle birlikte takıyorum çok değişik hava katıyor. Hatta bir tane trabzonum var düğünde filan tek takıyorum çok havalı duruyor bence. Tektaşın da yeri ayrı güzel ama altın candır ya:)

Görgüsüz Neye göre kime göre insanlar takmışlar bir görmüşüzdür gidiyor . Herkesin zevki Türkiye’deki insanların büyük bölümü kredi borcu ödüyor bende altın alıyorum aldıklarımın bir kısmını da takarım olabildiğince meseleyi çok farklı yerlere çektiniz.

Ben cok severim altın takmayı.keske olsa da taksam Düğün ümde takılan tüm takıları iki ay sonra bozdurup düğün borcu odedik.gecen hafta düğün videoları mi izlerken icim daraldi morelim bozuldu ahh dedim doğru düzgün takamadan gitti..takanlari görüncede beğeniyorum.. Allah herkese nasip etsin
İsteyen taksin isteyen kasa ya atsın. 5 yıl oldu evleneli hala çıkaramadım takılar ı aklımda n

Allah inşallah yerini doldursun , önemli olan ağzımızın tadı

tabiki zevk meselesi ve ister istemez o imaj oluşuyor insanların gözünde.
5 yıllık evliyim.
kayınvalidem evlendiğim günden beri altınlarımı takıp takıştırıp gezmelere gitmemi istiyor
ben de tam tersi hiç sevmem gösteriş diye.bir kolyem var onun dışında ne alyans ne bilezik bomboş geziyorum
kayınvalide de ümidi kesti zaten

İstersen yan yana 5 tane kelepçe bilezik tak zevk senin.
Babanızın durumu iyiyse o hediye etti deyin ya da çok beğendim düğünde takılanlardan bozdurup aldım diyin.
Ben de maddiyatla ilgili soruları hiç sevmem alakasız insanlar sorsa terslerim ama kaynananla artık aynı ailedensiniz gerilmeye gerek yok ayrıca bu yaştan sonra huyu da değişmez sorularını işine geldiği gibi cevapla olsun bitsin.
Ama ben bu zamanda seviyor olsam da takmaya çekinirdim.

Ben tam tersi etrafimdaki insanlar takamiyor diye onlarin icinde siritmamak icin hic takamadim yillardir. En son dunde gittin bozdurdum bi kismini araba almak icin

Millete mi kalmış sizin paranız altınınız bileşik takmayı hiç sevmem siz seviyorsanız ve takmak da istiyorsanız takın ki.seyi ilgilendirmez ev işini de soran olursa evet öyle bisey varmış ama bizim haberimiz yok diyip dalga geçin bitti gitti

Yatırım amaçlı severim altını. Takmam hiç. Zaten bileziğim de yok, alsam alırım ama takmayacağım için almam. Çünkü öyle çok duyuyoruz ki bir bilezik için kardeşi, kaynı, görümcesi vb. tarafından öldürülenleri... Ne gerek var? Takanların da cesaretine hayranımdır, özellikle de 2-3 yaşındaki çocuklarına altın küpe, bilezik, bileklik takıp düğünde ortalığa salanlar beni benden alır

Kurk de dogada bulunuyor, altin da, elmas da, bunlari diger benzerlerinden ayiran tek ozellikleri nadir bulunup zor elde ediliyor olmalari, madem tarih bilginiz o kadar genis, Günümüzde son derece ucuz olan ve geniş kapsamda kullanılan alüminyum bile on dokuzuncu yüzyılda altından daha kıymetliydi. Saraylarda ziyafetlerde en değerli misafirler için alüminyum tabak ve tepsiler kullanılıyordu. O zamanlar alüminyumun altından iki kat daha fazla değerli olmasının nedeni elde edilişindeki zorluktu. Ancak 1886 yılında alüminyumun elde edilişinde ucuz metotlar keşfedilmeye başlanınca her yerde bulunabilir hale geldi, dolayısıyla ucuzladı ve artık adi bir element muamelesi görmeye başladı.
Ayrica altin sanildigi kadar dayanikli da degil,klor ve bromla tepkimeye girer ve cıvada çözünür. Asitlerden etkilenmez ancak kral suyu olarak adlandırılan hidroklorik ve nitrik asit karışımında çözünür.
24 ayar altinin mucevher yapiminda kullanimi tercih edilmez ve genellikle nikelle karistirilarak 22 ayara donusturulur, nikel de havayla tekimeye girerek oksitlenebilen bir metaldir.

Yani seviyorum takiyorum diyin o ayri, ama unluler takiyor, bloggerlar kullaniyor, tarih boyunca az bulunur oldugu icin degil guzel odugu icin degerli bulunmustur derseniz kucuk bir yanligiya dusmus olursunuz.

Yakışana yakışıyor. Benimle aynı yerde çalışan 35 yaşında bir kadın vardı, üst üste bir sürü takı takarsin, yakışıyordu. Takmayın insanları o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…