- 13 Ocak 2016
- 250
- 243
- 103
- 33
Eskiden altın sevmezdim hatta ıyyy bile derdim şu an bayılıyorum saatlerimin önüne altın bileklikler künyeler, pandora bilekliklerimle birlikte takıyorum çok değişik hava katıyor. Hatta bir tane trabzonum var düğünde filan tek takıyorum çok havalı duruyor bence. Tektaşın da yeri ayrı güzel ama altın candır ya:)Altın bilezik takmaya insanlar görgüsüzlük demiş ama bana da öyle gelmiyor ki insanlar pırlanta yüzüklere milyarlar veriyorlar zor durumda kalınıp satılınca da değerinin kat kat altında satılıyor. Bana da evlenirken tektaş yüzük almıştı eşim seviyorum da takmayı ama kalkıp da 20 30 bin yüzüğe verilmesi asıl bana görgüsüzlük değil de saçma gelen satmak zorunda kalındığı zaman alındığı fiyatın çok altında giden takılırdır.
Allah inşallah yerini doldursun , önemli olan ağzımızın tadıBen cok severim altın takmayı.keske olsa da taksam Düğün ümde takılan tüm takıları iki ay sonra bozdurup düğün borcu odedik.gecen hafta düğün videoları mi izlerken icim daraldi morelim bozuldu ahh dedim doğru düzgün takamadan gitti..takanlari görüncede beğeniyorum.. Allah herkese nasip etsin
İsteyen taksin isteyen kasa ya atsın. 5 yıl oldu evleneli hala çıkaramadım takılar ı aklımda n
Ben tam tersi etrafimdaki insanlar takamiyor diye onlarin icinde siritmamak icin hic takamadim yillardir. En son dunde gittin bozdurdum bi kismini araba almak icinmerhaba hanımlar ,
Benim merak ettiğim bir konu var daha doğrusu bir ben miyim diye size de sormak istiyorum.
Ben çalışan bir insanım işim var çok şükür aldığım maaştan üç beş arttırıp birikim yaparım bunu da genelde altın alarak yaparım.
Sorum şöyle; ben geçen gün iki tane bilezik aldım ama takmıyorum çünkü kv kişisi görürse sizin paranız çok diye başlayıp yüzlerce soru soruyor bende genelde cevaplamaktan kaçmaya çalışırım bir şekilde ama yinede huzursuz eder. Bunun yanında evimiz Yok kiradayız ev alma gibi bir durumumuz da Yok sürekli etrafa akrabaya komşuya işte onlarda ev alacaklarmış bir tapusu kalmış gibi bişeyler yayıyor gerçekten bu tarz durumlardan sıkıldım. Bende çözümü alsam da takmamakda buluyorum. Ama sonuçta bizde yaşlanacağız aldığımız kolyeyi bileziği takamayacak mıyız diye düşünüyorum, sizlerden de aranızda böyle tarz durumlara maruz kalan var mı , göstere göstere takanlar n yapıyorsunuz merak ettim.
Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için.
Millete mi kalmış sizin paranız altınınız bileşik takmayı hiç sevmem siz seviyorsanız ve takmak da istiyorsanız takın ki.seyi ilgilendirmez ev işini de soran olursa evet öyle bisey varmış ama bizim haberimiz yok diyip dalga geçin bitti gittimerhaba hanımlar ,
Benim merak ettiğim bir konu var daha doğrusu bir ben miyim diye size de sormak istiyorum.
Ben çalışan bir insanım işim var çok şükür aldığım maaştan üç beş arttırıp birikim yaparım bunu da genelde altın alarak yaparım.
Sorum şöyle; ben geçen gün iki tane bilezik aldım ama takmıyorum çünkü kv kişisi görürse sizin paranız çok diye başlayıp yüzlerce soru soruyor bende genelde cevaplamaktan kaçmaya çalışırım bir şekilde ama yinede huzursuz eder. Bunun yanında evimiz Yok kiradayız ev alma gibi bir durumumuz da Yok sürekli etrafa akrabaya komşuya işte onlarda ev alacaklarmış bir tapusu kalmış gibi bişeyler yayıyor gerçekten bu tarz durumlardan sıkıldım. Bende çözümü alsam da takmamakda buluyorum. Ama sonuçta bizde yaşlanacağız aldığımız kolyeyi bileziği takamayacak mıyız diye düşünüyorum, sizlerden de aranızda böyle tarz durumlara maruz kalan var mı , göstere göstere takanlar n yapıyorsunuz merak ettim.
Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için.
Söylenenleri cevapsiz bırakmamak için yazdım bakın size de yazdım. Susturmak mesele değil ben maksat yüz göz olmayalım istiyorum yoksa susturmak konusunda üstüme yokturBurada aksi görüş belirten herkese bi cevap yazmışsınız.
Kayın validenizi de susturursunuz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?