Aman millet ne der diye altın takılarınızı takmadığınız oluyor mu ?

Bacım kv hep sorun zatende.Şu hayat pahaliliginda bilezik takip peşine düşman takma derim.Allah korusun

Giyim tarzınıza bağlı birazda...kot şort askılı bluz.....tayt iki beden geniş t-shirt ile gezen birisiyseniz altın bilezik çok takılacak bir takı değil.Ama giyim tarzınız buna uygunsa birbirinin aynısı 2/3 bilezik takmak çok da abes durmuyor.KV yi çok umursamayin derim

Kimsenin ne dedigini onemsemem,zaten kimse beni yargilayamaz,izin vermem de.

Ben genelde nazardan korkarim. Cunku altin taksam herkes esimin islerinin harika oldugunu, cok para kazandigini soyleyip kiskancliktan dellenerek gezinir ortalikta.

Neyse ki oyle altinlari takip takistirip gezen insan degilim,benim altinlarim yatirimlik alinmistir,takilip gezilmez

Uzerinde altin bilezikle dolasmkla, boynuna dolar takip dolasmak arasinda hic fark yok benim icin, hatta dolar yesil yesil daha estetik bile olabilir
Tarz meselesi bu yalnız tarihten beri kadınlar altın gümüş takıları tercih ettiler hala da etmeye devam ediyorlar Yani sizin dediğiniz gibi dolar takıp gezmek gibi bişey değil altın takmak. Dolar takan birine rastgelirseniz paylaşın bizde görelim büssürü insanın yaptığı bişey altın takmak Kaldı ki ünlü mankenler bloggeeler bile altın takı takıyorlar moda anlamında söylüyorum modaya da uygun bu sebeple dediğiniz çok manasız geldi bana kusura bakmayın.

Valla olsa takarım şöyle elimi sallaya sallaya kaynananın yanında arada bir sikirdatirim yerinde olsam o kadar da görgüsüzum napayım..

Neyi anlatma gereği duyuyorsunuz ki kv ye kendim çalışıyorum alıyorum diceksiniz bu kadar.

Maalesef bu çoğu yerde var ve başetmek imkansız altın yine pahalı bişey çeşitli kıyafetler giysen bu sefer paran çok giysi alıyorsun sürekli diye gezinirler.

Bazen bende kendime kızıyorum ama uğraşmak istemiyorum galiba kolayıma geleni yapıyorum ama istediğim bu değil.

Benim hiç bileziğim falan yok. Takılarım var 3-5 tane. Kolye, küpe falan. Altınıda var gümüşü de. Yaz zamanı takılmıyor sıcaktan ama takarım genelde. Zevkime göre genelde tasarım ürünler aldığım için takıyorum. Benim bileziğe hevesim olsaydı, yakıştırdığım yerde onuda takardım. Kv dem laf ederse sizde alın kendinize beraber takalım derdim. Milletin gözü kalır, nazar olur diye korkunuz varsa ayrı tabi.

Nazardan gözden elhamdulillah korkmuyorum benim derdim anlattığım gibi kv altın görürse delirir herhalde ki kendi kazandığım parayla alıyorum . Sinirden stresten inme iner kalbine diye korkuyorum bana da soru sormaktan bir hal olur diye takmıyorum.

Benm de altin takilarim var ama bilezik tarzinda degil, kolyelerim kupelerim falan var onlari takarim, kolyemi hele hic cikarmam ama bilezik hic tarzin degil hatta nisanliyken bile ailem tak evde kalmasin derdi bir yere giderken ben yine takmazdim da babam yazik cebinde tasimak zorunda kalirdi :) dugunden hemn sonra da bankaya attim....sorunuza gelecek olursak eger takmak istiyorsaniz takin ama simdiki ekonomik durumda borc isteyenler cikar basiniz agrir, kvde de olur olmadik konusiyormus zaten bir yerde konusur sizden borc isterler kotu olursunuz

Altın takmak bana da gösteriş gibi geldiğinden hiç bi takımı takmadım. Takanlar da da abes görüyorum fikrimce.. sizin zevkiniz takmak istiyorsanız kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz

Bazen bende kendime kızıyorum ama uğraşmak istemiyorum galiba kolayıma geleni yapıyorum ama istediğim bu değil.

O zaman daha çok böyle hesap sorar sizde kendi kendinizi yersiniz. Bir kere annecim kendi param ile alıyorum geleceğe yatırım yapıyorum deseniz bir daha dönüp sormaz.

Valla benim kv dem çok mutlu olmuyor bende yeni birşey gördüğünde ama laf edecek kadar edepsiz bir insan değil çok şükür. Onları ziyarete gittiğimizde kızımı onlarla bırakıp gezmeye çıkmıştık eşimle. Bana bir kolye alma sözü vardı o arada aldık. Eve döner dönmez kızım gördü kolyeyi ne güzel anne parlak parlak dedi. Kvdem dönüp bir baktı elmas mı o dedi. Eşim evet güzel değil mi anne diyince güzel güzel dedi ama güle güle kullan demedi. Eşim fark etti tabi güldük geçtik. Bir kere konuşurken lafı geçmişti elmas küpe içinde kalmış. Bana bu kadar kötü davranmasa ona elmas küpe almak isteğim vardı, vazgeçirdi sağolsun. Ama kıyamıyorum ben elimiz bollaşsın aldırıcam eşime yinede.

10 binlik pırlanta takmak modernlik, 3 binlik birkaç bilezik takmak görgüsüzlük mü oluyor? Herkesin kendi zevkidir yakışan yakıştırıyor, bileziğin bence görgüsüzlükle hiçbir ilgisi yok.
(Hayatımda 1 kez taktım sadece ama görgüsüzlükle ilgisi yok diye düşünüyorum.)

Ya neden takmayacaksınız ki ben olsam gözüne gözüne sokarım ki zaten kendiniz kazanıp alıyorsunuz oğluşu almıyor size. Eğer mesele hava atmaksa kimin parasıyla bana hava atıyorsun dese kendi paramla dersiniz :)

Evimize gelince kv hemen bakar tabaklarım değişmiş mi halılar değişmiş mi inceler :)) çantalarımı, kıyafetlerimi, parfümümü her şeyi sorar. Maddi olarak destek olmuyorsa ve kendi paramla yapıyorsam seviniyor rahat yaşamanız beni çok mutlu ediyor diyor:)) ama oğluşu hediye alınca NE GEREK VAR.

Maalesef bu çoğu yerde var ve başetmek imkansız altın yine pahalı bişey çeşitli kıyafetler giysen bu sefer paran çok giysi alıyorsun sürekli diye gezinirler.
Ya iste ben sadece nazardan tirstigim icin ,kimine gore batil inanc tabii. Neyse ki cevrem cahil tiplerden olusuyor oyle kiyafetten falan anlamazlar sadece takilar gozlerine batar

Altın bilezik takmaya insanlar görgüsüzlük demiş ama bana da öyle gelmiyor ki insanlar pırlanta yüzüklere milyarlar veriyorlar zor durumda kalınıp satılınca da değerinin kat kat altında satılıyor. Bana da evlenirken tektaş yüzük almıştı eşim seviyorum da takmayı ama kalkıp da 20 30 bin yüzüğe verilmesi asıl bana görgüsüzlük değil de saçma gelen satmak zorunda kalındığı zaman alındığı fiyatın çok altında giden takılırdır.

Altın takmam, hatta hasır setim var o bile ne halde bilmiyorum, attım köşeye duruyor. Ama seven biri olsam kimseyi umursamaz takarım. Annem de sizin gibi alıyor ama millet laf edecek, o paranız çok herhalde falan dicekler diye saklıyor takmıyor. Kimsenin parasıyla bir şey yapmadığınız sürece malınızı göstermekten kaçınmak saçmalık. Kimseyi ilgilendirmez, siz kazandınız siz harcayacaksınızz.

Konu sahibi altın takmak görgüsüzlük mü takayım mı diye sormuş gibi yok kaba yok görgüsüzlük diye yorum yazmak neyin kafası allahaşkına. İnsanların zevklerini aşağılar gibi konusmak çok görgülüymüş gibi sanki
Kimseye aldırış etmeyin seviyosanız takın. Sizin paranız var falan derse de çalıştım aldım hem yatırım hem seviyorum takıyorum diyin zorla kolunuzdan alamaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…