Bende anlayamadim tamam birinin kafasi karisik olur, tavsiye ister bunalmistir elimizden geleni yapalim. Ama artik konu acmayi aliskanlik haline getirmis bi insana ne yapilir onuda bilemiyorum. Kocasi dovuyor iskence ediyor hala seviyorum diyor. E peki ayrilmayi dusunmuyorsa ve hala seviyorum diyebiliyorsa biz ne yapabiliriz. Birlik olup adami dovecek degiliz ya. Ancak kendi kendini kurtarabilir bizim tavsiyemiz bosan demek olur ancak.Onada yanasmiyor. Ben anlamadim amaci nedir?
yaşadıkların çok üzücü.. çok üzüldüm şuan bazen konularını gördüğümde sana kızıyordum neden bu kadar abartıyorsun diye .. sürekli dillendiriyorsun diye.. hani olumsuzluğu çekiyorsun konuştukça diye düşünüyordum bi taraftanda..elbetteki kolay hazmedilesi şeyler değil yaşadıkların kesinlikle..
zor günler geçirmiş zor şeyler yaşamışsın..
ama dış etkenlere karşıda çok zayıfsın şuan o yüzden bende şuan ayrıl diyemiyorum sana ailenden ne hayır görmüşsün ki git yanlarına diyesim gelmiyor hiç ..Eşine gelince emanete sahip çıkamamanın acizliğini yaşadığını düşünüyorum çok kızıyorum Allah onu ıslah etsin..
bende bir dr.a gitmen gerektiğini düşünüyorum hani kendini biraz toparlaman kendine olan güveninin gelmesi açısından
sana büyük katkı sağlayacaktır. (ve İnanıyorsan) şayet duayı dilinden düşürme o seni ferahlatacaktır.
zor günlerini en kısa zamanda atlatman duasıyla ..
sen şimdi destek oldun kötü bişey demedin yol göstermeye çalıştın dmi pes bu kadar vcdansızlığa pes diycek bişeyim yok benm sizepırlanta gibi bir kocan yokmuydu senin,hani öve öve bitiremediğin hepimizin vay be diye baktığı,
neden tokatladı o pırlanta kocan seni,yoksa pırlanta deilmiydi yada allah aşkına 2 dak. sus amenede dediğimiz halde susmadınmı yoksa...
ailenlede aran iyi deilmiş üzüldüm gerçekten,kocan bir gün kaprislerine dayanamayıp seni bıraksa sırtını dayayacağın bir baban bile yokmuş..
doktoramı gidiyorsun,bakırköyemi gidiyorsun bilmiyorum ama lütfen kendini toparla bir an önce haftada bir konu açıp, durmadan mutsuzluğunu anlatıyorsun..
hemcinsim olarak gerçekten üzülüyorum artık senin haline..
mesleğin varmı,çalışıyormusun bilmiyorum ama kendi ayakların üzerinde durmaya başlasan geleceğin için iyi gibi..
sizin asıl derdiniz eşinizle bence anne babayı secemiyoruz maalesef ama eşlerimizi kendi aklımız fikrimizle seçiyoruz
sokak ortasında seni tokatlayan bir adam ve aşağılık bir durum bu böyle
daha evliliğin çok yeni nasıl bu hale geldi bu evlilik ben hala anlamadım..
gecen konularına bakıyırumda hep kıskanclık üzerine açmışşın sizin asıl sorununuz şiddet bir an önce bu konuyu halletmeye bakın ..
şiddet zaten berbat bişey birde sokak ortasında olunca iş iyice iğrenç oluyor
hee bu arada tokadı yiyip kayınbabana gittin hani sizi şu evden kovan kayınbaban ben ne olursa olsun kendi babama giderdim
Kimseyle paylaşamadığını burada paylaşıyor demek ki konuşacak kimsesi yok yada bu kadar şeffaf konuşacak kimsesi yok . konuları okuyup okumamak , yorum yapıp yapmamak bildiğim kadarıyla şahsi kanaat ... Canınız istemiyorsa okumazsınız . Kimsenin sıkıntısına sıkıntı eklemeyin .
Amanede , maneviyata yönelmeni tavsiye ediyorum ve terapi almanı tabiki Allah yardımcın olsun . Bu da senin sınavın demek ki . Sabret . İş hayatına girme gibi bir şansın varsa çalışırsan daha az düşünürsün
kayınbabama ben gitmedim ben eve gidiyordum eşim cüzdanımı çekti çantamdan gitmeyim diye onunla cebelleşirken k.pedermi aramıs eşim böyle böyle oldu gidecek diye k.pederm geldi grdi koluma benm hatrıma gel dedi çekiorum kolumu babamın evine gtcem diye oda beni çekişlio hadi kızım eve gidip konusalım diye sokak ortasında direnemediğim için oraya gttim
Niye bu kadar ilgiye muhtacsin anlamis degilim? Ikidide bir buraya konu aciyorsun.Hayatinda zorluk yasayan tek insan degilsin bu forumda bende dahil cok aci cekmis ama bicak kemige dayanmadikca konu acmayan cok insan var. Her hiyarim var diyene tuzlukla yetisemeyiz ki canim. Koskoca kadinsin birazda kendin halletmeyi ogren bazi seyleri.
Bana kizanlar olacaktir ama sahsen ben artik SIKILMAYA basladim konularini gormekten. Digerlerini ignore edip okumadan geciyordum fakat artik bir dur de kendine. Ya kitap yaz yayinla amanede nedir kimdir vs diye yada gunluk tut daha rahat edersin.Psikiyatri veya psikologada gidebilirsin biz forum olarak sana ne yapabiliriz bunuda bilemiyorum. Benimde cok kotu anilarim gecmisim var ama bunu burada surekli konu acarak dile getirmiyorum. Zaten artik senin yardimdan cok sirf ilgi cekmek amacli konu actigini dusunuyorum. Ailenin esinin gosteremedigi ilgiyi biz gosteremeyiz kusura bakma.
sen şimdi destek oldun kötü bişey demedin yol göstermeye çalıştın dmi pes bu kadar vcdansızlığa pes diycek bişeyim yok benm size
sokak ortasında olanlara bak
sana çok acık bir şey söyleceğim yaşın kaç bilmiyorum ama benden sana tavsiye baba evine dön ailesi aile değil eşin eş değil birde üzerine bebek yaparsan hayatın kararır ...
bebek sihirli değnek gibi her şeyi düzeltmiyor maalesef
Hiç yakıştıramadım size bu yorumu :26:
Çok talihsizce olmuş üzüldüm...
Forumda bdv ye şu kadar konu açılır diye bir kural yok ki hem.
İsteyen istediği konuyu açar.Biz de canımız isterse okuruz istemezse okumayız geçer gideriz.
Çıkıp da kimseye neden konu açıyorsun demeye hakkımız yok zira admin değiliz.
Eğer sık konu açmak yasaksa mune abla kazen abi gelir söyler zaten :26:
Amanede çok üzüldüm yaşadıklarına :26:
Ben annemden sen babandan arkadaşım.
Allah büyük sen hiç korkma.
Ama sana tavsiyem şurdan gelen yorumlara tıkama kulaklarını.
Birileri doğru söylüyordur mutlaka bir dinle bak gözardı etme.
Çocuk şuan kesinlikle yapma.
Eşinin suratına çekirdek fırlatmakla kavgayı başlatan sen olmuşsun.
Bilmem farkında mısın o senin eşin.
Sevmiyorsan evlenmeyeydin keşke neden evlendin ki...
Bir daha böyle şiddet olayı yaşanırsa kesin tavrını koy ezilme bu kadar.
Ayrıl ve yoluna devam et.Ailene de dönme sakın.
Kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin pekala illa birisi olacak dye şart yok.
İş bulur çalışırsın.
Hiç yakıştıramadım size bu yorumu :26:
Çok talihsizce olmuş üzüldüm...
Forumda bdv ye şu kadar konu açılır diye bir kural yok ki hem.
İsteyen istediği konuyu açar.Biz de canımız isterse okuruz istemezse okumayız geçer gideriz.
Çıkıp da kimseye neden konu açıyorsun demeye hakkımız yok zira admin değiliz.
Eğer sık konu açmak yasaksa mune abla kazen abi gelir söyler zaten :26:
Amanede çok üzüldüm yaşadıklarına :26:
Ben annemden sen babandan arkadaşım.
Allah büyük sen hiç korkma.
Ama sana tavsiyem şurdan gelen yorumlara tıkama kulaklarını.
Birileri doğru söylüyordur mutlaka bir dinle bak gözardı etme.
Çocuk şuan kesinlikle yapma.
Eşinin suratına çekirdek fırlatmakla kavgayı başlatan sen olmuşsun.
Bilmem farkında mısın o senin eşin.
Sevmiyorsan evlenmeyeydin keşke neden evlendin ki...
Bir daha böyle şiddet olayı yaşanırsa kesin tavrını koy ezilme bu kadar.
Ayrıl ve yoluna devam et.Ailene de dönme sakın.
Kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin pekala illa birisi olacak dye şart yok.
İş bulur çalışırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?