amanedenin kalbi

ya benm konularım sizi sıkmıyormu öyle demiştiniz az önce işiniz gücünüz kalmamış gibi gidip kaç konu açtığımı falanda saymıssınız yorum yapacak olan arkadaslar yapıyorlar ztn bir teselli bir destek ben rahatlıyorum istediğim kadar konu açarım bu sizi hiç ama hiç ilgilendirmez kusura bakmayın ayrıca hıyarım var diyene tuzla koşamıyoruz diyosunuz ama hala burda laf anlatıyosunuz hıyar bitti hanfendi lütfen uzatmayın

pırlanta gibi bir kocan yokmuydu senin,hani öve öve bitiremediğin hepimizin vay be diye baktığı,

neden tokatladı o pırlanta kocan seni,yoksa pırlanta deilmiydi yada allah aşkına 2 dak. sus amenede dediğimiz halde susmadınmı yoksa...
ailenlede aran iyi deilmiş üzüldüm gerçekten,kocan bir gün kaprislerine dayanamayıp seni bıraksa sırtını dayayacağın bir baban bile yokmuş..

doktoramı gidiyorsun,bakırköyemi gidiyorsun bilmiyorum ama lütfen kendini toparla bir an önce haftada bir konu açıp, durmadan mutsuzluğunu anlatıyorsun..

hemcinsim olarak gerçekten üzülüyorum artık senin haline..

mesleğin varmı,çalışıyormusun bilmiyorum ama kendi ayakların üzerinde durmaya başlasan geleceğin için iyi gibi..

Sizin butun konularinizi okudum . Gecmiste yasadiklariniz üzücü. Ama evlilik konusunda sizi suclu buluyorum.
Neredeyse bütün bir site size evlenmeyin demis,demek ki bir bildikleri varmis
ama siz hergün baska bir sorunla buraya gelmenize ragmen(esinizle ilgili) yinede evlenmissiniz. Ozaman bizim yapacak hic bir seyimiz yok gibi. Bir arkadasin dedigi gibi günlük tutup icinizi dokseniz daha iyi olur.

inanmasam yaşayamazdım ztn saol arkadasım

sen şimdi destek oldun kötü bişey demedin yol göstermeye çalıştın dmi pes bu kadar vcdansızlığa pes diycek bişeyim yok benm size

sizin asıl derdiniz eşinizle bence anne babayı secemiyoruz maalesef ama eşlerimizi kendi aklımız fikrimizle seçiyoruz

sokak ortasında seni tokatlayan bir adam ve aşağılık bir durum bu böyle

daha evliliğin çok yeni nasıl bu hale geldi bu evlilik ben hala anlamadım..

gecen konularına bakıyırumda hep kıskanclık üzerine açmışşın sizin asıl sorununuz şiddet bir an önce bu konuyu halletmeye bakın ..

şiddet zaten berbat bişey birde sokak ortasında olunca iş iyice iğrenç oluyor

hee bu arada tokadı yiyip kayınbabana gittin hani sizi şu evden kovan kayınbaban ben ne olursa olsun kendi babama giderdim

Kimseyle paylaşamadığını burada paylaşıyor demek ki konuşacak kimsesi yok yada bu kadar şeffaf konuşacak kimsesi yok . konuları okuyup okumamak , yorum yapıp yapmamak bildiğim kadarıyla şahsi kanaat ... Canınız istemiyorsa okumazsınız . Kimsenin sıkıntısına sıkıntı eklemeyin .

Amanede , maneviyata yönelmeni tavsiye ediyorum ve terapi almanı tabiki Allah yardımcın olsun . Bu da senin sınavın demek ki . Sabret . İş hayatına girme gibi bir şansın varsa çalışırsan daha az düşünürsün

hee bu arada tokadı yiyip kayınbabana gittin hani sizi şu evden kovan kayınbaban ben ne olursa olsun kendi babama giderdim

kayınbabama ben gitmedim ben eve gidiyordum eşim cüzdanımı çekti çantamdan gitmeyim diye onunla cebelleşirken k.pedermi aramıs eşim böyle böyle oldu gidecek diye k.pederm geldi grdi koluma benm hatrıma gel dedi çekiorum kolumu babamın evine gtcem diye oda beni çekişlio hadi kızım eve gidip konusalım diye sokak ortasında direnemediğim için oraya gttim

teşekkür ederm desteğiniz için bazı arkadaslar gercek hayatta atamadıkları streslerni dediğiniz gbi sıkıntıma sıkıntı ekleyerek atıyolar galiba saolsunlar
maneviyata yöneldim ztn baska hc bişeyde fayda göremiyorum en kısa zmndada doktra gidicem inş

sokak ortasında olanlara bak

sana çok acık bir şey söyleceğim yaşın kaç bilmiyorum ama benden sana tavsiye baba evine dön ailesi aile değil eşin eş değil birde üzerine bebek yaparsan hayatın kararır ...

bebek sihirli değnek gibi her şeyi düzeltmiyor maalesef

Son düzenleme:

Hiç yakıştıramadım size bu yorumu :26:
Çok talihsizce olmuş üzüldüm...
Forumda bdv ye şu kadar konu açılır diye bir kural yok ki hem.
İsteyen istediği konuyu açar.Biz de canımız isterse okuruz istemezse okumayız geçer gideriz.
Çıkıp da kimseye neden konu açıyorsun demeye hakkımız yok zira admin değiliz.
Eğer sık konu açmak yasaksa mune abla kazen abi gelir söyler zaten :26:

Amanede çok üzüldüm yaşadıklarına :26:
Ben annemden sen babandan arkadaşım.
Allah büyük sen hiç korkma.
Ama sana tavsiyem şurdan gelen yorumlara tıkama kulaklarını.
Birileri doğru söylüyordur mutlaka bir dinle bak gözardı etme.
Çocuk şuan kesinlikle yapma.
Eşinin suratına çekirdek fırlatmakla kavgayı başlatan sen olmuşsun.
Bilmem farkında mısın o senin eşin.
Sevmiyorsan evlenmeyeydin keşke neden evlendin ki...
Bir daha böyle şiddet olayı yaşanırsa kesin tavrını koy ezilme bu kadar.
Ayrıl ve yoluna devam et.Ailene de dönme sakın.
Kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin pekala illa birisi olacak dye şart yok.
İş bulur çalışırsın.

Acaba hep arkada duran eşini Sedef başta olmak üzere kıskançlıklarınla çığrından çıkarmış olabilir misin ?

Senin kıskançlıklarına dağ olsa dayanmaz, adam iyi dayanıyor vallahi.

Hani hep derler ya ölende mi , öldürende mi diye

sen şimdi destek oldun kötü bişey demedin yol göstermeye çalıştın dmi pes bu kadar vcdansızlığa pes diycek bişeyim yok benm size

bak işte yine aynı şeyi yapıyorsun,yine agresifleşip ne dediğimizi anlamadan pes diyip olayı içselleştiriyorsun..

eşinin pc daki kadına baktı konuna bile yol göstermek için cevap yazdım ama bakıyorumda düşüncelerinde bir gram ilerleme olmamış..

neyse diğer mesajımdaki son satırı yineleyim üniversite mezunuymuşsun,mesleğin varsa geleceğin için çabalamaya başlasan hakkında hayırlısı olur...

not:sağlık güvencen varsa devlet hastanelerinde muane ücreti karşılığı psikiyatri bölümünden randevu alıyorsun..(buda sana iyiliğim olsun)

ailesi aile değil haklısınız eşim ahkkında şüphelerim var beklemedeyim emin olmaya çalışıyorum kafam çok karısık bebek yapmamaya karar verdim burdaki tavsiyelerle hersey daha kötüye gtsn istemiyorum

Boyle bir yorumu zaten durduk yerde yapmazdim. Ama konusu 1 yilda 65 e vurmus bir insani artik samimi bulmuyorum. Ustelik burada artik is bizim yapabilecegimiz sinirlari asmis durumdadir. Kendisini doven bir insani seviyorum diyerek ayrilmayi dusunmuyorsa verilen yorumlara kulak asmiyorsa gercekten soruyorum biz ne yapabiliriz? Amac sadece paylasmaksa gunluk tutabilirdi dedim.

KOnu acmak yasak degil ama her hafta basi konu acmak artik bagimliligia donusmuyor mu? Ben bunun ihtiyactan cok bir ilgi cekme sosyallesme amaci ve populerlik icgudusu ile yapilmis birsey oldugunu dusunuyorum. Resmen konu acmak icin gidilmis gidilmis cocukluk anilarina kadar inilmis. Forumda bazi hasta yardima ihtiyaci olup baska uyeliklerle, surekli konu acmakla, fake konularla gelen bazi uyeler var. Ben amanede ninde bu grupta oldugunu dusunuyorum. Bu forumda verdigi cabayi doktora giderek harcasi pek cok yol katetmis olacakti. Hatta sunuda yapabilir hazir bu kadar 65 konu acabilmisken bence ciktilarini alip doktora gitsin tedavi surecine cok etkisi olur.

Son düzenleme:

çocuk konusunu askıya almaya karar verdim...tokat meselesinde asla ezdirmem kendimi.bu evliliğe baslamadan önce demiştim eşime 2 sebep boşanmayı getrr aldatma ve dayak.yedinde niye durdun diyceksiniz dediğiniz gbi çekrdek atarak kavgayı ben baslattığım için durdum.sebep neolursa olsun yapmaması lazımdı ama ben baslattığım için ayrılmadım içim rahat etmedi.gözlemdeym ve daha dikkatli davranıyorum birkez daha aynı seyi yaşarsam allah korusun bu sefer kalabilceğimi düşünmüyorum ztn

Dusenede bır tekme sız vurun cok guzel demekkı kendını yanlız hıssedıyor demekkı caresız hıssedıyor
Cıkmazlarda belkı yasamayan bılemez Yasadıkları hafıfe alıncak seyler degılkı belkı busekılde rahatlıyor nekadar vıcdansız yorumlar yapılmıs anlam veremıyorum saka gıbı yabu gıbı yorumlar yuzunden sıteden sogudum aylardır yorum yapasım gelmıyor foruma
ALLAH yardımcın olsun amanade buraya konu acıp dahada bunalıma gırecegıne ALLAHA sıgın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…