amanedenin kalbi

lütfen topiğimden çık bayan susuyorum ama nasıl susuyorum sana tahmn edemezsn ztn yeternce cnm sıkkın yeni sıskıntı yaratmak istemiyorum kendime lütfen yorum falan yazma artık bu kadar rahtsızsın samimi gelmiyorum ama hala burdasın bende seni anlayamadım

ahh ahha bu annelerden çekenler bir yerde toplanıp dertleşsek ne iyi olur

iyide erkek beyninde yansıması o şekilde olmuyo,demek ki dayakta yese duruyo oldu yansıması, o da sana çekirdek atsaydı,çekirdek atmayla peş peşe tokatlar savurmak aynı şey mi eşdeğer mi,ne demek ben başlattım

ben alıştım cnm 3 5 kendini bilmez hep benm konumda ztn napıp edip polemik yaratıolar amanede konusunca sinrli oluyor onlar ak ben kara ama yormuyorum artık kendimi allah havale

Susmuyorsun Amanede aksine konularima girip missileme yapiyorsun. Ben zaten sana direk yazmayi biraktim cevabim sana degildi zaten.Ben gereken tespitimi yaptim artik konuna izleyici olarak katilacagim.Gelecek yorumlari ve konunun nereye gidecegini gercekten merak ediyorum.

Son düzenleme:

doğru söylüyosunuz eşdeğer değil yapmamsı gerekrdi kendinden soğuttu asla onaylamıyorum yaptığını ben baslattımdan kastım evet esdeğer olmayabilir ama o gn bende astm kendimi sokak ortasında çekrdek fırlatarak ondan çok daha haffte olsa bende suçlu olduğum için gidemedim

Susmuyorsun Amanede aksine konularima girip missileme yapiyorsun. Ben zaten sana direk yazmayi biraktim cevabim sana degildi zaten.

bana direk yazmıyosun okeyde benim topiğimde bir baskasına yazarak anlattığın insan kim yada hayat kmn hayatı güzellikle rca ediyorum tekrarlıyorum hıyar yok arkadasım taze btti tuzla kostrmana gerek yok yani çıkabilrsn

sakın çocuk yapma,evliliğin yürüğyecek gibi görünmüyo çok üzgünüm,özel olmasada devlet hastanesinde bari bi hekime görün

Çalışıyor musun demiştim ama mesleğin evhanımı yazıyor.
Bence çalışman senin açından daha iyi olur.
Yarın öbürgün ayrılmak istersen,baba evine dönmek istemeyeceğin besbelli.
Üniversite mezunu musun ? Olmasan bile en azından iş deneyimin olmuş.

Eşin çalışmana izin vermiyorsa,diretebilirsin.
Başka konularda kavga edeceğine,bence çalışma konusunda kavga et daha iyi.

Amanede kendine acıyana kadar bir iş bulup çalışsan hiç kimseye muhtaç olmasan daha iyi değil mi? Bir de sen ölesiye dövülürken izleyen baban için de nasıl iyi adam diyorsun anlamış değilim. Benim babam abim beni döverken bön bön baksa iyi adamı bırak adam bile demem ona.

Konu sahibinin açtığı konulardan rahatsız olanlar da girmesin. 1 senede şu kadar konu açabilirsiniz diye sınır yok ki. Anlatacak kimsesi yoksa ne yapsın iyice bunalıma mı girsin?

Eski konularının içeriklerini tam hatırlamıyorum.:44:
Belki gerçekten yalnızdır :26: ilgiye ihtiyacı vardır.
Etrafında kmse yoktur belki..
Ama ailesiyle ilgili anlattıklarından şüphe duymadım ben şahsen
Tamam herkes inanmak zorunda değil ama saygı duymak zorunda değil mi :26:
Şuan belli ki psikolojisi sağlam değil zira yaşadıkları zor şeyler.
Ve tedavi olması gerek evet.Ama bunu düzgün şekilde söylemek var dalga geçer ezer gibi söylemek var.
Yarın onun düştüğü duruma düşmeyeceğimizi kim garanti edebilir :44:
Sert çıkışlarda bulunmak gereksiz.
Lütfen braz ılımlı yaklaşalım.
Ben de annemden çok çektim.O yüzden amanedenin ailede yaşadıklarını anlayabiliyorum.
Amanede geçmişte yaşadıklarını unutamıyor.Hala onları yaşıyor sanki dün yaşamış gibi de devam ettiriyor.
Çünkü unutamıyor içinde derin yaralar var kendi saramıyor bizden yardım bekliyor.
Yardım dediğim iki satır da olsa bir yorum...
Bir arkadaş yazmış sanki burada biz ... çukurdan çıkarıyoruz gibi birşey.
Çok ayıpladım...
Hepimiz insanız düşmez kalkmaz bir Allah unutmayalım...

aileden görmediğin sevgiyi huzuru bari eşten onun ailesinden görseydin be canım valla üzülüyorum,ailesi seni sevmiyo belli ki zaten çok olay yaşadınız eşinde en son sinirle veya değil kahvehanede keşke evlenmeseydim demişti galiba telefondan duymuştun,acilen işe girmen gerek yoksa eşin sana olan sevgisi azalmaya başladıkça nasıl olsa işi de yok ailesi de arkasında değil diye düşünecek ve ailesiyle birlik olup seni ezecekler, aile müsait bunu yapmaya

konu sahibi yapacağım yoruma ister alın, ister kız.. ben senin amacını anlayabilmiş değilim.. buraya konu açan, fikir isteyen, o fikirleri uygulayan ya da bir uzmana görünen konu sahiplerine şahit oldum ama senin ne istediğini anlayamadım.. konu açıyorsun, sana fikir verenleri tersliyorsun, ah-vah ne çekmişsin diyenlere de teşekkür ediyorsun ama sonuç? bilgisayarı kapattığında aynı dertlerle yine berabersin.. evet konu açmak yasak değil, bir günde 100 tane de açabilirsin ama senin sorununa çözüm olmayacak o belli artık.. sana bir uzmanla görüş diyen arkadaşların konularına cevap yetiştirmek yerine önerilerini dinlemeni tavsiye ederim naçizane.. yoksa bizim burada "seni anlıyoruz, çok çekmişsin" mesajlarımız senin hayatına birşey katmayacak.. lütfen bir uzmanla görüş, en azından zihnini boşaltırsın..

Soylemek istediklerime tercuman olmussun.

Yorumlara yorum yapmak pek huyum değildir ama...

Size ne? İster günde 1 konu açar, ister 100 tane. Size ne?

Bu bölüm bunun için kurulmuş, burası da paylaşım üzerine açılmış bir platform. Bacağım ağrısa da yazarım, kalbim sızlasa da. Kime ne?

amanede'nin bir iki konusunu okudum, sürekli kızla Sedef dalgası geçiliyor, öyle bir yer ettiriyorsunuz ki insanın kafasına, sizin yüzünüzden insan konuya hep önyargıyla yaklaşıyor.

Sürekli git bir tedavi ol diyenler, bunu siz de deneyin. Herkesin geride bıraktığı acıları vardır, isteyen paylaşır isteyen paylaşmaz. Kime ne?

Konusunu açar, yorumunu yapar, kimseyle işi olmaz çıkar gider. Kızı tek bulduk diye mi bunca yük? Şöyle biraz müdavim olsaydı, bir iki de cool arkadaşı bulunsaydı, yorumlarınız nasıl şekil alırdı bunu da merak ediyorum...

İster bütün derdimi içime atarım, ister hepsini dağa taşa haykırırım, KİME NE ?

önceki konulara bakıp durumunu anlamaya çalıştım ama cidden çok konun varmış anlayamadım olayı :26: sadece 2 aylık evliyken kaynana tartışması sonucu intihara teşebbüs etmişsin eşinin gözü önünde hapları içmişsin o dikkatimi çekti.. sanırım biraz fazla yoğun yaşıyorsun her şeyi?
biri bana özet geçebilir mi :26:

Bence yaşadıkların akıl sağlığını da etkilemiş.

Hem bu kadar sorun hem de çocuk isteği.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

20 yıl sonra da çocuğun benim annem neden böyle diye konular açar bu psikolojiyle yaşamaya devam edersen.

Yapman gerekenler bu kadar açıkken neden durmadan kendine acıyıp duruyorsun?

Git çalış, kurs bul, hobi edin, dost edin, kısacası meşgale edin.

Hayat sen ve yaşadığın minik çevreden ibaret değil.

Dışarda pırıl pırıl bir hayat akıyor.

Bence bir değerlendirmeyi dene.

Hatırladığım kadarıyla nişanlılık dönemin beri süregelen kaynana-elti-görümce sorunları var ve her türlü sorunun kaynağını kendisi olarak gören bir arkadaşımız. Ne olsa kendisiyle bağ kuruyor. Eşiyle de tartışmaları vs oluyor, huzuru yok ama çocuk istiyor.

tavsiye veriyorum:

şimdi git bişr tane ağrı kesici al, bol suyla iç, gözünü kapat ve geçmişte kalan herşeyi unutacağına söz ver hatta yaz bir kağıda sakla. ailenle eşinle arkadaşınla eşinin ailesiyle okuldaki hocanla herşeyi unut. temiz bir deftere bundan sonra yaşadığın sadece güzel şeyleri yaz. ailenle eşinle arkadaşınla eşinin ailesiyle okuldaki hocanla vs. bugünkü ilişkilerini eskiler olmadan yaşa ve değerlendir. ok? yani kocan tvde bir kıza bakınca, bu geçen de bir kıza bakmıştı ben soyunurken diye düşünme. uuu beybi ne tatlı kızmış ama bendeki meme onda yok de kocanı güldür. ok?

senden başka seni kimse mutlu edemez. kendine bir ay mühlet ver ve insanların sana karşı nasıl değiştiğini gör. sana daha önce de yazmıştım ama benim yapıcı yorumlarıma bir şey demiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…