Boyle bir yorumu zaten durduk yerde yapmazdim. Ama konusu 1 yilda 65 e vurmus bir insani artik samimi bulmuyorum. Ustelik burada artik is bizim yapabilecegimiz sinirlari asmis durumdadir. Kendisini doven bir insani seviyorum diyerek ayrilmayi dusunmuyorsa verilen yorumlara kulak asmiyorsa gercekten soruyorum biz ne yapabiliriz? Amac sadece paylasmaksa gunluk tutabilirdi dedim.
KOnu acmak yasak degil ama her hafta basi konu acmak artik bagimliligia donusmuyor mu? Ben bunun ihtiyactan cok bir ilgi cekme sosyallesme amaci ve populerlik icgudus ile yapilmis birsey oldugunu dusunuyorum. Resmen konu acmak icin gidilmis gidilmis cocukluk anilarina kadar inilmis. Forumda bazi hasta yardima ihtiyaci olup baska uyeliklerle, surekli konu acmakle, fake konularla gelen bazi uyeler var. Ben amanede ninde bu grupta oldugunu dusunuyorum. Bu forumda verdigi cabayi doktora giderek harcasi pek cok yol katetmis olacakti. Hatta sunuda yapabilir hazir bu kadar 65 konu acabilmisken bence ciktilarini alip doktora gitsin tedavi surecine cok etkisi olur.
Hiç yakıştıramadım size bu yorumu :26:
Çok talihsizce olmuş üzüldüm...
Forumda bdv ye şu kadar konu açılır diye bir kural yok ki hem.
İsteyen istediği konuyu açar.Biz de canımız isterse okuruz istemezse okumayız geçer gideriz.
Çıkıp da kimseye neden konu açıyorsun demeye hakkımız yok zira admin değiliz.
Eğer sık konu açmak yasaksa mune abla kazen abi gelir söyler zaten :26:
Amanede çok üzüldüm yaşadıklarına :26:
Ben annemden sen babandan arkadaşım.
Allah büyük sen hiç korkma.
Ama sana tavsiyem şurdan gelen yorumlara tıkama kulaklarını.
Birileri doğru söylüyordur mutlaka bir dinle bak gözardı etme.
Çocuk şuan kesinlikle yapma.
Eşinin suratına çekirdek fırlatmakla kavgayı başlatan sen olmuşsun.
Bilmem farkında mısın o senin eşin.
Sevmiyorsan evlenmeyeydin keşke neden evlendin ki...
Bir daha böyle şiddet olayı yaşanırsa kesin tavrını koy ezilme bu kadar.
Ayrıl ve yoluna devam et.Ailene de dönme sakın.
Kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin pekala illa birisi olacak dye şart yok.
İş bulur çalışırsın.
çocuk konusunu askıya almaya karar verdim...tokat meselesinde asla ezdirmem kendimi.bu evliliğe baslamadan önce demiştim eşime 2 sebep boşanmayı getrr aldatma ve dayak.yedinde niye durdun diyceksiniz dediğiniz gbi çekrdek atarak kavgayı ben baslattığım için durdum.sebep neolursa olsun yapmaması lazımdı ama ben baslattığım için ayrılmadım içim rahat etmedi.gözlemdeym ve daha dikkatli davranıyorum birkez daha aynı seyi yaşarsam allah korusun bu sefer kalabilceğimi düşünmüyorum ztn
Dusenede bır tekme sız vurun cok guzeldemekkı kendını yanlız hıssedıyor demekkı caresız hıssedıyor
Cıkmazlarda belkıyasamayan bılemez Yasadıkları hafıfe alıncak seyler degılkı belkı busekılde rahatlıyor nekadar vıcdansız yorumlar yapılmıs anlam veremıyorum saka gıbı ya bu gıbı yorumlar yuzunden sıteden sogudum aylardır yorum yapasım gelmıyor foruma
ALLAH yardımcın olsun amanade buraya konu acıp dahada bunalıma gırecegıne ALLAHA sıgın canım
lütfen topiğimden çık bayan susuyorum ama nasıl susuyorum sana tahmn edemezsn ztn yeternce cnm sıkkın yeni sıskıntı yaratmak istemiyorum kendime lütfen yorum falan yazma artık bu kadar rahtsızsın samimi gelmiyorum ama hala burdasın bende seni anlayamadım
iyide erkek beyninde yansıması o şekilde olmuyo,demek ki dayakta yese duruyo oldu yansıması, o da sana çekirdek atsaydı,çekirdek atmayla peş peşe tokatlar savurmak aynı şey mi eşdeğer mi,ne demek ben başlattım
Susmuyorsun Amanede aksine konularima girip missileme yapiyorsun. Ben zaten sana direk yazmayi biraktim cevabim sana degildi zaten.
sakın çocuk yapma,evliliğin yürüğyecek gibi görünmüyo çok üzgünüm,özel olmasada devlet hastanesinde bari bi hekime görün
Boyle bir yorumu zaten durduk yerde yapmazdim. Ama konusu 1 yilda 65 e vurmus bir insani artik samimi bulmuyorum. Ustelik burada artik is bizim yapabilecegimiz sinirlari asmis durumdadir. Kendisini doven bir insani seviyorum diyerek ayrilmayi dusunmuyorsa verilen yorumlara kulak asmiyorsa gercekten soruyorum biz ne yapabiliriz? Amac sadece paylasmaksa gunluk tutabilirdi dedim.
KOnu acmak yasak degil ama her hafta basi konu acmak artik bagimliligia donusmuyor mu? Ben bunun ihtiyactan cok bir ilgi cekme sosyallesme amaci ve populerlik icgudus ile yapilmis birsey oldugunu dusunuyorum. Resmen konu acmak icin gidilmis gidilmis cocukluk anilarina kadar inilmis. Forumda bazi hasta yardima ihtiyaci olup baska uyeliklerle, surekli konu acmakle, fake konularla gelen bazi uyeler var. Ben amanede ninde bu grupta oldugunu dusunuyorum. Bu forumda verdigi cabayi doktora giderek harcasi pek cok yol katetmis olacakti. Hatta sunuda yapabilir hazir bu kadar 65 konu acabilmisken bence ciktilarini alip doktora gitsin tedavi surecine cok etkisi olur.
konu sahibi yapacağım yoruma ister alın, ister kız.. ben senin amacını anlayabilmiş değilim.. buraya konu açan, fikir isteyen, o fikirleri uygulayan ya da bir uzmana görünen konu sahiplerine şahit oldum ama senin ne istediğini anlayamadım.. konu açıyorsun, sana fikir verenleri tersliyorsun, ah-vah ne çekmişsin diyenlere de teşekkür ediyorsun ama sonuç? bilgisayarı kapattığında aynı dertlerle yine berabersin.. evet konu açmak yasak değil, bir günde 100 tane de açabilirsin ama senin sorununa çözüm olmayacak o belli artık.. sana bir uzmanla görüş diyen arkadaşların konularına cevap yetiştirmek yerine önerilerini dinlemeni tavsiye ederim naçizane.. yoksa bizim burada "seni anlıyoruz, çok çekmişsin" mesajlarımız senin hayatına birşey katmayacak.. lütfen bir uzmanla görüş, en azından zihnini boşaltırsın..
önceki konulara bakıp durumunu anlamaya çalıştım ama cidden çok konun varmış anlayamadım olayı :26: sadece 2 aylık evliyken kaynana tartışması sonucu intihara teşebbüs etmişsin eşinin gözü önünde hapları içmişsin o dikkatimi çekti..sanırım biraz fazla yoğun yaşıyorsun her şeyi?
biri bana özet geçebilir mi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?