Burda dalga geçildiğini söylemedim ki, ben eltisinin ismini bile başka konuda dalga geçerlerken öğrendim. Hatta bir konu bile var "bir elti sedef vakası da benden" diye. Bunun adı nedir peki?
Ben konularını okumadan öğrenmiştim eltisini falan, gülüşerek anlatılıyordu. Gel de şimdi oku bu kızı? Di mi...
Bir sonuç alamayabilir, yazmak ister, doyasıya yazar, kimsenin buna karışma hakkı yok.
Bir insanın da damarına damarına basılırsa elbet bir noktada çirkefleşir o da... Sonra da vay efendim sen kendine laf söylettirmiyorsun diyolar bunları ortaya söylüyorum.
konu benim konum dolayısıyla cevap hakkı doğdu bana, konuyu dalga amaçlı açmadım sadece bi göndermeydi sen fazla alıngansın galiba
Sürekli kendine acındırmaya çalışmak piskolojik bir rahatsızlıktır.
Tedavi olman önerilerine param yok diyerek mazeret bulmanın altında bu var
Çünkü tedavi olursan insanları acındıracak sebebin kalmayacak ?
Bir kısır döngünün içindesin amanede
Buraya istediğin kadar konu aç o bilgisayarı kapattığında gerçekle yüzyüzesin
daha öncede söyledim temenni etmem ama tedavi olmazsan çok şey kaybedeceksin
Ben burayı üyeliksiz takip ederdim eskiden o zamanlardan hatırlıyorum..
Senin sedefli konularını okurdum.
Niçin bu kadar taktı bu sedefe diye düşünür dururdum.
Sonra bir gün kafayı benim görümceye bir taktım takış o takış
Ölüyo deseler kafamı çevirip bakmam o kadar bir olay yetti bu nefrete..
Fazlasını yaşasam ne olur bilemem.
Sen neler yaşadın o an neler hissettin niye o insana o kadar taktın
kimse bilemez. Eminim geçerli sebeplerin vardır.
Burada gerçekten sedef konusu üzerinden seninle resmen stres atan insanlar var.
Çok çirkin buluyorum gerçekten.
İstediğin kadar da konu açarsın adminler dışında kimseyi ilgilendirmez.
Ama gördüğün gibi burada paylaşmak da sana iyi gelmiyor.
Reel, sanal farketmiyor insanlar çok acımasız..
Acılarını herkesin anlamasını bekleme.
Kendin için iyi şeyler yap. Buraya yazıp rahatlamak dışında bir şeyler..
Konu sayına bakıp seni kıran arkadaşın konusu da az değil hani.
İlk kez sayesinde konu sayısına baktım neredeyse her ay konusu var.
Bazen ayda iki hatta.
Kimi dertlerini içine atar 5 yıllık üyedir dert konusu göremezsiniz.
Kimi de anlatır,rahatlar. Hatası varsa görmek adına, objektif yorum almak adına,
bazen sadece teselli bulmak adına açar tüm dertlerini.
Bu yapı meselesidir.
Bunun için kimseyi suçlayamazsınız.
Eşinin tokat atması konusunda hatalı olduğu bir gerçek.
Ayrılıp ayrılmamak, ya da süründürmek veya görmezden gelmek, bunlar senin bileceğin şeyler.
Ama senin de ne sebeple olursa olsun adamın suratına çekirdek atman alkışlanacak
davranış değil..
Takıntılısın evet.. Ve zaten farkındasın.
Ama farkında olup insanlara bunu kabullendirmeye çalışmak yerine
Takıntılarından kurtulmak için çabala.
Eşin bir yere kadar katlanır, sabreder bir gün çeker gider.
Herkes bir gün bıkar..
O da dört dörtlük değil biliyorum.
İkiniz de kendinizde gerekli düzeltmeleri yapmalısınız.
Bu böyle olmaz. Bu anlattıkların, hatalı,takıntılı seni bir ömür çekilir yapmaz malesef..
eşimden aldığım asıl darbe neydi biliyormusunuz babamın bana yaptıklarını kavga ettiğimiz zamn başıma kakması yüzüme vurması o bnm için tokadından daha çok can yaktı
duaya sığınıyorum ztn baska bişey gelmiyor elimden..bir bütçe hazırlayp doktora gtmeyi düşünüyorum ztn cnm teşekkr ederm
ya görmek okumak istemiyosan girme topiğime arkadasım kafana silahmı dayadım.ayrıca çok insan var bıcak kemğe dayanmadıkça konu açmayan demişsin.bu ne saçma bir cümle böyle burası ztn konu açmak dertleşmek için kurulmuş bir site ve bende bir üyesiyim.istersen izin alayım senden konu açmak istiyorum diye.çok vcdansızlar tanıdım tanımayada devam ediyorum sayenizde
Değerli Amanede;
Gülümsettin beni akşam akşam... Sakın dertlerine gülümsediğimi düşünme, bunların hepsini zaten biliyordum.. Bunlar seni "sen" yapan ve aslında her konunu okuduğumda bana zaten göz kırpan dertlerindi... Sadece senin elinden okumak isterdim hep nasip oldu.. Gülümsediğim ise "Baştan yapman gerekeni şimdi yapmış olman"...
Ben kendimce varsayımsal yaklaşarak ve hatta belki de hiç doğru olmayan bir kaç şey yazmak istiyorum sana =)
Kıskançlığının "Kaybetme Korkusundan" kaynaklandığını düşünüyorum. İkinci bir kadını tehdit algılamakta üstüne yok. Bu canlı/cansız, hareketli/hareketsiz herşey olabilir. Eşin söz konusu değil burada.. Hatta belki üzerinde hiç düşünmedin bile "güvenilir" birisi ile mi evlisin, değil misin? Güvenilir varsaydığını düşünüyorum. Senin için önemli olan, kurduğun yuvanın kesinlikle sarsılmaması... Dönecek bir yerin olmadığını düşünüyorsun ki, bu kadınların pek çoğunda var... Peki doğru mu yapıyorsun?
Hayır... Kıskançlık - Hırçınlık ve Agresifliğe dönüşmüş... Korkuların çeşitlenerek biraz seni esir almış gibi.. Farketmeden evliliğini eşin için bıktırıcı bir noktaya çekiyorsun.. Bunun için uzman yardımı alman lazım...
Aile olgusu temelinden sarsılmış gençliğinde.. Bu çok acıdır... "Aile" olmayı istemek, zaman içerisinde başka bir tanıma bürünmüş olabilir senin için... Zira ablan ve baban ve hatta erkek kardeşin bildiğin tek aile yapısını zaman içinde çok fazla tehdit edip seni güvensiz hissettirmiş.. Kaç kişilik bir aile olunabileceğini bilmiyorsun.. Eşin ile kurduğun ailenin bu nedenle yalnızca ikinizden oluşması ancak seni güvende hissettiriyor.. Farkında olmadan çevrede ki herkesi bu yüzden "aile" zannettiğin çekirdek yapıdan uzak tutmaya çalışıyor ve hatta bazen bunun için bahaneler de bulabiliyorsun... Haklısın... Çünkü bu güvensizlik çok önceden geliyor, çehizinde bile vardı... Ancak bazen haksız bahanelerle de bunu yaptığın oluyor ve şu an cicim ayında olduğunuz için eşin bunları değerlendirememiş olabilir.. Birgün farkettiğinde olanları bunlar için sana cephe alabilir... Oysa gerçek nedeni bilseydi eminim sonuç daha yumuşak olurdu...
Eşini tokat raddesine getiren sadece onun kendi asabiyeti değil... Gittikçe sarmal bir şekilde ilerleyen hırçın bir döngün var... Kendin de farkındasın ve soluğu sürekli burada alıyorsun.. Eleştirilmek de istemiyorsun, hiçbirimiz istemeyiz...
Tüm bunlar için uzman yardımı alman lazım...
Aslında ne bu kadar kıskançsın... Ne de bu kadar saplantılı...
Derinde olan şey, en çok istediğin şeye karşı aldığın darbeler yüzünden hissettiğin güvensizlik.. Zemin kayıyor gibi sürekli altından...
En çok istediğin şey "Aile" olmak... Ya da bir "Aile".... Ancak doğru tanımı bilmiyorsun....
Baştan başlayıp taşları yerine koyman lazım....
Bir kez daha yazıyorum "Uzman yardımı alman lazım".... Bak nasıl herşey düzelecek...
Ben seni seviyorum, ilgiyle takip ediyor ve sonucunu görmek istiyorum,
Selamlar,
Niye bu kadar ilgiye muhtacsin anlamis degilim? Ikidide bir buraya konu aciyorsun.Hayatinda zorluk yasayan tek insan degilsin bu forumda bende dahil cok aci cekmis ama bicak kemige dayanmadikca konu acmayan cok insan var. Her hiyarim var diyene tuzlukla yetisemeyiz ki canim. Koskoca kadinsin birazda kendin halletmeyi ogren bazi seyleri.
Bana kizanlar olacaktir ama sahsen ben artik SIKILMAYA basladim konularini gormekten. Digerlerini ignore edip okumadan geciyordum fakat artik bir dur de kendine. Ya kitap yaz yayinla amanede nedir kimdir vs diye yada gunluk tut daha rahat edersin.Psikiyatri veya psikologada gidebilirsin biz forum olarak sana ne yapabiliriz bunuda bilemiyorum. Benimde cok kotu anilarim gecmisim var ama bunu burada surekli konu acarak dile getirmiyorum. Zaten artik senin yardimdan cok sirf ilgi cekmek amacli konu actigini dusunuyorum. Ailenin esinin gosteremedigi ilgiyi biz gosteremeyiz kusura bakma.
Niye bu kadar ilgiye muhtacsin anlamis degilim? Ikidide bir buraya konu aciyorsun.Hayatinda zorluk yasayan tek insan degilsin bu forumda bende dahil cok aci cekmis ama bicak kemige dayanmadikca konu acmayan cok insan var. Her hiyarim var diyene tuzlukla yetisemeyiz ki canim. Koskoca kadinsin birazda kendin halletmeyi ogren bazi seyleri.
Bana kizanlar olacaktir ama sahsen ben artik SIKILMAYA basladim konularini gormekten. Digerlerini ignore edip okumadan geciyordum fakat artik bir dur de kendine. Ya kitap yaz yayinla amanede nedir kimdir vs diye yada gunluk tut daha rahat edersin.Psikiyatri veya psikologada gidebilirsin biz forum olarak sana ne yapabiliriz bunuda bilemiyorum. Benimde cok kotu anilarim gecmisim var ama bunu burada surekli konu acarak dile getirmiyorum. Zaten artik senin yardimdan cok sirf ilgi cekmek amacli konu actigini dusunuyorum. Ailenin esinin gosteremedigi ilgiyi biz gosteremeyiz kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?