'bak senden iyi haberler yoksa başka seçenekleri değerlendiriyorum' imajı yaratıp seni yoklamak istemişte olabilir nacizane fikrimiyi geceler hanımlar,
uzun tutmamaya çalışacağım şimdiden teşekkür ederim.
bundan yaklaşık 4 ay önce 3 yıllık bir ilişkim bitti. duygularım ayrılıktan çok önce bitmişti ama kendisi zor durumda olduğu için toparlayana kadar sürdürdüm. ayrılıktan sonra da bayağı da sorunlar çıkardı bana. her neyse. birkaç hafta önce ilkokuldan bir arkadaşımla karşılaştım. aslında bir dönem hislerim vardı ona karşı ama hayatında biri olduğundan dolayı görüşmeyi kesmiştim.
2 hafta önce bana sevgili olmayı istediğine dair zarf attı. ben açık açık dedim ona bu 3 yıl süren ilişkim çok zordu vs. yalnız kalmaya ihtiyacım var diye. bozulmadı tamam dedi.
geçen hafta tatile gittim ve telefonumu da yanıma almadım, kafamı dinlemek için. bu hafta döndüğümde buluştuk. 2 saat oturduk. bu bir başladı işte sen tatildeyken bir kızla görüştüm. beğenmedim ama dedi. sonra okuldan kızlar eklemiş. aa bak eski sevgilimle biz bunları yapardık falan.
hanımlar abartmıyorum beynim öyle bulandı ki ben de 1 saat çocuğa mandıra filozofunu anlattım
şimdi bana göre amacı '' bak gülüm ben yeni sulara yelken açıyorum sen benden ümidi kes'' idi. ama yine de sizden fikir almak istiyorum.
söylediklerinin üstüne mandıra filozofunu anlatıp kıskançlık belirtisi göstermemem kötü olmuş o zaman'bak senden iyi haberler yoksa başka seçenekleri değerlendiriyorum' imajı yaratıp seni yoklamak istemişte olabilir nacizane fikrim
ikimiz de akrebizBence yanlis anlamissin canim soguk hissediyor olabilir tepkilerini merak ediyordur ondan boyle davrandigini dusunuyorum. Senden umut var mi yok mu yokluyor iste:) ya da biseyler olacaksa bi an once olsun derdinde ama olgun bi davranis olmamis maalesef
Burcu ne
Tahmin ettim deneme olduguna son derece eminim kalibimi basiyorum buraya da yaziyorum o derece duygularini yoklamisikimiz de akrebiz
bu arada telefonu bırakıp 1 hafta tatil olayınada hayran kaldımsöylediklerinin üstüne mandıra filozofunu anlatıp kıskançlık belirtisi göstermemem kötü olmuş o zaman
üzüldüğünü sanmıyorum çünkü zaten işin özünde hep arkadaştık biz. benimle arkadaş kalmayı yadırgayacağını sanmıyorum o yüzden bu şekilde düşündüm ben dedikleriniTeklif ettim kabul etmedin hazır değilim dedin ama aslında pek inanmadim aklım sıra uzulmedigimi göstermeye çalışıyorum demiş ama içinden.
yolarım o kızlarıbu arada telefonu bırakıp 1 hafta tatil olayınada hayran kaldımkıskandıysan azıcıl ucundan belli etseydin yani böyle geri çekince kendimizi başkalarına fırsat veriyoruz ister istemez
ben ne yapmalıyım peki? mal gibi davrandım orada ve ümidi kesse yeridir bendenTahmin ettim deneme olduguna son derece eminim kalibimi basiyorum buraya da yaziyorum o derece duygularini yoklamis
açık konuşacağım, daha önce hoşlandığım ve sevgilisi olduğunu bilmediğim süreçte az kalsın bu çocuk için takla atacaktımBence o hep böyle boş konuşan biriydi de sen 3 yıllık ilişkinin verdiği deneyim ve bıkkınlıkla elalemin oğlunun derdini tasasını çekemeyeceğini fark ettin :) eminim önceki ilişkin olmasa çok üzülür, elde tutmak için bin takla atar ve gözünde büyütürdün. Böyle böyle öğreniyoruz işte.
o da 1 haftadır ulaşamıyor olmanın verdiği hissiyatla öyle bi konuşma yapmış olabilir hani bide tatildesin ya o da kıskanmış olabilir..ay bilemedim yani bizimkiler fikir tanıyan sensin burda yazanları bi süzgeçten geçir .. ikinizde akrep eyvah eyvah kıskançlık tavan yapmalıyolarım o kızlarıama insan gelir gelmez bunu beklemiyor. ondan saçmaladım ben de
bu arada tavsiye ederim iş için falan lazım değilse insanın kafası acayip rahatlıyor
biricik annemle gittim kıskanmaz onu :) ben direkt söyleyeyim o zaman dostum sen ayaksın diye? kıskanıyorum düzgün davran diyeyim toparlasın o zamano da 1 haftadır ulaşamıyor olmanın verdiği hissiyatla öyle bi konuşma yapmış olabilir hani bide tatildesin ya o da kıskanmış olabilir..ay bilemedim yani bizimkiler fikir tanıyan sensin burda yazanları bi süzgeçten geçir .. ikinizde akrep eyvah eyvah kıskançlık tavan yapmalı
o zamanda sesini duyurmak için parmak uçlarına çıkarsın zira adamın totosu egodan tavana yapışacaktırbiricik annemle gittim kıskanmaz onu :) ben direkt söyleyeyim o zaman dostum sen ayaksın diye? kıskanıyorum düzgün davran diyeyim toparlasın o zaman
açık konuşacağım, daha önce hoşlandığım ve sevgilisi olduğunu bilmediğim süreçte az kalsın bu çocuk için takla atacaktımama ben genelde hoşlandığımda karşımdakine açıkça söylüyorum. karşımdaki de aynıysa zaten sevgili oluyoruz. takla atamıyorum çok odunum ben
üzüldüğünü sanmıyorum çünkü zaten işin özünde hep arkadaştık biz. benimle arkadaş kalmayı yadırgayacağını sanmıyorum o yüzden bu şekilde düşündüm ben dediklerini
Ya bi de akrep erkegi cok kurar kafada umidini kesmeden toparla bence duygularini hafif hafif hissettirebilirsin ama toparlanman umarim cok surmez canimben ne yapmalıyım peki? mal gibi davrandım orada ve ümidi kesse yeridir bendenya ben de istiyorum bu çocuğu ama önceki ilişkimin verdiği huzursuzluğu atacak kadar bir süre istiyorum sadece
be keko benimle böyle akıl oyunları yapmasa tatilden toparlanmış gelmiştim aslındaYa bi de akrep erkegi cok kurar kafada umidini kesmeden toparla bence duygularini hafif hafif hissettirebilirsin ama toparlanman umarim cok surmez canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?