amanın çok kız varmış peşinde!!

genciz ya bir de telefon bağımlısıyız ya ona o 1 hafta 3 ay gibi gelmiştir hımhımhım ne yapsam bu geldiğinde diye kura kura bunu bulmuş

kötü kadın kahkahanız için de teşekkür ederim

be keko benimle böyle akıl oyunları yapmasa tatilden toparlanmış gelmiştim aslında ben ufak ufak yürürüm diyordum ama beyimiz sağolsun darbe misali 1 ay geriye attı beni
Cocuga baska care birakmamissin ki napsin garibim beklese emin olamaz gitse yine olmaz hizlandirma cozumu bulmus

o zaman bana bunun daha dişi yolunu söyleyin ben diyorum çok netim başka türlüsü çıkmıyor benden :d
alttan alttan biraz yokla sende mesela gün içinde konuşurken nerdesin veya ne zaman eve geçiyosun gibi ne yaptığını merak ettiğin tarzda davran abartmadan tabi onun tavırlarına göre bakarsın ileriye taşırsın veya hadi güle güle dersin..tabi bu sırada diğer kızlarlada görüşme olursa o çok büyük bir sorunsal olup canını sıkabilir

Cocuga baska care birakmamissin ki napsin garibim beklese emin olamaz gitse yine olmaz hizlandirma cozumu bulmus
zaaart!! erkek beyni çözümü bu kadar demek ki neyse çözücem onu ben artık. yazdıklarınızdan yanlış anladığımı çıkarıyorum çünkü kimse beni desteklemedi

genciz ya bir de telefon bağımlısıyız ya ona o 1 hafta 3 ay gibi gelmiştir hımhımhım ne yapsam bu geldiğinde diye kura kura bunu bulmuş

kötü kadın kahkahanız için de teşekkür ederim

Merak ettim seni, neden telefonu almadın, özledim falan diyeceğine hey Allah'ım yaaa. Ay o yazdığımda kötü kadın kahkahası atmamıştım da son yazdığını görünce sesli güldüm. Sevgilim de diyor ki 'pamuk Prensese elma mı verdin üvey anne'. Nasıl pis güldüysem artık

yok ya eğer sizin dediğiniz amaçla bana bunları söylediyse ve yaptıysa eğer, ben kabul ettiğimde bunları yapacak biri değil. az buz değil ya yaklaşık 10 yıllık arkadaşım. araya mesafeler girdiği oldu ama tanıyorum çocuğu

o konuda sıkıntı yoksa ve hislerinden eminsen yavaştan hızlanan adımlarla yürü derim ben

çok sorunlu arkadaşlarım var bıktım onlardan 1 hafta uzak kalayım şunlardan dedim

sevgilinizi kötü kraliçe kahkahalarıyla ürkütmeyin lütfen ceylanı ürkütmemek lazım aaa

zaaart!! erkek beyni çözümü bu kadar demek ki neyse çözücem onu ben artık. yazdıklarınızdan yanlış anladığımı çıkarıyorum çünkü kimse beni desteklemedi
Aynen cookk kolay gelsin sana

sen reddedince triplere girmiş bence..kıskandırmak amacı...
görüşme birdaha neden görüşüyorsunki..

Bence niyeti takılmak ciddi bi ilişki düşündüğünü sanmıyorum sende umrunda değilsin

bence seni denemek için yapmıs seni yokluyo elindekini kaçırıyosun bak peşimde millet var ama bence saflık yapms bana göre cünkü gercekten seni kıskandrmak icin yapms olsa bile kendnden soğutma ihtimalnn fazkla oldgnu farknda değil bana öyle yapsa beni gercekten sevdgnden değilde bi sansımı deneyeym gibi görmüş diye düşünrdm cünkü

bi ilişkiden de yeni cıkmıssn bosver kafayı dinle sen cool takıl bakalım o napcak ?

bazı tipler böyle hava atmayı sever akrep burcuysa iştee normal

Bana ne zaman birileri eski sevgililerini, yeni adayları, ciddi bir ilişki aramadığını söylese teklif gecikmiyordu. İçi başka dışı başka yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…