o zaman bana bunun daha dişi yolunu söyleyin ben diyorum çok netimo zamanda sesini duyurmak için parmak uçlarına çıkarsın zira adamın totosu egodan tavana yapışacaktır
genciz ya bir de telefon bağımlısıyız ya ona o 1 hafta 3 ay gibi gelmiştirNe güzel işte, ben de takla atmamayı kafa üstü çakılarak öğrenenlerdenim :) Bana çok gereksiz bir adammış gibi geldi. Bir hafta dediğin ne ki ayrıca, sanki Almanya'ya başlık parası biriktirmeye gittin. Zaten yorgunmuşsun, bence bırak yürüsün gitsin. Ama çok yoğun hislerin varsa demek ki bu da başka tür bir sınav, çekmeden bitmez Ahahahahahahaha
Cocuga baska care birakmamissin ki napsin garibim beklese emin olamaz gitse yine olmaz hizlandirma cozumu bulmusbe keko benimle böyle akıl oyunları yapmasa tatilden toparlanmış gelmiştim aslındaben ufak ufak yürürüm diyordum ama beyimiz sağolsun darbe misali 1 ay geriye attı beni
alttan alttan biraz yokla sende mesela gün içinde konuşurken nerdesin veya ne zaman eve geçiyosun gibi ne yaptığını merak ettiğin tarzda davran abartmadan tabi onun tavırlarına göre bakarsın ileriye taşırsın veya hadi güle güle dersin..tabi bu sırada diğer kızlarlada görüşme olursa o çok büyük bir sorunsal olup canını sıkabiliro zaman bana bunun daha dişi yolunu söyleyin ben diyorum çok netimbaşka türlüsü çıkmıyor benden :d
zaaart!! erkek beyni çözümü bu kadar demek kiCocuga baska care birakmamissin ki napsin garibim beklese emin olamaz gitse yine olmaz hizlandirma cozumu bulmus
genciz ya bir de telefon bağımlısıyız ya ona o 1 hafta 3 ay gibi gelmiştirhımhımhım ne yapsam bu geldiğinde diye kura kura bunu bulmuş
kötü kadın kahkahanız için de teşekkür ederim
yok ya eğer sizin dediğiniz amaçla bana bunları söylediyse ve yaptıysa eğer, ben kabul ettiğimde bunları yapacak biri değil. az buz değil ya yaklaşık 10 yıllık arkadaşım. araya mesafeler girdiği oldu ama tanıyorum çocuğualttan alttan biraz yokla sende mesela gün içinde konuşurken nerdesin veya ne zaman eve geçiyosun gibi ne yaptığını merak ettiğin tarzda davran abartmadan tabi onun tavırlarına göre bakarsın ileriye taşırsın veya hadi güle güle dersin..tabi bu sırada diğer kızlarlada görüşme olursa o çok büyük bir sorunsal olup canını sıkabilir
o konuda sıkıntı yoksa ve hislerinden eminsen yavaştan hızlanan adımlarla yürü derim benyok ya eğer sizin dediğiniz amaçla bana bunları söylediyse ve yaptıysa eğer, ben kabul ettiğimde bunları yapacak biri değil. az buz değil ya yaklaşık 10 yıllık arkadaşım. araya mesafeler girdiği oldu ama tanıyorum çocuğu
çok sorunlu arkadaşlarım var bıktım onlardan 1 hafta uzak kalayım şunlardan dedimMerak ettim seni, neden telefonu almadın, özledim falan diyeceğine hey Allah'ım yaaa. Ay o yazdığımda kötü kadın kahkahası atmamıştım da son yazdığını görünce sesli güldüm. Sevgilim de diyor ki 'pamuk Prensese elma mı verdin üvey anne'. Nasıl pis güldüysem artık
gece gece hırs yaptım. aklını alıcam onun!o konuda sıkıntı yoksa ve hislerinden eminsen yavaştan hızlanan adımlarla yürü derim ben
hadi bakalım hayırlısı olsun:)gece gece hırs yaptım. aklını alıcam onun!
teşekkürler zaman ayırdığınız için :)hadi bakalım hayırlısı olsun:)
başkalarına faydam olsun bari kendime gelince tık yokteşekkürler zaman ayırdığınız için :)
Aynen cookk kolay gelsin sanazaaart!! erkek beyni çözümü bu kadar demek kineyse çözücem onu ben artık. yazdıklarınızdan yanlış anladığımı çıkarıyorum çünkü kimse beni desteklemedi
zaaart!! erkek beyni çözümü bu kadar demek kineyse çözücem onu ben artık. yazdıklarınızdan yanlış anladığımı çıkarıyorum çünkü kimse beni desteklemedi
amacı buydu herifin zaten şekerim başarmış .gece gece hırs yaptım. aklını alıcam onun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?