Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım başarırsın.ben kötü gidiyorum.çünkü haftasonunu annemde geçirdim
bügün eve geldim.ve yarın tekrar sıkı bi diyetle geri dönüyorum.
yarın tartılıcam.en son yani cuma günü 62 kilo idim.
hedef 56![]()
KENDIMDEN NEFRRRRREEEEET EDIYORUM YAA3 gundur yemedigim sey kalmadi ac olmadigim halde yiyorum.. Deliricem ya!! Bu sabah 58.4'e kadar ciktim. Yarindan tezi yok tekrar basliyor diyet furyasi.
ambitiouns yaaa şu ilk sayfandaki içinden çikolata akan keki özellikle mi koydun her seferinde azım sulanıyo![]()
ambitious naptin 2 gun sonraki organizasyona hazir misin?
yarın sabah tartılıcam bakalım kaçım...
ama çok da diyet yapamadım bu sürede spor da yapamadım...
organizasyon günü 52,5 falan olurum en iyi ihtimalle diye tahmin diyorum. çok gıcık...
senden naber?
off en guzel yillarim diyetle bilmem neyle geciyor. sonra yesem de zayiflayamayacagim. istedigim kiloya bir ulasabilseydim de. gerci o zaman da istedigim gibi yersem gene kilo alirim. of of :)
dudağım uçukladı benim yaaaaaaaaaaaaaaaa
selam kizlar, iki gündür tika basa yiyorum i$tahim o kadar açildiki anlatamam sinir oldum kendime, ben 7 ayda nasil vercem $u 12 kiloyu off, eminimki verdigim 200grami fazlasiyla aldim, adetime 2 gün var, ve her ay oldugu gibi i$tah patlamasi ya$iyorum...
geçmi$ olsun ambitious, belki ate$lendin diye uçuklami$tir
kizlar sizlere bir sorum olacak, bir haftadir, bacaklarimda morluklar olu$uyor, çok basit sebebplerden dolayi, mesela dügünde bacaklarim sandalyeye fazla dokundugu için eve geldimki iki bacagiminda sandalyeye gelen tarafi hem hafiften $i$mi$ hemde morarmi$ oysa dügündeyken hiç acitmami$ti, bugün ise kucagima demir tepsi aldim içinde bayagi e$yalar vardi, ama acitmadi, sonra bir baktimki dizlerimin tepsiye gelen tarafi morarmi$, neden oldu anlamadim, bir fikriniz varmi?