• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ambitious 'ın ismi gibi iddialı diyet günlüğü

KENDIMDEN NEFRRRRREEEEET EDIYORUM YAA :( 3 gundur yemedigim sey kalmadi ac olmadigim halde yiyorum.. Deliricem ya!! Bu sabah 58.4'e kadar ciktim. Yarindan tezi yok tekrar basliyor diyet furyasi.

umarım başarırsın.ben kötü gidiyorum.çünkü haftasonunu annemde geçirdim:47:
bügün eve geldim.ve yarın tekrar sıkı bi diyetle geri dönüyorum.
yarın tartılıcam.en son yani cuma günü 62 kilo idim.
hedef 56:72:

Sen de umarım bir an önce 56 olursun canım...

Ben bıktım diyetten :43:

KENDIMDEN NEFRRRRREEEEET EDIYORUM YAA :( 3 gundur yemedigim sey kalmadi ac olmadigim halde yiyorum.. Deliricem ya!! Bu sabah 58.4'e kadar ciktim. Yarindan tezi yok tekrar basliyor diyet furyasi.

Bu haline çok aşinayım canım...

Ama canını çok sıkma, nerden dönsen kardır...

bu gün pek diyet yapamadım.

ama abartmadım da...

herşey çok zorlayıcı bugün :43:

ambitiouns yaaa şu ilk sayfandaki içinden çikolata akan keki özellikle mi koydun her seferinde azım sulanıyo:57:

ambitious naptin 2 gun sonraki organizasyona hazir misin?

yarın sabah tartılıcam bakalım kaçım...

ama çok da diyet yapamadım bu sürede spor da yapamadım...

organizasyon günü 52,5 falan olurum en iyi ihtimalle diye tahmin diyorum. çok gıcık... :50:

senden naber?

yarın sabah tartılıcam bakalım kaçım...

ama çok da diyet yapamadım bu sürede spor da yapamadım...

organizasyon günü 52,5 falan olurum en iyi ihtimalle diye tahmin diyorum. çok gıcık... :50:

senden naber?

hic sorma. bugun diyete baslayacaktim sozde, yalan oldu. ama 6:30'dan beri bi sey yemedim. Yarin tartilcam bakalim kacim.

selam kizlar nasilsiniz? ben uzun zamandir yazmiyorum, bu hafta okulum yoktu ama i$e gittim köleler gibi çali$tim ama eve gelince istedigimi yedim, netice ise umut verci sanirim 200gr kadar vermi$im :) ama kiloyu falan hiç takmadim o kadar yogun çali$iyordumki tartilmak aklima bile gelmedi, bugün tartildim ve ben en az 2 kilo fazla beklerken vermi$ olmam sevindirdi beni, ama okul ba$liyor tekrarda diyet ba$liyor :47:

selam kızlar,

Leyyacım kilo verdiğine çok sevindim canım...

ben 28 Ekimde 53 olabildim anca...

off en guzel yillarim diyetle bilmem neyle geciyor. sonra yesem de zayiflayamayacagim. istedigim kiloya bir ulasabilseydim de. gerci o zaman da istedigim gibi yersem gene kilo alirim. of of :)

off en guzel yillarim diyetle bilmem neyle geciyor. sonra yesem de zayiflayamayacagim. istedigim kiloya bir ulasabilseydim de. gerci o zaman da istedigim gibi yersem gene kilo alirim. of of :)

Evet. formda olmak istiyor isek hayat boyu yediklerimize dikkat edeceğiz maalesef....... :43:

kizlar bu arada ketogenic diet diye bir sey okudum internette, yag orani yuksek, carb orani dusuk bir diyet. vucut carb alamayinca depo yaglarini kullaniyormus. sporcularin cok yaptigi bir diyet turuymus. biraz daha bilgileneyim, yarin ya da obur gun bu diyete baslicam. gerci cogu zaman disarda yiyorum nasil yapicam ki...

tuysorunu kilo çizelgeni görünce çok çok imrendim ne güzel gitmiş 11.7 kilo:) ben de didinenlerdenim:) umarım başarılı olurum:) ambitious bu arada elimden geldiğince menülerine göz atıyorum çok istikrarlısın senden güç alacağımm:)

selam kizlar, iki gündür tika basa yiyorum i$tahim o kadar açildiki anlatamam sinir oldum kendime, ben 7 ayda nasil vercem $u 12 kiloyu off, eminimki verdigim 200grami fazlasiyla aldim, adetime 2 gün var, ve her ay oldugu gibi i$tah patlamasi ya$iyorum...

geçmi$ olsun ambitious, belki ate$lendin diye uçuklami$tir

kizlar sizlere bir sorum olacak, bir haftadir, bacaklarimda morluklar olu$uyor, çok basit sebebplerden dolayi, mesela dügünde bacaklarim sandalyeye fazla dokundugu için eve geldimki iki bacagiminda sandalyeye gelen tarafi hem hafiften $i$mi$ hemde morarmi$ oysa dügündeyken hiç acitmami$ti, bugün ise kucagima demir tepsi aldim içinde bayagi e$yalar vardi, ama acitmadi, sonra bir baktimki dizlerimin tepsiye gelen tarafi morarmi$, neden oldu anlamadim, bir fikriniz varmi?

selam kizlar, iki gündür tika basa yiyorum i$tahim o kadar açildiki anlatamam sinir oldum kendime, ben 7 ayda nasil vercem $u 12 kiloyu off, eminimki verdigim 200grami fazlasiyla aldim, adetime 2 gün var, ve her ay oldugu gibi i$tah patlamasi ya$iyorum...

geçmi$ olsun ambitious, belki ate$lendin diye uçuklami$tir

kizlar sizlere bir sorum olacak, bir haftadir, bacaklarimda morluklar olu$uyor, çok basit sebebplerden dolayi, mesela dügünde bacaklarim sandalyeye fazla dokundugu için eve geldimki iki bacagiminda sandalyeye gelen tarafi hem hafiften $i$mi$ hemde morarmi$ oysa dügündeyken hiç acitmami$ti, bugün ise kucagima demir tepsi aldim içinde bayagi e$yalar vardi, ama acitmadi, sonra bir baktimki dizlerimin tepsiye gelen tarafi morarmi$, neden oldu anlamadim, bir fikriniz varmi?

Leyya'cım benim cildim de çok hassas ufacık masaya çarpmalarda vs morarıyor benim de... Dolaım bozukluğu da bir neden olabilir.

Uçuk sanırım yorgunluktan ve stresten çıktı merhem sürüyorum habire umarım çabucak geçer...

Reglden önce benim de iştahım felakettttt patlıyor, dert etme kendine geçer...

Back
X