Ambitious'un Diyet Günlüğü

Yedim öğle yemeğimi.

Yediklerimi yazmıştım sonra sildim.

Normal işte.

Bugün spor yapmıycam.

Yarın belki yaparım.

Ama belki.

Nasıl?

Bir pantalonum var 34 beden hiiiiiiic esnemeyen. Icine giriyorum AMA cooooook sykio. Bugun giydim cok sykti yaw.

O sykmadan oldu mu tamamdir. That means 50 kg.

1,8 kilo daha vericem demek bu.

Kimin umurunda.

Napıyosun.

Ben diyet yapmadım 2 gündür.

Hatta çok yedim.

bu akşam da yemek var.

:26:

Bikttimm.

52,5 kiloyum.

51,8 nereye gitti? 51 e dusecegim yerde 52,5 a ciktim.

Uyuz oluyorum.

2 gündür güzel sporun etkisiyle 52,2 yim.

51 olmam lazım !!!

Neden bu kadar zor?

Perşembe yine bir davet var.

Perşembeye kadar bozmayayım bari.

Aksam hic hesapta olmayan bir yemek cikti.

Starterdan ara sicaga ve main dish e ve tatliya dek ne var ne yoksa silip supurdum... AMA bu bir atak degil eger ogle olsa idi evde oldugum su dakikalarda yemeye devam ediyor olurdum...

So I M a normal human being. But tomorrow I will be an abnormal one to keep being perfect...

Perfection is difficult.

Dün de bol yemeli bir gündü.

Herkesin sorunu başka.

Bugünlerde yenik hissediyorum.

Sabah yarim tots

Ogle soslu tabuk makarna 1 yuvarlak ekmek

Ara 2 cevizli baklava 2 fistikli baklava alti yedi tane badem 1 cukulata

Aksam yarim greyfurt 1 BUYUK YESIL erik.

Aman da Aman ne diet di mi.....

Yalniz degilsin merak etme..... Malesef mi, iyi ki mi yalniz degilsin bilemedim...

dun regl oldum, onun siskinligi ve istahi var herhalde. ya da bu da arkasina sigindigim onlarca bahaneden biri, cok yemek icin.

bir orta boy pizza ve nescafe mi? uzulme inan bana ben daha fazlasini yiyebiliyorum...patolojik bir yeme durumu mu bilemiyorum her aksam sonuna kadar yiyorum ben yaaa(( bu sabah uyandigimda 60.3 kilo geldim. yok artik olmaz...insan isterse yapabilir..YAPILABILIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ben dun 59.8'dim ne diyorsun :) dun dikkat ettim biraz ve bugun 59.2'yim. ya binbir zahmetle verdigim kilolari geri almak cok koyuyor ama pizzaya da dayanamiyorum ki. simdi olsa yine yerim

Diet miyet yapmiyorum. 53 um. Size gore normal olabilir AMA bana gore degil iste.

Spor da yapamadim kaaaac gundur.

Sinir oluyorum.

Durumum iyice vahim bir hal aldı.

Bu böyle gitmemeli.

İçimde neden yeterince istek şevk ve hırs yok?

Hoşnut değilim kendimden....

52,5 kiloyum.

Allah'ım biliyorum heeeep bunu tekrar ediyorum ama 51 olup hep öyle kalsam ne olur... Bunun için hiçbir çaba göstermediğimin ama salakça istemeye devam ettiğimin farkındayım...

Sadece 1,5 kilo. Sadece!!!!

2 hafta diyet yapsam yetecek ama yapamıyorummmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…